Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ula

|
Пуснато на: Съб Мар 20, 2004 10:07 am Заглавие: 1 page project |
|
|
 _________________ I've still got sand in my shoes... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Съб Мар 20, 2004 10:15 am Заглавие: |
|
|
kato tzialo na mene mi dopada. az lichno bih se porbval da napravia slednoto tuka.
1. adresa i telefonite deto sa gore shteh da gi sloja v footera, i taka shteshe da si osvobodia miasto v headera za logoto ( a tva li e logoto?) da ne e taka sbito tama.
2. na pruv pogled malko e stranno che niama iasna navigatzia??? ili da kaja ochakvana navigatzia kato navigation menu i pr.
3. shteh tam kudeto e Welcome i otdiasno kudeto e zlenoto pole da sloja edna goliama snimka v blizak plan na teia porti milsia moje da se poluchi dosta dobre taka...
uspeh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Съб Мар 20, 2004 10:51 am Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | kato tzialo na mene mi dopada. az lichno bih se porbval da napravia slednoto tuka.
1. adresa i telefonite deto sa gore shteh da gi sloja v footera, i taka shteshe da si osvobodia miasto v headera za logoto ( a tva li e logoto?) da ne e taka sbito tama.
2. na pruv pogled malko e stranno che niama iasna navigatzia??? ili da kaja ochakvana navigatzia kato navigation menu i pr.
3. shteh tam kudeto e Welcome i otdiasno kudeto e zlenoto pole da sloja edna goliama snimka v blizak plan na teia porti milsia moje da se poluchi dosta dobre taka...
uspeh |
съгласна съм с теб, но заданието ми е малко скапано:)))
1. нямат лого (малък бизнес и т.н, по-скоро много оправдания) така че ме помолиха просто да им изпиша името.
2. няма навигация, защото сайта им няма повече content.... те просто си правят online брошурка :)) и затова го реших така без навигация, а и искат да се наблегнело най-вече на телефоните им и аз ги шибнах в header-a, но може би си прав за това, че е можело и по-добре да се реши така поставения проблем... иначе footer-а ми го отказаха категорично... пробвах ;)
3. за по-голяма и детайлна снимка на вратата им си прав... сухо стои иначе... ще пробвам...10х
само да добавя, че upload-вам варианта, който доведохме до край с клиента, не защото е най-добрия такъв, а защото смятам, че е от полза човек да намира подходящи решения и при кофти изисквания и своеволия от страна на клиентите си... аз специално намирам смисъл в това
благодаря ви за отделеното време :) _________________ I've still got sand in my shoes... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Equalizer

|
Пуснато на: Съб Мар 20, 2004 1:40 pm Заглавие: |
|
|
Пробвай с по-светъл background. Можеби ще изглежда по-добре. |
|
Върнете се в началото |