| Предишната тема :: Следващата тема | 

| Автор | Съобщение | 

| borkin 

Местожителство: София

| 

|  Пуснато на: Вто Яну 14, 2003 1:34 pm    Заглавие: logo (opit) - party club |   |  
				| 
 |  
				| tui e opit za logo na zavedenie 

ne me pluite mnogo - natresoha mi go

| Върнете се в началото |  | 

|  | 

| zhvihti 

Местожителство: Амстердам

| 

|  Пуснато на: Вто Яну 14, 2003 8:52 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| На мен единиците не ми харесват заради празното поле в центъра. Вариант 3а май е най-добър. Само ако можеш малко да центрираш вертикално "party club", че отгоре разстоянието е по-малко. Нещо този лек и успокояващ зелен цвят не ми се връзва с идеята за парти кллуб, където енергията трябва се лее, всичко е много динамично и няма място за спокойствие. Нещо по ярко май ще трябва. Иначе логото ми прилича на това на лондонското метро, но това не би трябвало да е особен проблем. Дори може да го използваш за подсилване на ефекта. 
 Това отгоре някакъв скъпоценен камък ли е?
 |  | 

|  | 

| mucho 

| 

|  Пуснато на: Вто Яну 14, 2003 10:16 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| neznam men ne6to nou mi se sliva ... struwa mi se 4e 4owek dosta trqq da se vtora4i 4e da vidi 4e twa e pari klub 121 pyk i toq kryg prese4en sys zaoblen prawoygylnik ... nezanaam ne6to ne me kefi men _________________
 бяла роза ше закича
 на капака на москвича
 шоту съм ибахти пича
 |  | 

|  | 

| borkin 

| 

|  Пуснато на: Сря Яну 15, 2003 11:12 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| to zavedenieto ne e party club v smisul che teche iak kupon, po skoro stava vupros za organizirane na vsiakvi turzhestva - rozdenni dni, chestvania i t.n. (variant 1 otpadna). ta vuv vruzka s tova - kruga trtiabva da bude chinia a tova otgore...sgunata salfetka...ama iavno ne se e poluchilo. zaoblenia pravougulnik krie dolnia krai na salfetkata. inache sum smenil shrifta na "party club" s malko po debel i po-chetim. ami haresaha si go i go odobriha. hich ne me biva v taia rabota i si go znam ama shefovete kazaha napravi neshto. e tolkoz si moga.

blagodaria za mneniata

|  | 

| P E T R O V mnmlst

Местожителство: Earth

| 

|  Пуснато на: Чет Яну 16, 2003 1:52 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| niama da te pluia samo ...tfa logo e..super skapano be...AUUUUUU prafi novo! Temata e tolkova ideionosna...kfa e taia boza det si napravil??

|  | 

| Аватарче 

| 

|  Пуснато на: Чет Яну 16, 2003 2:12 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | implant написа: |  	  | niama da te pluia samo ...tfa logo e..super skapano be...AUUUUUU prafi novo! Temata e tolkova ideionosna...kfa e taia boza det si napravil??
 | 

ае стига бе, пич...
 виж ко ти казва момчето - не четеш даеба...

| borkin написа: |  	  | ami haresaha si go i go odobriha. hich ne me biva v taia rabota i si go znam ama shefovete kazaha napravi neshto. e tolkoz si moga. | 

щом са си го харесали - добро-лошо тва е...
 ти се едно не си праил лайна дееба... сички навътре серете и никой не праи бози...
 уф...
 |  | 

|  | 

| borkin 

| 

|  Пуснато на: Чет Яну 16, 2003 2:17 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | implant написа: |  	  | tfa logo e..super skapano be...AUUUUUU 
 | 

viarvam ti. ama hich ne me biva i si kazah.
 kat ne iskat da plashtat na designer - tolkoz.
 sorry ako sum razstoril niakoi :)

|  | 

|  |