Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tn1
|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 9:44 pm Заглавие: едно мастодонт.ком лого |
|
|
Трябва да е лого за фрий сървър. Картинката (#1) си я бяха харесали. Аз им я векторизирах, но не им хареса. Направих и варианти на #3. Този ми се струва походящ за пред хора. Не че го харесаха де... в момента на сайта стои #1 :(
Как ви се струва? :) _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 9:48 pm Заглавие: |
|
|
tova mi prili4a na tatko Barba poslednoto :)
neznam no ne mi haresva tova 4e stilizaciqta e razli4na za razli4nite 4asti na mamuta, bivnite imat detail, daje i gunki po hobota ima, a krakata sa mnogo ob6ti...... neznam, ma na men tova ne mi haresva _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 9:50 pm Заглавие: |
|
|
Нъц... опрости повече. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 10:17 pm Заглавие: |
|
|
Ако разбирам правилно картинка номер 1 прави собствениците си щастливи.
пита се: защо тогава се прави каквото и да е било друго?:)
нека си я ползват щом са си я харесали, пък и ако наистина я харесват едва ли опростяването ще доведе до резултат който да им хареса повече. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2004 12:43 am Заглавие: |
|
|
Да, и според мен нека да е картинка 1 ... и на мен ми харесва. Само сложи подходящия надпис и е готово. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2004 11:14 am Заглавие: |
|
|
в #2 не е трябвало да го правиш линеарно ... освен това си загубил от липсата на фонт, а графичната част и шрифта представляват цялостно решение.
ето как го виждам аз
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2004 11:18 am Заглавие: |
|
|
само дето не съм сигурна че му ходи сплескан шрифт на слона, може би нещо по-монолитно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2004 12:31 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | само дето не съм сигурна че му ходи сплескан шрифт на слона, може би нещо по-монолитно |
по монолитно ше стане леко длъжко..... много букви, много нещо... па и с com накрая...... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2004 12:44 pm Заглавие: |
|
|
Аз мисля че в #3 има хляб стига да се постигне обща стилизация на обекта, но това едва ли ще промени мнението на собствениците... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2004 1:29 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | само дето не съм сигурна че му ходи сплескан шрифт на слона, може би нещо по-монолитно |
дето вика maceman-а - става длъжко с по-тлъст фонт ... то и тоз не е най-цвете, ама как да му обясня на човека какво имам впредвид ... и трейса на мамута е колкото да го има ... абе така го виждам аз ... ако си го хареса човека - да си го разработва. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2004 1:53 pm Заглавие: |
|
|
mr_j написа: | Аз мисля че в #3 има хляб стига да се постигне обща стилизация на обекта, но това едва ли ще промени мнението на собствениците... |
#3 e като мамут след неандерталски караминьол- ни крачета, ни опашка, ни хобот са му останали..... за ушета да не говорим... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2004 2:23 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | mr_j написа: | Аз мисля че в #3 има хляб стига да се постигне обща стилизация на обекта, но това едва ли ще промени мнението на собствениците... |
#3 e като мамут след неандерталски караминьол- ни крачета, ни опашка, ни хобот са му останали..... за ушета да не говорим... |
ami te zatova izcheznaha.. pomnite li? ;))
shte si go rabotia oshte. prosto biah reshil che stava za pred hora. ami obarkal sam se! :))
blagodaria vi za komentarite.
i na simpli za otdelenoto vreme! _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2004 3:43 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | mr_j написа: | Аз мисля че в #3 има хляб стига да се постигне обща стилизация на обекта, но това едва ли ще промени мнението на собствениците... |
#3 e като мамут след неандерталски караминьол- ни крачета, ни опашка, ни хобот са му останали..... за ушета да не говорим... |
Не съм казал че този е варианта на стилизация който е удачен, точно обратното, да се работи в посока стилизация от първоначалния. А нивото на детайлност в #1 ми се стува далеч от истинита, било то и уеб лого. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2004 4:17 pm Заглавие: |
|
|
Послушай dreamer! Вариант 3, ама не толкова стилизиран, по-"конкретни" форми! Успех;-))) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2004 4:48 pm Заглавие: |
|
|
Начи... зависи кво ще целиш. Щом клиента си е щастлив (както каза Гавански) с този натурния мамут, слагай му един приличен фонт и аре, живи здрави, логото е готово некакси! Ако ли пък се заиграеш и успееш да убедиш клиента от смисъла на това да има уникално лого, мисля че с прост трейс и дооправяне не става. Трябва си яко стилизация и още много много търсене....Успех! _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2004 10:37 pm Заглавие: |
|
|
Ъм, сетих се за нещо интересно - защо не го направиш да прилича на рисунка в стена на пещера? Хем са доста опростени, хем мастодонтче. Но пък не знам, тия .com-и, технологии, пък пещерни рисунки... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|