Graphilla.com :: Преглед на тема - Template za bas-bg.com

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Template za bas-bg.com
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
x-lab

Местожителство: otvud aleyata zad shkafa

МнениеПуснато на: Сря Мар 17, 2004 2:48 pm    Заглавие: Template za bas-bg.com Отговорете с цитат

tova koeto postvam e 1vi variant na template za home page na www.bas-bg.com samiq az ne go otkrivam za osobenno dobar i rabotata produljava, o4akvam va6ite komentari, predlojeniq, zabelejki i se nadqvam da sa mi ot polza. blagodarq vi predvaritelno!

BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Сря Мар 17, 2004 2:51 pm    Заглавие: Re: Template za bas-bg.com Отговорете с цитат

x-lab написа:
samiq az ne go otkrivam za osobenno dobar

ma shto go pokazvash tva izobshto???
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
x-lab

МнениеПуснато на: Сря Мар 17, 2004 2:57 pm    Заглавие: Re: Template za bas-bg.com Отговорете с цитат

BadmotherfuckeR написа:
x-lab написа:

za da razbera i va6eto mnenie. ako nqkoi kaje slabo e primerno ili ne mi haresva ne me interesuva tolkova kolkoto samoto obqsnenie ZA6OTO ...
ili sam sgre6il mqstoto. v graphilla edisntveno zavur6eni raboti li se predstavqt?
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Сря Мар 17, 2004 3:04 pm    Заглавие: Re: Template za bas-bg.com Отговорете с цитат

x-lab написа:
BadmotherfuckeR написа:
x-lab написа:

za da razbera i va6eto mnenie. ako nqkoi kaje slabo e primerno ili ne mi haresva ne me interesuva tolkova kolkoto samoto obqsnenie ZA6OTO ...
ili sam sgre6il mqstoto. v graphilla edisntveno zavur6eni raboti li se predstavqt?

be az sa pitam...az naprimer kato pravia neshto purvo gledam na mene lichno da mi dopadne pone malko... sega te pitam ti vijdash li neshto v toia design deto da ti dopada??? kakvo mnenie ochakvash da chuesh?

vsushtnost edin vupros, kolkoto i da sedia na toia site taka i ne moga da razbera za kakvo e toi vsushtnost ???

i pak polovinata neshta sa na english polovinata na bulgarski, i sega molia ne mi izlizai s prikazkata che go polzvali i anglo-govoriashti...shtoto te edva li mogat da razberat kakvo e napisano na bulgarski nali? ili samo na BG ili samo na ENG, nishto ne ti prechid a napravish 2-ezikovi versii. tva logo e tolkova goliamo deto si go slojil, nikva prichina da e takova. i btw tva e design napraven na edna ot nai strannite rezolutzii deto sum vijdal...nito e za 640x480 hem e dosta maluk za 800x600.
Върнете се в началото
x-lab

МнениеПуснато на: Сря Мар 17, 2004 3:13 pm    Заглавие: Re: Template za bas-bg.com Отговорете с цитат

eto tova e prikazka.. suglasen sam s teb do golqma stepen :) tova imah nujda da 4uq.. koncept na site koito da e dostatu4no qsen za kakvo e tozi site. da predvidq pone 2 ezikove versii. logoto su6o. za resolutsia predvizdam da e gledaem na 800x600. 10q very much!
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Сря Мар 17, 2004 3:18 pm    Заглавие: Re: Template za bas-bg.com Отговорете с цитат

x-lab написа:
eto tova e prikazka.. suglasen sam s teb do golqma stepen :) tova imah nujda da 4uq.. koncept na site koito da e dostatu4no qsen za kakvo e tozi site. da predvidq pone 2 ezikove versii. logoto su6o. za resolutsia predvizdam da e gledaem na 800x600. 10q very much!

emi togava canvas size spokoino moje da stane 770px shirochina. nema nujda da gubish tolkova miasto kakto si napravil sega. moje da mahnesh toia px fonts (imam predvid tochno toia font deto go polzvash za menu). razderli si designa na /header/content/footer/ i go napravi nanovo. imash mnogo cool red tzviat v logoto, polzvai go.
Върнете се в началото
x-lab

МнениеПуснато на: Сря Мар 17, 2004 5:43 pm    Заглавие: variant 2 Отговорете с цитат

2ri variant.. produljavam da tursq re6enie..

ico

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Мар 17, 2004 6:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mai po dobre da probvash neshto po obiknovenno da napravish.
shtoto tva nema mnogo razlika ot purvoto :\
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Мар 17, 2004 7:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

na4i az nou ne sym w 4as - ama twa "bas" ne be6e li edna ot uniq 6ukaritetni marki gumenetki (ponowomu ne znam kak se vodat) det tam raznite street te4eniq, puberi (i ne samo) i vyob6te sekwi takia mladi (i w prekiq i w prenosniq smisyl) hora umrat da si kupuat ...

