Graphilla.com :: Преглед на тема - Check This Thing

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Check This Thing

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nunona

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Нед Апр 04, 2004 11:59 am    Заглавие: Check This Thing Отговорете с цитат

Subiram Mneniqta Wi Za www.furniture-shop-varna.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Нед Апр 04, 2004 12:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

лично на мене не ми допада.....
защото просто си личи че има още работа по него, като започнем от хедъра и стигнем до размазаните картинки на заглавната страница, размито ми идва на мене
иначе си личи, че се се опитала да направи поамериканчен вариант :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
inNO

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Апр 04, 2004 12:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

FURNITURE SHOP | VARNA - МНОО ЯКО СА ОМАЗАЛ ОТ КОМПРЕСИЯТА А МАЙ Е ВАЖНО ПОНЕ ТОЙ ДА Е ДОБРЕ и тез снимки нещо..... Бе определено... Надписите над тях и те мажат... Снимката в горния десен край - мноо фантазия ти требе да разбеш ко точно е а тва над дивана кво е така и не разбрах... неква ивица има ма кво ли е що е...
inNO

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Апр 04, 2004 12:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

пък кат поразгледах навътре ми то... тез снимки що не им оставихте малко въздух да дишат те лампите изглеждата секаш са срезани навътре до жичката чак.. и надписа масив на мебелите мноооо масивен :) надявам се това да е включено в "ОЩЕ РАБОТАТА"...
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Апр 04, 2004 7:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Гепени снимки и дизайн като от евтин template.
Единствения плюс е че ми беше много лесно да се ориентирам, но това вече не е по дизайна...
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Нед Апр 04, 2004 7:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
Единствения плюс е че ми беше много лесно да се ориентирам, но това вече не е по дизайна...

az mislia tochno obratno, che dobrata i lesna navigatzia si e rabota na web designera da ia napravi takava.

v sluchaia tuka v purvia moment kato otvorish site az lichno probvah da vida dali textovete s tumno cherven color ne sa li linkove-za mene tva beshe tzveta na linkovete, posle vidiah che tzialoto nav menu e izneseno v diasno. lichno az tuka shteh da go razdelia tva menu na osnovno (top) i product menu (left/right) i da go napravia po iasno razlichimo kato navigatzia.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Апр 04, 2004 9:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

на мен тоя дизайн не ми харесва. цветовото решение ми харесва че си падам по тая гама но... цялото е пълен хаус като визуална организация на елементите. навигацията не е удобна! няма разбиране на елментарни правила за изливане на съдържанието в старницата. сгъчкано е някакаси много едно в друго като елемнети! да не говоря за представянето долу на продуктите-снимките. на кой му хрумна че ще е добре да са в различна големина?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
AngeloFF

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Апр 05, 2004 11:16 pm    Заглавие: : Отговорете с цитат

Neshto tezi snimki dolu hi4 ne mi haresvat se tozi fon ... pone gi napravi na 1 vichochina ...menutata ot dqsno sa ok ama v cenata mnogo golq kakfonia... i ne izobshto ne se rabira za k'vo stva vapros
nunona

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2004 11:45 pm    Заглавие: nunonata Отговорете с цитат

Ave, mom4eta ili momi4eta thank you for your support!
Skoro 6te vidite ne6to novo, no first pomislete purvo vurho ideqta na
saita kato cqlo... Za sega pone raboti. Nai - vajnoto e web site - ut da e prost i lesen za razbirane ot klientite....Mislq 4e tozi izglejda to4no taka...Naistina otkum design ne e dobur, no tove ne e vsi4ko ot mene...
So....4akaite me, vse o6te ne znaete ni6to za MENE!!!
Върнете се в началото
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Сря Апр 07, 2004 11:21 am    Заглавие: Re: nunonata Отговорете с цитат

nunona написа:
Ave, mom4eta ili momi4eta thank you for your support!
Skoro 6te vidite ne6to novo, no first pomislete purvo vurho ideqta na
saita kato cqlo... Za sega pone raboti. Nai - vajnoto e web site - ut da e prost i lesen za razbirane ot klientite....Mislq 4e tozi izglejda to4no taka...Naistina otkum design ne e dobur, no tove ne e vsi4ko ot mene...
So....4akaite me, vse o6te ne znaete ni6to za MENE!!!

So !@!#$!#$ 4akame !!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Апр 07, 2004 12:28 pm    Заглавие: Re: nunonata Отговорете с цитат

nunona написа:
no first pomislete purvo vurho ideqta na
saita kato cqlo... Za sega pone raboti. Nai - vajnoto e web site - ut da e prost i lesen za razbirane ot klientite....

А защо изведнъж реши че не сме помислили върху идеята? Просто тук говорим за дизайн, а не за концепции в онлайн търговията!
Да не говорим че половината сайт е празен и не бива да се пуска така онлайн, защото някой ще влезе, ще види че 50% от сайта е "ундер конструкшон" и няма да го погледне повече!
И да оправите грешките в английския, че на първо минаване хванах 4-5 на първа страница още.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети