Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
freefaler
|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2004 1:02 pm Заглавие: The Untitled Project |
|
|
The Untitled Project is a series of photographs of urban settings accompanied by a graphical text layout. The photographs have been digitally stripped of all traces of textual information. The text pieces show the removed text in the approximate location and font as it was found in the photograph. See the Project Statement to read more about the project.
The pieces come as image and text pairs, framed seperately but hung together. The image size of each component is approximately 40x50 inches while framed pieces usually end up at around 45x55 inches.
http://www.siberart.com/untitled%20pages/untitled_home.html |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2004 1:32 pm Заглавие: |
|
|
а
е тва за мене е АРТ... даже аРТ или аРт или Арт... незнам иаз... ма па къф безмислен арт, а? :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2004 2:32 pm Заглавие: |
|
|
Freefaler, toia project na tebe li e ?
na men mi haresva... i to mnogo. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2004 3:37 pm Заглавие: |
|
|
А, да много яко! Концепцията ясна... мотивацията....да...бе яко е! Ма май не е Freefaller аФтора...??! _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2004 3:57 pm Заглавие: |
|
|
tfa za mene e ... abe s avi ponikoga mislim identichno. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2004 4:05 pm Заглавие: |
|
|
Аз лично бих харесал нещата ако имаше свестни фотографии... но там са показани неща, които са абсолютна нула като кадри и се крепят единствено от концепцията... мен ми е слабо. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
freefaler
|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2004 9:58 am Заглавие: ne. |
|
|
vidiah go, izkefi me i go postnah.
Neznam za hudojestvenata mu stoinost, zashtoto "hudojestvena stoinost" e neshto tolkova subektivno i otnositelno che napravo *()#&*$@.
Ideqta e mnogo interesna.Kolko ot vas bachkat profi za da napraviat reklama i naslagvat tiq neshta ot tipa "banichkite na bai ivan" (utriram) v/u designa koito sa pravili. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|