... ta ako twat det izdumah po-gore e wernu i ako az trea da go praa tozi site pyrwo bih porazgledal (i to dosta) kwo praat orata po beliq swqt za podobni marki - kwi beha sa .... bas, dc, oziris, sketchers, air walk - ih 4e gu nema tuka pubera da go pitam za o6te, a i kak to4no se pi6at, 4e dan sa izlagam :) .... no kakto i da e, mislq 4e gore dole obqsnih :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
TT2

МнениеПуснато на: Сря Мар 17, 2004 10:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нещо никак не се е получило...
Поразгледай, както ти каза mucho, сайтовете на големите в тая област. Mucho, не мога да ти помогна за имената, sorry ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Чет Мар 18, 2004 4:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

пробвай с някаква текстура да е бгр-а така бял хь не ми стой! тея уинХП бутончета и скролчета направо ми бъркат в жигера! фонта който си избрал за менюто не е лош но има сума подобни фрее фонтове. поразтърси се. ми като цяло не ми прилича на сайт за "шоес"! освен това пораздвижи повечко формите в проекта че предполагам целева група за тоя сайт е тийн поколението!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
x-lab

МнениеПуснато на: Чет Мар 18, 2004 5:57 pm    Заглавие: variant 3 Отговорете с цитат

blagodarq na vsi4ki za mneniata i vnimanieto. o6e 1 variant. mislete li 4e se zabelqzva razvitie? mislq 4e malko po-malko otstranqvam nedostatucite..

Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Чет Мар 18, 2004 6:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

добре де ... тоя сайт за какво е в крайна сметка ... аз не вдевам
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Чет Мар 18, 2004 6:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

логото така е по добре ама пак стои като дизайн много ала яхуу.цом! има ли някаква специална причина че да слагаш тея скролове и бутони и пр. от уиндоуса? не се вързват ама никак:( стоят ни в клин ни в ръкав!
x-lab

МнениеПуснато на: Чет Мар 18, 2004 6:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Snaker написа:
добре де ... тоя сайт за какво е в крайна сметка ... аз не вдевам

bulgarian adventure sports govori dostatu4no.. sportna ekipirovka.. serviz.. bike lab.. snow lab - bordove - avtomati - obuvki - i .t.n. distributori na svetovni marki: globe.. gallaz.. nortwave.. sponosriat rideri kum sportniq im club i suotvetno imat team v extremnite sportove.. i o6e kup ne6a :) turgovska deisnost s drehi i aksesoari.. malko ob6estvo
x-lab

МнениеПуснато на: Чет Мар 18, 2004 6:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2 написа:
логото така е по добре ама пак стои като дизайн много ала яхуу.цом! има ли някаква специална причина че да слагаш тея скролове и бутони и пр. от уиндоуса? не се вързват ама никак:( стоят ни в клин ни в ръкав!

edin vid BAS 6e se qvqva portal i se hostvat o6e 3 site.. kato ni se iska da e maximalno iz4isten lek za zarejdane.. lesen za navigacia.. i informativen - katalojen na moment kogato stava vupros za predtsvqne na produktite
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Чет Мар 18, 2004 6:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

тоя тип сайтове са ми най-грязни:( мъка ми е! не ти завиждам. ма все пак може да си поиграеш поне с цветовете.
ico

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 18, 2004 7:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe takovata ... tva kato she e "portal, maximalno izchisten.. lesen za navigacia i informativen" shto polovinata ot saita e snimki na nekav pich deto se meta po stulbite na nekva duska ???
kude e infoto ? tuka gledam moga da se subscrib-na za news samo (ama nema da go naprava shtoto neznam kvo she poluchavam po maila :)))) kade sa novinite ??) i edno kare "hot ofers" deto sa e prazno :)
Ako toia sait trebva da prodava neshto az ne vijam kak she go pravi.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
TT2

МнениеПуснато на: Чет Мар 18, 2004 10:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Претрупал си това ненужно малко пространство с какво ли не, направи го по-голям като размер и отдалечи елементите, така изглежда много претрупано... А тия черно-бели кадри? Не вървят така, може екстремно, но акцентирай на обувките ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
x-lab

МнениеПуснато на: Пет Мар 19, 2004 1:54 pm    Заглавие: variant 4 Отговорете с цитат

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети