Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
chernat
|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 5:24 pm Заглавие: 4engeto v men |
|
|
turbo burzi skici na na6ite
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 5:32 pm Заглавие: |
|
|
много са свежи и забавни:) кефят ме:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 5:33 pm Заглавие: |
|
|
ve4e se biah zatuzil. unikalno, Bidstrup riapa da iade :)))))))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 5:37 pm Заглавие: |
|
|
eeeee.... МОЩНО, БРУТАЛНО и сичко дет се сети жовката!!!! :)))
дай един комикс с тия бе.... познах ги аз мамицата им мръсна - спират ме вече само кат ми видат фаровете....
и секи път в погледа им чета: .... "батеее дай 10 ле'а -децата гладни бееееее"..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 6:02 pm Заглавие: |
|
|
haha - ku4enceto!!!
i 4engeto s dylgia nos pravi stra6ni fizionomii :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 6:26 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | eeeee.... МОЩНО, БРУТАЛНО и сичко дет се сети жовката!!!! :)))
|
ми ти ме изчерпа:)))ще измисля нещо де... _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 6:59 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | maceman написа: | eeeee.... МОЩНО, БРУТАЛНО и сичко дет се сети жовката!!!! :)))
|
ми ти ме изчерпа:)))ще измисля нещо де... |
turbo guzarsko :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2004 2:38 am Заглавие: |
|
|
implant написа: | Джоуви написа: | maceman написа: | eeeee.... МОЩНО, БРУТАЛНО и сичко дет се сети жовката!!!! :)))
|
turbo guzarsko :) |
(ФаФла) Трепач! _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2004 2:41 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | maceman написа: | eeeee.... МОЩНО, БРУТАЛНО и сичко дет се сети жовката!!!! :)))
|
MULTI MEGA ULTRA ....... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2004 9:12 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | Джоуви написа: | maceman написа: | eeeee.... МОЩНО, БРУТАЛНО и сичко дет се сети жовката!!!! :)))
|
MULTI MEGA ULTRA ....... |
RUTI GUZ! btw. shte se ubijat za komiks!!! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2004 9:56 pm Заглавие: |
|
|
за комикс не знам, слобо ша си реши сам, ама определено и мен скиците ме ритнаха под кръста :)) брат ми, поне ми наднича над рамото, рече "а па къф анимационен филм ша стане!" - аз такова, де, не съм подстрекател ;) _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 1:06 am Заглавие: |
|
|
Hhaha
Mnogo qko
Ku4eto e perfect :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Апр 24, 2004 8:56 pm Заглавие: |
|
|
Cmotan... da ti kaja njakolko neshta - purvo ne razbrah zashto vuobshte trjabvashe da "vlizash"?! Tvoite "neshta" ne se vruzvat v kategorijata na miloshevich ili vuobshte karikaturata - chestno shte ti kaja, otvrashtavat me! Naistina ne znam kakvo vuobshte zabavno ima v chengeta s nadurveni k**ove i nai-veche kakvo poslanie se opitvash da vlojish v podobno neshto... I nai-nakraia mislja che neshtata ti sa nai-veche projava na losh vkus! Are sus zdrave... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Съб Апр 24, 2004 11:55 pm Заглавие: |
|
|
Според мен тази тема не е най-доброто място да се постват тези 'неща'. Първо на първо форума се посещава и от по-млади хора, а второ - това не е твоя тема. В случай че ти се постват такива препратки, особено ако са от такъв характер, направи си нова тема и върте си поствай колкото си искаш надървени полицисти. _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Съб Апр 24, 2004 11:58 pm Заглавие: |
|
|
ееей, верно. упс... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2004 6:52 pm Заглавие: |
|
|
cmotan ko e twa we/ mno si originalen we strasna ideia/pfu iad me 4e i az ne sa wkliu4ih tc |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2004 8:19 pm Заглавие: |
|
|
Lady Vader написа: | Според мен тази тема не е най-доброто място да се постват тези 'неща'. Първо на първо форума се посещава и от по-млади хора, а второ - това не е твоя тема. В случай че ти се постват такива препратки, особено ако са от такъв характер, направи си нова тема и върте си поствай колкото си искаш надървени полицисти. |
сега не че... хм:( та искам да кажа че.... кво беше тва за ! забравих!
ама искам да кажа и другото дето... абе Лейди не че зимам страна но те младите на по 10 години и без да влизат в графилата знаят какво става като се пипат на забранените места! иначе вярно че са малко прекалено натуралистични дори за мене:) обаче ако го мислиш така може спокойно да игнорираш цяла епоха в културата:) а за тва дето се постват неща в чужда тема си права. ама пък го има момента и с овърпейнта. и него ли да заклеймиме като грях?
и все пак @cmotan недей повтаря таз грешка. все пак са малко хората дето си падат по "откровената еротика".
пс: Лейди това не е твоя тема! ако на брат Милошевич му пречернее пред очите нека той си каже! недей да влизаш в ролята на обществен защитник:( а има и хора дето това им е работата в графила _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2004 9:26 pm Заглавие: |
|
|
ama stia de.. basi - nqma li da gi postne nqkoi na ISTINSKI server i az da gi vidaaaaaaaaaaaa?????? _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|