Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
batMAN

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 2:20 am Заглавие: grafi4en design za snowblades :) |
|
|
toq grafi4en design go "сделахме" za snowblades, ne sme se prestarawali(2 - dena), no towa e druga tema. tiq cirkadzii ot proizwodstwoto kazha, 4e tehnologiqta za wapcane e:SUBLIMATE!!! koeto po4ti ni6to ne ni gowori, ne 6tat da obqsnqwat pyk i sa na dosta hilqdi km ot BG - taka 4e ostanahme w izwestno newedenie po wyprosa. nqkolko man-a se opitaha da mi obqsnqt, no ne bqho dostaty4no konkretni... KOJTO E ZAPOZNAT S TEHNOLOGIQTA :SUBLIMATE MOLQ DA MI Q OBQSNI!!! 10X, 10X, 10X :)
 _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 2:15 pm Заглавие: |
|
|
mi mnou nadpisi be brat... to verno moje da e takova zadanieto, ama vse ima nekoi deto e po vajen i niakoi deto e po malovajen. Sega mnogo trudno moje da se razbere koe e imeto na firmata i koe na modela... inache predpolagam stilistikata na bransha ia znaish po dobre ot mene i predpoalam sia ia hvanal. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 2:36 pm Заглавие: |
|
|
Да именно...градация му трябва...
1. ОГРОМНО
2. ГОЛЯМО
3. малко
4. много малко _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Съб Мар 20, 2004 8:28 pm Заглавие: |
|
|
... mda, ot byrzane nema6e koj da go zabelezi... mnoo ste prawi, celta ni be6e da uplytnim maksimalno plo6tta s grafiki, koeto e w stilistikata na toq sport... i taka se polu4i toq propusk:)za sledwa6tite proekti, 6te wnimawam i za towa!!!;) mersi za komentara wi!!! _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Пон Мар 22, 2004 12:08 pm Заглавие: |
|
|
.... ami za SUBLIMATE-tyt nikoj ni6to ne kazwa?:)))) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |