Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Мар 22, 2004 5:16 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | dobre dee, nikoi li ne mi sachuvstva, che oshte sam mahmurlia ?:))) |
Ot men specialno sychuwstwie ne chakai :) Sled kato me zarqzahte posledniq pyt da zatwarqm sam krychmata!
:P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Пон Мар 22, 2004 5:19 pm Заглавие: |
|
|
Блазе ти, NOX...;-))) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Мар 22, 2004 5:19 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | LoveHate написа: | dobre dee, nikoi li ne mi sachuvstva, che oshte sam mahmurlia ?:))) |
Ot men specialno sychuwstwie ne chakai :) Sled kato me zarqzahte posledniq pyt da zatwarqm sam krychmata!
:P |
ЛовеХате иска да се похвали - открил сезона с Заарска и зелелена салата. Не го е срам
Да му фалират конкурентите дано _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 3:56 am Заглавие: |
|
|
ийксам да се оплачха че алкохокла е &*бана работа но човек тр[/code] _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 3:57 am Заглавие: |
|
|
трчба да си знае мярката, Мута! не да се напижа! _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 3:58 am Заглавие: |
|
|
напива! пусти модератори пуснете едита бре ио нета на шпацера съшо _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 5:00 am Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | напива! пусти модератори пуснете едита бре ио нета на шпацера съшо |
Mdaaaa.... 4:00am e idealnoto wreme chowek da si potyrsi prawata, neta i pr! Fight For Freedom!!! Murgothe, zashto otne edita na horata?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 12:08 pm Заглавие: |
|
|
mlak da ne ti spre i net-a :))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |