Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
[di:]

|
Пуснато на: Пон Яну 19, 2004 8:41 pm Заглавие: |
|
|
strahotni veselyashki neshta :)
pozdravleniya! _________________ [di:] is in da house! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Вто Яну 20, 2004 12:25 am Заглавие: |
|
|
Това "боза" ме уби :) Уелкъм де са вика. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
c

|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 11:50 pm Заглавие: |
|
|
mnogo 6arenko
gledah ti diplomiraneto
vpe4atlen sym |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Exibian

|
Пуснато на: Пет Апр 02, 2004 12:32 am Заглавие: |
|
|
Be psyvaite me kolkoto iskate , ama spored mene tiq kartini ne stryvat!
Bez da ikam da q obidq (ama to mai vas obijdam) ama ne sa nishto koi znae kwo neshtata . Spored men sichki ste prihnali da sipete superlativi shtoto q jena prosto . Ako gi beshe pusnala rabotite bez da ytochnqva pola si otzvuka shteshe da e dryg ... Nqma kwo da se lujem :))) purvichniq nagon si kazva dumata ..... ne me mrazete :) vredno e za vas
BUDETE ZDRAVI (tva e vajnoto)!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пет Апр 02, 2004 12:50 am Заглавие: |
|
|
Exibian написа: | Be psyvaite me kolkoto iskate , ama spored mene tiq kartini ne stryvat!
Bez da ikam da q obidq (ama to mai vas obijdam) ama ne sa nishto koi znae kwo neshtata . Spored men sichki ste prihnali da sipete superlativi shtoto q jena prosto . Ako gi beshe pusnala rabotite bez da ytochnqva pola si otzvuka shteshe da e dryg ... Nqma kwo da se lujem :))) purvichniq nagon si kazva dumata ..... ne me mrazete :) vredno e za vas
BUDETE ZDRAVI (tva e vajnoto)!!! |
ma to nema nujda nikoi da te psuva tebe, ti tolkova si zatunal v laina che iavno ne moje i da gledash normalno. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Апр 02, 2004 1:02 am Заглавие: :-) |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | ma to nema nujda nikoi da te psuva tebe, ti tolkova si zatunal v laina che iavno ne moje i da gledash normalno. |
Като си прав, прав си!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Exibian

|
Пуснато на: Пет Апр 02, 2004 1:28 pm Заглавие: |
|
|
E kwo kato imam razlichno mnenie ot stadoto da si mylcha taka LI????:))
E mi ne sum takuv..
Do edin mesec sha si dam moi raboti za ocenka ot moderatorite i sum obeden che togava sha me opluete jestoko sanmo zaradi taq beleshka detoq pisah za tiq kartini .. ama azkazvam kwoto mislq !!!
A s pyskane po techenieto na chyjdite mneniq ne se stiga daleche :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пет Апр 02, 2004 1:46 pm Заглавие: |
|
|
maina, imash pravoto da pliuvash ili da davash veliko mnenie chak sled kato si go zasluzhil, a ti zasega pone ne si go ili tuka pone ne. Tva e forum predstaviane a ne e miasto deto seki bastun da se izricha. Tuka se gledat rabotite na predstavilia se i moderatorite i tezi koito sa chlenove na foruma kam koito se stremi kandidata pliuvat ili haresvat.
Skiv samo kak zvuchish:
"Tva ne struva, moite sa po-gotini, ama sa che me razbiete shtoto ne sam pussy, a nerazbran genii"
Da de, ama nishto ne si pokazal i nastroivash horata sreshtu sebe si. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Апр 02, 2004 3:09 pm Заглавие: |
|
|
Exibian написа: | E kwo kato imam razlichno mnenie ot stadoto da si mylcha taka LI????:))
E mi ne sum takuv..
Do edin mesec sha si dam moi raboti za ocenka ot moderatorite i sum obeden che togava sha me opluete jestoko sanmo zaradi taq beleshka detoq pisah za tiq kartini .. ama azkazvam kwoto mislq !!!
A s pyskane po techenieto na chyjdite mneniq ne se stiga daleche :)) |
znae6 li ni6to ne razbiram ot risuwane no tezi ne6ta opredeleno mnogo mi hareswat.
Oswen towa suwsem ne razbiram tazi naglasa "samo az sum praw ostanalite sa stado" Kogato 20/30 profisionalisti w tazi obast kajat 4e nqkoq rabota e mnogo hubawa , a na mene ne mi hareswa po-normalna reakciq e da re6a 4e problema e w moq televizor.
Sujalqwam 4e se izkazwam , no ne se sdurjdah. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Апр 02, 2004 3:40 pm Заглавие: |
|
|
exebian... ti si EXHIBITIONIST nali ?... samo razgrushtash shlifera i lusva golata istina... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Апр 02, 2004 8:58 pm Заглавие: |
|
|
Exibian написа: | E kwo kato imam razlichno mnenie ot stadoto da si mylcha taka LI????:))
E mi ne sum takuv..
|
Eх... все се каня да засичам периодичността с която се появява поредният "различен, интелигентен и неразбран Творец"... Пак го изтървах... :-)))
Ами като си сигурен в способностите си, се регистрирай под друго име и се представи от него... много е просто! Само защо ли си мисля че знам какъв ще е резултата?! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Exibian

|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2004 1:13 pm Заглавие: |
|
|
Priznavam che ima nqkuv rezon v tva purvo da pokaja az kwo moga predi da davm kompetentni mneniq . Ambicirahte me rabotq po predstavqneto si ..... i ne nqma da se predstavq s drygo ime... ako she me rejete zaradi mnenieta mi na vas da teji ne na men... az ne bqgam ot sebe si :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 7:58 pm Заглавие: |
|
|
Ami kakwo shte stane ako nyakoi ti kazhe, che neshtata ti ne sa hubawi, prosto zashtoto ne sa hubawi? Togawa shte se prowiknesh kato papunyak nawruh topola, che ne sa te otsenili, shtoto si narekul wsichko postwashti tuka "STADO" sigurno?
I, BTW, predi da pishesh, pomisli malko i porazgledai -- mozhe bi shteshe da ti naprawi wpechatlenie, che edna nemalka chast ot horata, haresali rabotite na Stela (koito az za suzhalenie ne moga da widya) sa ot ZHENSKI POL. E da, ama ako go beshe naprawil, twa shteshe da spuka tsyalata teoriya, che tuka otsenyawat po hubost a ne po umeniya. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|