Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
eionzi
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 3:08 pm Заглавие: |
|
|
толкова ли са жестоки хавите та си ги пуснал намалени да се намаже всичко и да не ги крадем ? а аз така се надявах да открадна нещо .. тебе чаках ... хех :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 3:11 pm Заглавие: |
|
|
Наистина-защо са толкова малки? Изглеждат интересни иначе... Успех:-))) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Svetoslav
|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 3:52 pm Заглавие: |
|
|
sa az ot design mislq che razbiram do nqkva stepen verno ne web ama vse pak...ta izkah da kaja che na mene mnogo mi haresvat osobeno work3 . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 3:58 pm Заглавие: |
|
|
skandalche.....
btw, Svetoslave mama, ne se seshtam da sam te vijdal tebe kvi gi varshish. Adi parvo da pokajesh, pak posle da razish gereralni zakliuchnia.
Za da ne e oftopik, na mladeja neshtata za mene sa klisheta, ot teia deto drankat... parvoto moje i da mine, zaradi muhite...ama pak si e klishe. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eionzi
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 4:04 pm Заглавие: |
|
|
E, men me kefi mnogo .... osobeno work 3 e neveroiatno stilno .... i hvashta okoto nikak si ........ super bravo : ) Triabva da ima hora kato teb za da moje da jivne malko i-net-a ..... _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Svetoslav
|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 4:09 pm Заглавие: |
|
|
ami ne si vijdal LoveHate shtoto ne se zanimavam s web-design prosto .
da kajem che imam poznaniq v designa shtoto e prqko svurzano s tva koeto ucha - tova e. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 4:11 pm Заглавие: |
|
|
mi nema problem be, pokaji kvo da e, az sashto ne sa zanimavam s web... dai da go vidim tva ubochenie, che poslednoto deto videh v koridorite na HBU me potrese vdandusha. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 4:16 pm Заглавие: |
|
|
Svetoslav написа: | ami ne si vijdal LoveHate shtoto ne se zanimavam s web-design prosto . |
ми що са обаждаш точно по тоя начин !!?
Svetoslav написа: | sa az ot design mislq che razbiram do nqkva stepen verno ne web ama vse pak... |
само си мислиш ... и виждам че и така се справяш с вип главите - щото си мислиш. спри да го праиш стари приятелю |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 4:24 pm Заглавие: |
|
|
така. вече се виждат по нормално. първта не е лоша но тоя шрифт дето си избрал разваля доброто впечатление. във второто липсва живинка. някакси стои измъчено като дизайн. 3-то не ми харесва няма акцент. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eionzi
|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 4:35 pm Заглавие: |
|
|
izvinete me no az li ne moga da sgreq ili sum oburkal foruma? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 4:38 pm Заглавие: |
|
|
eionzi написа: | izvinete me no az li ne moga da sgreq ili sum oburkal foruma? |
не си тоя дето си го сбъркал. Просто има избиващо комплеси младежи
Абе делнете ги на Светослав простотиите и да говорим по темата _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 4:43 pm Заглавие: |
|
|
Hudavo, adi da vidim sega, dali shte se spravia
#1 - Ideiata s muhite /ili nekvi drugi insekti/ makar i da mi haresva, hich ne e nova, imashe ia v edin moment i na site na pechalnoizvestnata Visia. Nechetlivite poradi razmera si blokove ot text, punktirite prez edin pxl i podobni sa tolkoz pisnali na vsichki veche... ili barkam.
Dori da se preglatne tova do tuk, toia font v desno skapva vsichko... choveka ima problem s typo-to iavno, koeto i natatak si lichi.
#2 - Za tva li shte me pitash sega shto e klishe? MI otvsiakade e klishe, pxl fonts, shtoto ne moimi da se opraimi s drugite iavno, chupki pod 45 gradusa, fonove e po 1 pxl razlichen.... ako beshe praveno 98-ma shteshe da e rodonachalnik na 50% ot psevdo modernite sites v momenta.
#3 - PSH-ka maznia bez ideia i prichina za sashtestvuvane, takiva navremeto kato otkrivah silite na PSH-a gi pravih po 4 na chas. Pak toia nomer s nechetlivite textcheta i t.n.
V zakliuchenie, makar i da gi napravih na salata neshtata, te sa ot ponosimite v razdela predstaviane, pone si lichi che sa praveni s jelanie i ako avtora se otarsi ot imitirane na vidianoto moje da rodi naistina klasni neshta.
Ispolzvam i sluchai da predupredia, che graphilla vse pak e miasto za profesionalisti i lameriite silno drazniat. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 4:47 pm Заглавие: |
|
|
eionzi написа: | izvinete me no az li ne moga da sgreq ili sum oburkal foruma? |
не си сбъркал форума спокойно ... никъде не е казано че веднага некъв отговор за адване требе да се появи - а той и наи-често не се появява. тука по принцип има некво обсъждане, но това действие се прави в форума за който кандидатстваш. демек не е важно тука какво се обсъжда а дали колегите или в случая ние с BMF ще те аднем ... значение дали някой те е харесал или нехаресал няма защото пак решението е наше - което ме навежда на мисълта че светлето ми е в другия форум и на старта р1длер го прокара барзо и докат бех на кеф ...
ако те аднем ше си дискутираш хавите там ... ако не - здраве да е ...
инак клишета са ... ма добре са направени ... пък и в всеко клише има по нещо авторско винаги. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 4:48 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | Hudavo, adi da vidim sega, dali shte se spravia |
справи се по-добре от мен:) и аз имам същите впечатления от дизайните ама не мога да се изразя толкова на място! освен дето не съм много съгласен с 1 дизайн. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|