Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
batMAN

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 2:32 am Заглавие: logo |
|
|
towa go prawih za edna firma prodawa6ta zimni sportni artikuli ot China, kritikite sa dobre do6li :)
 _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 8:16 am Заглавие: |
|
|
am tiq swyrzwaniq na bukwite ne6tu ... ne6tu .... a probal li si bez teh? :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 2:12 pm Заглавие: |
|
|
А защо не пробваш наистина без свързване между буквите и самите те да са по заоблени? _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 2:13 pm Заглавие: |
|
|
mene mi miasa na neshto vijdano... v smisal, ne che e otkradnato, a che povecheto v toia bransh taka izglejdat.
Moje bi triabva niakakvo useshtane za skorost da mi davat... ama ne mi go davat _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 2:27 pm Заглавие: |
|
|
значи...
1. Мен лично свързванията не ме дразнят...
2. На надписа ALPLINE свързването м/у да не е горе а на нивото на другите (да стане като една линия....дори с промяна на буквите тук там)
3. Думата ACTIVE ми седи адски случайно просто ей там некъде...сложена, потърси неква логика
4. Двата шрифта уж са различни, ама не съвсем. Или еднакви или коренно различни. Или с еквалайзери :) или...
5. Иначе малко пак все едно за шината на велосипед са надписите...ама айде
Успех! _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Мар 20, 2004 6:13 pm Заглавие: |
|
|
men li4no mi lipswa 4etimost, niakak si mi sa natowarwat o4i4kite i pak ne wdewam ma znam li moe sam tup:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Съб Мар 20, 2004 8:53 pm Заглавие: |
|
|
...mda, pi4owe wsi4ko zawisi ot zritelniq ygyl... i ot predpostawkite;) ... use6taneto za ne6to we4e widqno ili poznato e tyrseno, 6toto produkta trqq da e takyw, t. e. " kitaj4eto" iska da se wpi6e w amalgamata (ili bozata!) ot marki na ewropejskiq pazar, toest - ewentualnite mi klienti da pritypqt podozritelnostta si kym produkta! :)))) ...pyk i "kitaj4eto" e skrynza i ne mu se mnoo pla6ta... i az kato edin dostoen bulgar rekoh: q da widim ko 6a "sdelame" za 15 min... :)))) imate osnowaniq za kritiki, priznawam, ama pak si zadawam wyprosa: koe e po-profesionalno: da dade6 na klienta towa, koeto o4akwa i iska - ili towa koeto ti misli6, 4e trqbwa da byde!?! sys sigurnost znam, 4e pyrwoto e po-pe4aliw6a strategiq... ;) interesuwa me wa6eto mnenie :))))) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2004 2:54 am Заглавие: |
|
|
simbiozata m/u dvete spored men e nai-pechelivshata strategia (trudna, no ne nevuzmojna)... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Пон Мар 22, 2004 10:26 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | simbiozata m/u dvete spored men e nai-pechelivshata strategia (trudna, no ne nevuzmojna)... |
...опитвам се, когато може, но в повечето (90%) случаи не става:))) ако клиентът дава мноо пари - не търпи да му се дават акъли (щото той поръчвал каква музика да се свири), ако пък дава мноо малко, е склонен да се довери на когото трябва, но тогава пък "мечката" не ще гладна хоро да играе;)... баси, не моа да случа на клиенти:))))) ве - крива хава!!! _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|