Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
lls_studio

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2004 8:58 pm Заглавие: flyer march_Plazma |
|
|
Доста закъснях с флаера за март за клуб Плазма и за това нямах време да го постна по-рано. Отпечатан е, но ми се искаше да чуя мнението и забележките Ви.
Flyer:
два бига през 10 см.
3D - то ми е ужасно, за което съжалявам. Правил съм го на Photoshop, така че едва ли може да се нарече 3D. То е само да добиете бегла представа къде са биговете и каква е общата форма в случай, че на някой не му е ясно нещо.
аааа щях да забравя - не мога да кача flyera на free-host.com, защото не ми го отваря, затова съм го качил на хит.бг, ако някой може да помогне ......................
________благодарности_________
 _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2004 9:15 pm Заглавие: Flyer march_Plazma |
|
|
[quote="lls_studio"]Доста закъснях с флаера за март за клуб Плазма и за това нямах време да го постна по-рано. Отпечатан е, но ми се искаше да чуя мнението и забележките Ви.
Flyer:
два бига през 10 см.
3D - то ми е ужасно, за което съжалявам. Правил съм го на Photoshop, така че едва ли може да се нарече 3D. То е само да добиете бегла представа къде са биговете и каква е общата форма в случай, че на някой не му е ясно нещо.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2004 9:53 pm Заглавие: :) |
|
|
Haresvat mi samo toav kadravoto neshto ne mi se varzva, ama ne mislq che sam mnogo kompetenten po vaprosa. inache ako iskash prati mi gi na maila che gi kacha na moq server nqmash problem/ ne che e mnogo dobre , no pri vsichki polojeniq e po-dobre ot hit'a/ _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2004 9:37 am Заглавие: |
|
|
добре изглежда флаера.
само няколко дребни кусура:
- на лицето - на кичура коса - не разбрах какво е това мартмарт, дали не е трябвало едното да е на английски... изобщо мисля, че нямаше нужда от тоя текст там
- гърба ми бледнее в сравнение с лицевата част, може би малко повече цвят тук-таме нямаше да навреди...
или обратно - ако жълтото на изпълнителите не беше толкова ярко, ами както фона на цифрата
- на гърба тия светлите надписи в долната част почват да се губят - особено на 11 и 20, та мисля че на печат още повече ще потънат - но това ти ще кажеш дали така е станало...
иначе като цяло изглежда свежо и подредено.
бравос :-) _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2004 12:46 pm Заглавие: |
|
|
az onzi den go gledah na jivo toz flyer i ostanah dovolen, moje bi samo tva omazvane s motion blur na garda me izdrazni... hich ne namerih prichina da go ima.
pechata beshe kachestven i v obshti linii prodaljavai v taia posoka:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2004 12:55 pm Заглавие: :-))) |
|
|
И мааалко повече се вглеждай в правописа!
Успех!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lls_studio

|
Пуснато на: Съб Мар 20, 2004 3:09 am Заглавие: |
|
|
значи Цитат: | samo toav kadravoto neshto ne mi se varzva |
да съгласен съм и на мен много не ми харесва, обаче аз им предложих и друг изчистен вариант, който не удобриха. Шаринийката му е ..... майката ))))
Цитат: | - на лицето - на кичура коса |
занчи да на лицето претрупах на много места с март и идеята ми беше просто да загатна един български народен стар обичай - баба марта - е явно идеята ми отана не разбрана, което автоматично показва , че не е била добра.
Цитат: | ако жълтото на изпълнителите не беше толкова ярко, ами както фона на цифрата |
значи първоначално бях на варианта за, който говориш, но се губят надписите - за това умишлено ги засилих
Цитат: | на гърба тия светлите надписи в долната част почват да се губят - особено на 11 и 20, та мисля че на печат още повече ще потънат |
ами тук ще те поправя - да ти кажа и аз за тях се притеснявах, но изкочиха на печата по-добре от колкото очаквах )))
Цитат: | moje bi samo tva omazvane s motion blur na garda |
може би имаш в предвид гърба - и ако съм те разбрал правилно и мен не ме кефи но за шаренийката стана въпрос по-горе - нищо друго не успях да измисля - бях притиснат от времето, а и само да кажа - това не е моушън блър.
Цитат: | И мааалко повече се вглеждай в правописа! |
много ми бяга - преглеждал съм го поне 10 пъти и всеки път съм го преправял - само не ми казвай, че пак има грешка някъде . )))))
много ви благодаря за вниманието момчета _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Съб Мар 20, 2004 1:01 pm Заглавие: Има малко! |
|
|
Няколко излишни употреби на пълен член:
изпратете вашия имейл
свири в култовия лондонски...
...
И малко по стила...
Успех! :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Съб Мар 20, 2004 3:02 pm Заглавие: :) |
|
|
Oh mai teoriata za vsichko shreno e hubavo se dokazva pak...( mngo tapo !
Ama mislq che v tozi bizness klienta NQMA pravo ...nali idava pri nas da kajem kakvo e hubavo? Ili az neshto imam greshna predstava? _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|