Graphilla.com :: Преглед на тема - За Nixon

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

За Nixon

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Отарк

МнениеПуснато на: Съб Мар 20, 2004 12:25 am    Заглавие: За Nixon Отговорете с цитат

Понеже това ми е първият пост тук - добър ден на всички!
Причината да пиша е поста на Nixon -

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=4931
"не знам кой е правил сцените със самолетите и хвъркокоптерите, но в самото начало нещо друго ми направи силно впечатление и просто не мога да се въздържа да не го споделя - думата "воин", просто няма такава в българския речник. Може би имат пред вид "войн", но това отново говори за качеството на това, което се прави с държавни пари у нас..."

когото много уважавам, понеже съм му чел постовете и затова останах същисан. Не ми се ще първия ми пост да е този, но не можах да се сдържа:

Това, което прилича на "й" е "и" с ударение:

Изобщо "войни" и "войни" е едно и също, ударението е все на "и", това "войн" го набутаха сравнително наскоро нашите наукообразни филолози-езиковеди-лингвисти. Вижда се, че и двете форми са правилни според речника, тъй че...
Много моля това да не се схваща като заяждане или лекция. Освен това е малко закъсняло, но сега го видях, а пък и нямам достъп да пиша в 3д-то.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Съб Мар 20, 2004 3:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

A?!? Chakai sega, ili az burkam ili tova ne e literaturen forum? Ja da vidim, zelenoto logo na Graphilla, dvata banner-a, blah blah blah Izhod [Ky3Mu4]... mi Graphilla si e be, dobrata stara, rodna Graphilla. Sega po-seriozno, ako iskash da go popravish Nixon-a, mi prati mu go na "private", nedei da spamvash foruma s gluposti, znam che e "Obshti prikazki" ama vsichko si ima granici. I vzemi se predstavi, neoficialno, che taka da pochnesh napravo s greshkite na horata da gi bodesh v ochite, eeeee... ne s losho ;)
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Съб Мар 20, 2004 4:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

що бе, на мен ми е интересно
ама аз съм маниак на тема правопис :)))

и поради това искам да отбележа следното:

Цитат:
затова останах същисан

бива ли да повдигаш тема за правописа и сам да правиш груби грешки в нея :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
komrade

МнениеПуснато на: Съб Мар 20, 2004 4:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Imperial ме превари :D
Отарк

МнениеПуснато на: Съб Мар 20, 2004 4:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, трябваше на PM.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети