Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Мар 22, 2004 7:05 pm Заглавие: Онлайн Галерия на изложбата! |
|
|
http://www.nixonanim.com/izlojba/gallery.htm
най-после пуснах галерията... тюх да му се не види, от много глупости 5 дни не мога да я сложа...
аре, коментирайте... требе да може да се вижда добре от цел свет
Успехи :)
Между другото, в Сряда най-вероятно ще имам презентация на картинките и разни работи в Академията, в една сграда на Цариградско Шосе, но затова ще пиша допълнително. Още не знам какви ще ги дрънкам :) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пон Мар 22, 2004 7:43 pm Заглавие: Re: Онлайн Галерия на изложбата! |
|
|
Nixon написа: |
http://www.nixonanim.com/izlojba/gallery.htm
най-после пуснах галерията... тюх да му се не види, от много глупости 5 дни не мога да я сложа...
аре, коментирайте... требе да може да се вижда добре от цел свет
|
eee, az naprawo sym iznenadan, wsichki nesta sa na mnogo wisoko niwo, a ima niakoi naprawo neweroiatni!! 2, i 3 primerno :) 3 niama li go w po-wisoka rezolucia? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Мар 22, 2004 7:47 pm Заглавие: |
|
|
2 и 3 и на мен ми взеха акъла - още повече че 2 е по моята специалност.... даже съм правил подобен проект.... и аз бих искал да ги видя по големи :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Мар 22, 2004 7:51 pm Заглавие: |
|
|
2 и 3 не са ли на MAGENTA - съм му фан отдавна аз :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Мар 22, 2004 8:19 pm Заглавие: |
|
|
вие са за какво си мислите, че надигах такава врява... нещата са повече от добри, на световно ниво и наистина много се радвам, че успехме да направим изложбата. Който не ги е видял на живо, само е пропуснал (но все пак тя още си е там, така че има още време...), защото картинките са с размер минимум 60 сантриметра широчина, нещо, което на какъвто и да е монитор или проектор не може да се види. Искам да покажа нещата на повече хора в оригиналната резолюция на голям екран, и това ще става на няколко пъти, на различни места. Първото вече беше през Декември във ВИАС, но бяха страшно малко хора (15-тина), просто никой не знаеше за какво ще става въпрос. Следва това събитие в Академията, но за него специално ще пусна обява, така че който може и иска да дойде, да заповяда.
Надявам се, че ще има начин да се правят подобни изложби и по-нататък (разходите не бяха малки, а определено си струва да се прави печат на тези неща), защото знам, че такива неща се правят на много места в България, но просто хората не ги показват, пък и няма начин все още това да става публично. За съжаление, организации и събития от сорта на Компютърно пространство са крайно неподходящи и много ми се иска да има нещо по-добро и най-малкото на някакви подобни изложби/събирания да се виждаме и да си говорим за общи работи.
Иначе картинки 2 и 3 и на мен са ми едни от любимите, на Magenta и Ned са, и съм ги гледал как са ги правили в различните фази, специално за Restricted Area просто детайла който са вкарали е невероятен. Съжелявам много, но ми се наложи да махна цялата картинка и който иска да види по-големи фрагменти, нека отиде на сайтовете на двамата - http://www.meshroom.com или http://www.3dnedwork.com, там има по-големи картинки с детайли. Направих грешката да не се консултирам с Недялко преди да пусна сайта, за което съжалявам. Или да отиде да разгледа изложбата, но пък там имаше един проблем с печата... какво да се прави :(
Аайде, успехи _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|