Graphilla.com :: Преглед на тема - Събиране на група за 3Д фестивал 2004.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Събиране на група за 3Д фестивал 2004.
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Мар 28, 2004 11:51 pm    Заглавие: Събиране на група за 3Д фестивал 2004. Отговорете с цитат

Такаа... както някои от вас може би са разбрали, миналата година аз се разходих до 3D Festival в Копенхаген – www.3dfestival.com и написах едни според мен доста обширни пояснения за това, което видях там, а то беше повече от страхотно. Който не ги е гледал, има възможност да ги прегледа (18 страници) от този PDF -
http://www.nixonanim.com/artic/3dfestival_journey_bg.pdf

Тази година, фестивала отново ще е в Копенхаген и ще се проведе отново в началото на Май – 3 (Понеделник) до 6 (Четвъртък). Вече има доста солиден списък от лектори и сесии, които със сигурност ще бъдат интересни за всеки, които се занимава с подобни неща. Ще бъде отново Alex Alvarez и още няколко учители от Gnomon, спецове от Weta Digital, ILM, Mill, PDI/Dreamworks, Tippet, La Maison, Framestorе, Electronic Arts, Ubisoft, NVIDIA и все такива страхотни компании. Първият ден ще е посветен отново на Властелина на Пръстените, с шестчасова презентация, както миналата година.

Такаа... конкретно - преди три дни ходих до Usit Colours и си поднових ISIC картата – международна студентска карта, и си направих резервация за самолетен билет. Питах какви са условията за събиране на група и т.н. и те ми обясниха някои неща. Днес ще пусна писмо и до организаторите за общите положения ако сме група – смесена, студенти, работещи и т.н. Не очаквам отговор преди утре следобед или вдругиден, но ще пиша за всичко в сайта ми.

Тъй като доста хора изразиха желание да дойдат с мен, сега започвам окончателното събиране и организиране на нещо като група. По принцип, за да ползваме каквито и да е отстъпки, трябва да сме минимум 10 човека. Ще публикувам пълна информация на този адрес: http://www.nixonanim.com/3dfest/2004visit.htm .

Цената, която очаквам да излезе е някъде между 500 и 750 EUR, като това включва самолетни билети, вход, преспиване и храна. Варианта с автобус не искам да го коментирам, просто е ден и половина път в едната посока и крайно неприятно в много отношения. Ако се съберем група над 10 човека, ще може наистина да излезе някъде около долната цена, но аз лично се приготвям с някъде около 800. Ако излезе по-ниско – чудесно, но все пак, трябва да сме готови за неприятни изненади. Това ще са цени, които според мен могат да излезнат за всеки от групата, без значение дали е студент, преподавател или нещо друго. Не знам точно каква ще е политиката на огранизаторите при смесени групи, но се надявам да ни влезнат в положението и да излезне нещо средно и поносимо за всички.

Който има желание да се включи в групата, нека се свърже с мен по e-mail nixon@nixonanim.com или GSM - 0888 650 441. Общата информация ще бъде достъпна на сайта ми, но ми се иска всеки, който иска да дойде да се обади възможно най-скоро, за да мога до 2-ри Април да имам представа дали се събираме толкова хора и да започна кореспонденция с организаторите за отстъпки за настаняване и вход за точно определена бройка хора, защото предполагам че местата вече се запълват и в един момент да не се окаже че няма къде да спим. Аз лично мога да си намеря място, но ако сме група, предпочитам да сме заедно.

Съжелявам, че се забавих с тази обява, но имаше доста неща, които ме задържаха, а и видях че срока за предварителна регистрация се е удължил, така че си дадох малко повече време за други неща.

Не знам как да го напиша, но повярвайте ми, чувството да си там, сред тези хора, общността, едни от най-добрите, да можеш да говориш тях, свободата на мислене и всичко, просто е уникално и страхотно. Заслужава си парите, който може да си го позволи. Който не е бил на подобно събитие преди, а се кефи от нещата, за които говоря, ще се почуства страхотно – гаранция. За мен лично посещението на Фестивала миналата година е една от основните причини да се занимавам с нещата, с които се занимавам – т.е. повече организация и бърборене, отколкото работа по собствени проекти и анимации. Много липсва това сплотяване на обществото в България за съжаление, и много ми се иска да се намери начин или пътека към едно по-добро и сплотено BG-CG пространство.

