Graphilla.com :: Преглед на тема - Cinefex

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Cinefex
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Мар 26, 2004 1:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

wow....tazi statia naistina si zaslujava da se vidi cialata...

ehh..koga shte ima podobni bg izdania...
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Пет Мар 26, 2004 2:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ами да ви кажа следващите сканове най-рано в понеделник... има нищожна вероятност утре да отида до офиса, но въобще не гарантирам

има в броя и едно интервю с PJ, може и него да сканирам след това.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Мар 26, 2004 12:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
ehh..koga shte ima podobni bg izdania...

vsashtnost, zamislya se edno takova neshto, samo che ne znam kak tochno shte stane... materiali ima, obache oshte ne znam koi shte se navie da go izdava...
Whitehell

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Мар 26, 2004 12:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i koi shte se navie da go kupuva
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Пет Мар 26, 2004 1:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

e 3D bransha pone purvia broi she si go kupi... siguren sum...
dano se nameri izdatel USPEH..
daysleeper

МнениеПуснато на: Пет Мар 26, 2004 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

3D bransha nabroiava ne pove4e ot 1000 dushi (v nai-smelite mi mechti) ...
spisanie s takuv tiraj e obre4eno na gibel ....
moje bi vestnik :)))))))))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Пет Мар 26, 2004 2:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az si mislia che vseki uvajavash sebe si designer bi si go kupil sushto kakto i goliam braoi game maniaci, lubiteli na kinoto i tn...
TheViolator

Местожителство: Beverly Hills, CA

МнениеПуснато на: Пет Мар 26, 2004 7:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
i koi shte se navie da go kupuva

I az tova se pitam ... az edin izdatel daje 30 000 broiki sa malko!!!
ConcreteDonkey

МнениеПуснато на: Пет Мар 26, 2004 8:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ti puk 30000, w 6tatite moje no u nas maksimum 5000 , kato dori towa e mnogo... aadski mnogo
LunatiK

МнениеПуснато на: Пет Мар 26, 2004 8:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Може да се напражи он-лайн, или има вече? Само да има кой да се занимава да го прави. Аз бих си го купувал. Render Node например бих си го взимал, ама нямам как да платя.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Дими

МнениеПуснато на: Пет Мар 26, 2004 8:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

moje da se napravi ne6to kato grafa ili sekcq ot teku6to spisanie za 3D..
naprimer v PC magazine ili Gamer's workshop ili koeto i da e drugo da ima da kajem po 10/15 strani4ki (kat za na4alo) samo za 3D i 2D grafika... s novinki i tn... e Jovi daje moje da govori s Freeman-a ot Workshopa i da vidi nqma li nqkav potenciql (ili po to4no izdateli meraklii) za takova ne6to...
kato to trqa da se preceni predi tva kakav broi ot bulgarite polzvat pc, net 3D 2D i tn i tn.... az minalata godina 4etoh 4e okolo 32% ot bulgarite imat pc-ta... koeto ne e mnogo de ama... ne znam! v Canada 50% ot naselenieto ima pc i si4ki gore/izboreni spisaniq gi ima po knijarnicite (:) malko mi e sme6no na magazin kolkoto sedemnaiset apartamenta da mu vikam knijarnica!) i tn...
moje bi pak ako se napravi da e ne6to za 3D 2D i arhitektura i po princip art design i tn..? togava vi garantiram 4e bi imalo stabilna kliantela...
abe 6tom ima spisaniq kato "Na6 Dom" ili "gradina" koito se prodavat v bg (pri polojenie 4e kup4ina hora jiveqt v paneli a pak golqma 4ast ot jivee6tite na selo ... ne bih kazal 4e jiveqt to4no v ka6ti..!!) na4i se trqa da se oceli to4niq mix ot sferi koito takova spisanie bi obgra6talo...
az li4no sam mnogo ZA takova ne6to i (sam 6tastliv 4e) poznavam MASA hora koito biha si kopuvali takova spisanie...!
TheViolator

Местожителство: Beverly Hills, CA

МнениеПуснато на: Съб Мар 27, 2004 12:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
ti puk 30000, w 6tatite moje no u nas maksimum 5000 , kato dori towa e mnogo... aadski mnogo

Predpolagam govorish ot li4en opit...t.e. izdaval si ve4e spisanija i t.n. ta znaesh koga to4no shte si na zaguba i koga ne.
ConcreteDonkey

МнениеПуснато на: Съб Мар 27, 2004 12:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ne sum izdawal spisaniq, no znam cifrite... towa ne e nqkakwa taina mamamu.

