Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 9:52 pm Заглавие: |
|
|
Имам странно усещане, че след време, ще видим някой от дизайните на тяхната страница
много силно ме съмнява... _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 9:57 pm Заглавие: |
|
|
@БМФ само още нещо да добавя!!! 250 лева дето ги дават и като книжки са минимума само за твоя дизайн приятелю!!! явно много оптимистично гледаш на живота! за в бъдеще предлагам да има по строг регламент при организирането на подобни конкурси! просто при тоя начина на работа шанса да прекарат някой работяга е доста голям! а за мен случая е точно това - прекарвация и то сериозна и на много хора! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 9:59 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Имам странно усещане, че след време, ще видим някой от дизайните на тяхната страница
много силно ме съмнява... |
нали се сещаш че това няма да се случи поради едничката причина че са засегнати много хора и на обществено място! и все пак ако се случи нещо подобно ... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 10:02 pm Заглавие: |
|
|
Дано се лъжа, дано _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 10:44 pm Заглавие: |
|
|
DD2 znachi v uslovieto nikade ne beshe spomenato che shte ima pobeditel na 100%. postavi se ot drugata strana za moment, vijdash designite i ne ti haresva nito edin e? ne iskam da vzimam strana tuka no tva e polojenieto. sega za vuprosnite 250lv, vuzlojitelia gi predloji ili sumata ili niakakva nagrada (knigi na taia tzena i pr.) samo i samo da ne ostava taka konkursa i da ima nagraden dori i s nekakva minimalna nagrada i po moia pretzenka da resha koi da bude toi, tui kato az ne sum v sustoianie v sluchaia da obiavia nekoi ednolichno da zeme nagradata (nai malko i az sum uchastval i nema da sum bezpristrasten na 100%) predlojih na R1dler (sled negova ideia da obiavime pobeditel) da se suberat tam predpechatarite (vse pak konkursa beshe obiaven za hora tochno kato tiah) i da opredeliat pobeditel. e tva e. a sum siguren napulno che nema da ima izpolzvane na design kakto spomena Valbo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 11:52 pm Заглавие: |
|
|
в случая говорим за "бизнес етика". ако някой си няма и напредстава какво иска то изявление от сорта "ми тва не ми харесва, аз не си го представям така" някак си не е логично най-малко. просто с това изпълнение тука всеки навитак за в бъдеще ще има едно на ум когато пак се прави конкурс. нали се сещаш че така се убива ентусиазма на хората. а да се поставям на мястото на клиента е това го правя само когато мисля и правя дизайни, но не когато става дума да си получа заслуженото възнаграждение! направо болно ми става като се сетя колко се юркаха хората тука да им мислят дизайна, включително и ти. затова и не мога да стоя безучастен! аз лично хвърлих някакви си 4-5 часа по задачката и се отказах че прецених че няма да ми остане време да го довърша. та не ми е за тва време дето съм затрил че не е много, но като гледам другите какво губят... в заключение мисля че имаше поне 3 дизайна дето спокойно можеха да кажат че стават и да се пипнат "тук-там". но явно са предпочели да се направят на велики и да метнат едни 250 лева. дето казах за тях какво мисля и да идат в някое студио да се оръсят с до 2000евро. аре тва е от мен. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 12:16 am Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | в случая говорим за "бизнес етика". ако някой си няма и напредстава какво иска то изявление от сорта "ми тва не ми харесва, аз не си го представям така" някак си не е логично най-малко. просто с това изпълнение тука всеки навитак за в бъдеще ще има едно на ум когато пак се прави конкурс. нали се сещаш че така се убива ентусиазма на хората. а да се поставям на мястото на клиента е това го правя само когато мисля и правя дизайни, но не когато става дума да си получа заслуженото възнаграждение! направо болно ми става като се сетя колко се юркаха хората тука да им мислят дизайна, включително и ти. затова и не мога да стоя безучастен! аз лично хвърлих някакви си 4-5 часа по задачката и се отказах че прецених че няма да ми остане време да го довърша. та не ми е за тва време дето съм затрил че не е много, но като гледам другите какво губят... в заключение мисля че имаше поне 3 дизайна дето спокойно можеха да кажат че стават и да се пипнат "тук-там". но явно са предпочели да се направят на велики и да метнат едни 250 лева. дето казах за тях какво мисля и да идат в някое студио да се оръсят с до 2000евро. аре тва е от мен. |
v biznesa priateliu niama etika :)) klienta vinagi e prav. az sushto mislia che imashe neshta koito biha bili, sled malka prerabotka, dobri reshenia za site. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 7:51 pm Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | ...v biznesa priateliu niama etika :)) |
да явно май няма:) е поне в България НЯМА! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiv

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 11:40 am Заглавие: |
|
|
az po sluchaia imam predlojenie:)))
ako nyakoi e tolkova otvoren... i precakva truda na drugite... do kolkoto vijdam tozi "KLIENT" shte e prayako zavisim ot vaprosnite "rabotyagi" .. t.e. tezi sashtite hora biha prashtali proektite si ili klientite si za pechat i t.n.... AMI PROSTO NE GI RPASHTAYTE... kogato nyakoi e neloyalen ... bransha mnogo lesno moje da mu pokaje kak tryabva i kak NE tryabva da se raboti |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 11:57 am Заглавие: |
|
|
mai veche mnogo se razvodni taia tema :\ Neloialnost mislia dosta silna duma v sluchaia ! ....
Puk chak da ni e precakal klienta :)))) nikoi ne karan nasila da uchastva.
Mina veche adi da sprem shtot nema smisal :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 5:25 pm Заглавие: winner-a |
|
|
i sled nekolko mesechno zatishie eto go i realnia pobeditel
www.print.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 5:35 pm Заглавие: |
|
|
...до 1.5 МБ го изтраях да се точи, и alt+f4... _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 5:37 pm Заглавие: |
|
|
auslander написа: | ...до 1.5 МБ го изтраях да се точи, и alt+f4... |
zaslujava si iztrai go:)))) ne znam kvo tochi to samo plain text vutre:))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 5:51 pm Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | auslander написа: | ...до 1.5 МБ го изтраях да се точи, и alt+f4... |
zaslujava si iztrai go:)))) ne znam kvo tochi to samo plain text vutre:))))) |
Evalarka bichim na magstudio :)))))
mnoo stylish mnoo cool and urban kakto kazwa Add :)P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 6:04 pm Заглавие: |
|
|
е те тва не е истина просто!!!!! както се казва обеца на ухото на модът... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 6:09 pm Заглавие: |
|
|
takovata ... shto nekoi ne postne screenshot :) che tuka neshto ne go vijdam az print.bg-to :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 6:15 pm Заглавие: |
|
|
ico написа: | takovata ... shto nekoi ne postne screenshot :) che tuka neshto ne go vijdam az print.bg-to :) |
и Ние не го съзираме |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 6:18 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 6:28 pm Заглавие: |
|
|
10x :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2004 6:50 pm Заглавие: |
|
|
Връх, много гот,
все така да им върви :))) според техния ъкъл... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|