Друго не знам какво да кажа, освен че очаквам да се обадите и да мислим заедно как ще го направим!

Успехи!
Дими

МнениеПуснато на: Пон Мар 29, 2004 3:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

samo iskam da kaja, 4e tai kato az nqmam vazmojnostta v moemnta da se vklu4a v tova i poredica drugi super na4inaniq koito Nixon pravi, ot vse sarce i du6a savetvam si4ki koito mogat da si go pozvolqt nasitna da otidat!!! tva e once in a LifeTimeR vazmojnost!!!!
basi kak me e qt...... o6te vednaj... i za izlojbata v VIAS i za sumati drugi ne6ta .. sega i TVA 6e ispusna... !!!
are pak da snimate i da razkajete posle ei! ;)))

pak tiq kato men 6te si plaknat o4ite s tova koeto site na festivala moje da ni predloji kato info... :)
uspeh
Alex

МнениеПуснато на: Пон Мар 29, 2004 9:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

I am in :)
Scroll_lock

МнениеПуснато на: Пон Мар 29, 2004 9:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Shte se vidim zna4i :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sergage

МнениеПуснато на: Вто Мар 30, 2004 5:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ByteSize_BG написа:
tva e once in a LifeTimeR vazmojnost!!!!

Tova ne se li provejda once a year?
Alex

МнениеПуснато на: Вто Мар 30, 2004 5:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi to ako zhiveesh edna godina.....
Дими

МнениеПуснато на: Вто Мар 30, 2004 9:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe vednaj v godina e ama sigurono li e 4e drugata godina Nixon nqma da ima super mnoo ba4kane 4e da se zanimava i da nqma takava grupa..??? ;)))
se pak ne samo ne6tata koito 6te sa vidqt sa qki ami i samiq experience e sa6to got nali?! :) pone spored men e taka...! ;)
radvam se 4e se sabrahte horica... ;)
Whitehell

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Мар 30, 2004 9:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

I az mnogo se radvam, zashtoto posle se nadqvam da napravite i nqkolko sreshti/diskusii(kakto taq na Nixon vyv VEDA) i da shernete informaciq i kvo ste videli tam. Shoto ot nas sym siguren che ima i drugi kato mene(s nikvi finansi & bez poznanie na angliiski) <-de....ba

USPEH pitchove!!!
Nixon

МнениеПуснато на: Вто Мар 30, 2004 10:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

znachi, tuka pisah sas organizitorite i mi kazaha slednoto neshto:

organizatori написа:
If it is non students and they are more than 5 the price for 3 day full and 4 day full will be reduced with dkr 500,-
and more than 10 with dkr 1.000,- the contact is also me for group bookings.

Teachers will when they come together with students get the same price.

tova oznachava, che grupa ot 5 choveka shte hodi za po 607 EUR vseki, a 10 za po 540 EUR, koeto e tri pati poveche ot cenata za studenti (202 EUR za chovek). ne znam dali v tova vliza i DDS, neshto, koeto po princip go pisheshe minalata godina. tova e sega samo za vhoda, inache spaneto e otdelno. dadoha mi chovek s koito da si kontaktuvam za hotelski rezervacii, no ne znam dali az da sam tozi, koito da vodi korespondenciata s nego, tai kato sam student i ne znam do kolko seriozno shte se otnese kam mene, zashtoto shte se registriram i po drugata linia.

tova e polozenieto, prosto drugo ne moga da napravya, osven che imashe po princip ideya na edna poznata na maika mi da stane neshto kato ekskurzia, da mine prez turisticheska agencia, i da bade neshto po-interesno, zashtoto samia Copenhagen e dosta interesen grad. Ne znam kak tochno moze da stane tova, no namerih nyakakav telefon, na hora, koito organizirali podobni neshta, shte se obadya da pitam dali moze da stane neshto po-interesno i kato sights seeing.

drugo ne moga da se setya zasega, utre shte se razpravyam s horata ot NBU, zashtoto ot tam trebe da me registrirat i ne znam dali i drugi hora shte iskat da doidat...

aide, shte pisha poveche po-kasno,
bai zasega
Nixon

МнениеПуснато на: Вто Мар 30, 2004 10:53 pm    Заглавие: opaa Отговорете с цитат

opaa... zabravih da pusna tezi dve neshta:

http://www.nixonanim.com/3dfest/student_advertising_poster.pdf

http://www.3dfestival.com/2004/register/prices.php

tova sa oficialni neshta, taka che ako nyakoi ne gi e vidyal, ne znam
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Вто Мар 30, 2004 11:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ako moga da preskocha shte wi widya na myasto pichowe. Ako li ne -- dogodina.