Pazara u nas e dosta ograni4en. Puskat se mnogo malki tiraji.
Zing

МнениеПуснато на: Съб Мар 27, 2004 1:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

3D-ta si govoryat za vestnici i tirazi i obsazdat 1000 ili 2000 broya stigat :))))))))) ehhh

Imperial Friedrich blagodarim za statiikata i po skoro da ti zemat nov scaner
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Съб Мар 27, 2004 1:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

в понеделник ще сканирам още
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Joro*

МнениеПуснато на: Съб Мар 27, 2004 4:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ByteSize_BG написа:
abe 6tom ima spisaniq kato "Na6 Dom" ili "gradina" koito se prodavat v bg (pri polojenie 4e kup4ina hora jiveqt v paneli a pak golqma 4ast ot jivee6tite na selo ...

horata s mechti sa priblizitelno 100% ot naselenieto na stranata ...
podobni izdania prodawat nesbydnati mechti uspeshno
Върнете се в началото
Дими

МнениеПуснато на: Нед Мар 28, 2004 2:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Joro* написа:

horata s mechti sa priblizitelno 100% ot naselenieto na stranata ...
podobni izdania prodawat nesbydnati mechti uspeshno

e are sega... az iskam da si imam mansarda varhu ministerstvoto na Finansite na ul.Rakovska ama ne si kopuvam spisanq s kartinki na tavanski pome6teniq, nali? ;)))
vse pak gore/spomenatite spisaniq sa na .. dosta stabilni ceni spored men... 5 kinta e ebasi edno izdanie na Gradina! a i e dobre napraveno spisanieto... qvno ima potencial i nqkoi go kopuva! pak i tiq 5 leva... abe tva sa si stabilni pari za spisanie za gradinarstvo ne misli6 li??? ne mi se vqrva (AMA HI4), 4e mnogo ot selskite babi, 4e dori i sofiiskite babi, biha mogli da si go pozvolqt samo za da im napomnq na me4tite im, nali? ima ne6to vqrno v tva koeto kazva6, no ne mislq 4e edno spisanie moje da se izdarja na takiva hora... :)
(tva ne iskam da zvu4i kato zaqjdane ei) na men mi se stroi 4e tumbi e zapoznat s izdatelskata deisnost i s spisanqta v bg kato cqlo... za6to ne kaje ne6to da ni prosvetli (ne be seriozno)...6toto nie, 3D grafilarite, opredeleno ne moga da kaja 4e razbirame ot manegerstvo na edno spisanie :) (e sega... sigurno ima i isklu4eniq de..
Joro*

МнениеПуснато на: Пон Мар 29, 2004 1:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ByteSize_BG написа:
e are sega... az iskam da si imam mansarda varhu ministerstvoto na Finansite na ul.Rakovska

kupi si spisanie s kartinki na tavanski pomestenia
Върнете се в началото
Nixon

МнениеПуснато на: Пон Мар 29, 2004 1:44 am    Заглавие: опа Отговорете с цитат

ne znam, no predi vreme imashe edno "Графика с компютър", което изкара май няколко години, като вътре пишеше някакви супер тъпи, откачени и тясноспециализирани неща, но въпреки това аз лично си купувах всеки брой, до който се докопах. Не знам сега тука дали ще ме чете някой от издаделите на това списание, но по принцип си мисля, че има толкова много списания за какви ли не глупости в БГ, които пак вървят, че защо ли да няма още едно списание, което да събира най-интересните неща за хора като нас?

а иначе идеята ми е нещо от сорта на графика - дизайн - анимация - игри - ефекти... малко по-обширно, ама не знам, ще видим.
Дими

МнениеПуснато на: Пон Мар 29, 2004 3:07 am    Заглавие: Re: опа Отговорете с цитат

Nixon написа:
малко по-обширно,

to4no! to4no taka...!!! i az mislq 4e ako se pravi ne6to takova imenno ne6to malko po ob6irno 6te e nai funkcionalno i nai dobre bi se prodaval estestveno..
a i taka si4ki tiq bran6ove se raz6irqvat stra6no mnogo...!!! za sajelenie v momenta ima lack ot informaciq malko...

Joro*: za6to misli6 4e gledaneto an kartinki na tavanski pome6teniq 6te me pribliji do celta mi: pritejanieto na takova?
az ne me4taq. tva ebezsmisleno. Vnimatelno plairam i presmqtam ;)

ta Nixon, uspeh ti jelaq! dano skoro vreme da ti vidim avatara pod nqkoe interview ili na korica moje bi..? ;)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети