Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bile

|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 9:23 pm Заглавие: |
|
|
е, аз съм не в час явно... backspace... хммм... ама ДР2 - недей го разкарва паладина... много добър герой това... вярно че сорсерката най-готска, ама паладина веднага след нея се нарежда =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 10:07 pm Заглавие: |
|
|
Chameleon написа: | Вече се играе с maphack и при него backspace-a ти е save&exit |
да приятел ма както видя нямах време или по скоро ме хвана паниката та не го натиснах тоя бакспейс:) и като си представя че играх с асасинката без мапхак...! ех да не те бях послушал да ходиме там с мойте статс:) ма нищо сега ще мачкам с масс демидж:) от сега почва да ме кефи как дере тая магьосница:) смъквам им кожиците с тоя лайтнинг:) от каквото умрях с това ще им го натикам на гадните монстероподобни дебили:) а как се кефя как се пукат точно тея скарабей сега от лайтнинг демидж-а:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 10:43 pm Заглавие: |
|
|
MAKE GAMES NOT PLAY Games :PPPPP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Мар 30, 2004 1:31 am Заглавие: |
|
|
@tumbi:) don`t worry:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Вто Мар 30, 2004 7:36 am Заглавие: |
|
|
DR2 got e sorca no shte vidish na hell kakvo stava ... az bqh na cold i lith. no i tva ne pomagashe ... imune to ednoto imune to drugoto abe ujas... za tova reshenieto e edno .. Amazonka na javelini :P moje tiq s lith-a da gi podminavam nooo za drugite nqma proshka :)) vsichko pada lesh pod titanite :) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Мар 30, 2004 10:36 am Заглавие: |
|
|
магьосница на lightning файда нема ... от бойните магии се развиват frozen orb и firewall на макс... от lightning се ползва thunder storm като допълнителен щит... /не се хилете, знам какво говоря =DDD / _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Мар 30, 2004 11:44 am Заглавие: |
|
|
bile написа: | магьосница на lightning файда нема ... от бойните магии се развиват frozen orb и firewall на макс... от lightning се ползва thunder storm като допълнителен щит... /не се хилете, знам какво говоря =DDD / |
и аз така знам:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
|