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Scroll_lock

МнениеПуснато на: Сря Мар 31, 2004 10:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

uff neshto ne razbiram. Za da imam studentsko namelenie trqbva da sum student v u4ilishte za 3d? Osven NBU za drugo takova ne se seshtam. Tova zna4i li , 4e dori i da si napravq /nqkaksi / stud. karta ot USIT nqma da moga da izpolzvam tova namalenie? Shtoto ... 600 evro e dosta dosta pove4e ot 200 :)
Върнете се в началото
Nixon

МнениеПуснато на: Сря Мар 31, 2004 11:53 pm    Заглавие: hmmm Отговорете с цитат

Scroll_lock написа:
uff neshto ne razbiram. Za da imam studentsko namelenie trqbva da sum student v u4ilishte za 3d? Osven NBU za drugo takova ne se seshtam. Tova zna4i li , 4e dori i da si napravq /nqkaksi / stud. karta ot USIT nqma da moga da izpolzvam tova namalenie? Shtoto ... 600 evro e dosta dosta pove4e ot 200 :)

emi da... uchilishteto izprashta zayavkata vsashtnost, promenili sa go tova spryamo minalata godina. nishto ne moga da napravya
Scroll_lock

МнениеПуснато на: Чет Апр 01, 2004 1:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami ot NBU dali shte se naviqt na neshto :)
Върнете се в началото
Nixon

МнениеПуснато на: Чет Апр 01, 2004 3:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Scroll_lock написа:
ami ot NBU dali shte se naviqt na neshto :)

emi ne znam pich, az govorih za sebe si, daze za men shte e nyakakva mai opasna procedura, zashtoto si mislya, che shte prevezdat parite prez nyakakvi smetki na universiteta, koeto e dosta strashno kato burokracia... dneska shte hodya pak da govorya, no ne moga da govorya za drugi hora v tyahnoto otsastvie. t.e. moga samo da te predstavya na nyakoi, da kaza - eto tozi chovek iska da doide s mene, moze li da se napravi neshto, i ot tam natatak ti si govorish i t.n.

aide
Scroll_lock

МнениеПуснато на: Чет Апр 01, 2004 7:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

da be predelno qsno mi e. Abe sega .. kolkoto tolkova. Reshil sum - she hodq. Aide dano se suberem pove4e ot 10 4oveka. A i dosega ne sum ti blagodaril - zatova da go napravq :) Mersi za vsi4ko - info , organizaciq izhabeni nervi ;)
Върнете се в началото
Nixon

МнениеПуснато на: Чет Апр 01, 2004 10:21 pm    Заглавие: aham... Отговорете с цитат

Scroll_lock написа:
da be predelno qsno mi e. Abe sega .. kolkoto tolkova. Reshil sum - she hodq. Aide dano se suberem pove4e ot 10 4oveka. A i dosega ne sum ti blagodaril - zatova da go napravq :) Mersi za vsi4ko - info , organizaciq izhabeni nervi ;)

molya... no. ne che iskam da sam skromen, no oshte nishto ne sam napravil. ako se saberem, otidem i vidite za kakvo stava vapros, e, togava mozete da me cherpite edna bira ako ste dovolni. inache az go pravya zashtoto prosto byah mnogo vpechatlen i po princip sam si maniak na temata i mi se iska poveche hora da se dokosnat do source-a, horata, ot koito idvat neshtata po sveta.

aide
Chameleon

МнениеПуснато на: Пет Апр 02, 2004 11:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А ква е идеята за "Free Expo Visitor Registration"?
Върнете се в началото
Chameleon

МнениеПуснато на: Пет Апр 02, 2004 11:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Май зацепих, то е само за exhibition-a...
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Апр 02, 2004 3:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nixon, evala man!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети