Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P.O.R.
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 7:29 pm Заглавие: |
|
|
hodq si maham se(ot teb zavisi) az se kefq are po burzo 4e izciklih :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P.O.R.
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 7:32 pm Заглавие: |
|
|
are de zakliu4ete i men pls...... asita ot qponski dobarden zna4i dragi za vas leka no6t! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 7:32 pm Заглавие: |
|
|
Драги ми ПОР-е...
Тези мъгливи "композиции" и разфокусирани вътрешности на кафеварки не са никаква фотография... ама никаква.
Коментари няма, поради едничката причина че в нещата ти няма какво да се коментира, защото са технически неграмотни, демонстрират непознаване на най-елементарни основи на фотографията, показват пълната ти неспособност да работиш със светлината и свидетелстват за бруталното ти пренебрежение към композицията във всяко едно нейно проявление. Човек и съвет не може да ти даде, защото няма от къде да тръгне!
Всеки може да сочи с апарата в произволни посоки, да натиска спусъка и да се жалва после че не са му разбрали "концептуалната фотография"! Мисля че си поредния тип, който е решил че безразборното щракане с апарата и фотографията са едно и също нещо и има глупостта да се цупи, като му кажат истината в очите.
Ако пък се научиш да се изразяваш смислено, да оформяш изречения с пунктуация и т.н. може би и ще разбираме какво искаш да кажеш! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 7:34 pm Заглавие: |
|
|
хммм
аз снимките ти отказвам да коментирам, но се чудя дали да не кажа 2 приказки за некоректното отношение по повод качването на различни неща към същите линкове
подобен род подмолни действия и удари под кръста как ли да ги възприемем |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P.O.R.
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 7:55 pm Заглавие: hi hi hi |
|
|
az ne ka4vam ne6ta koito si struvat vnimanieto i nese izrazqvam qsno i vuob6te kazano s 1 duma gavrq se s vas be hora! ne me kefi otno6enieto vi kum ne6tata po princip, imam kade kade po zle ne6ta snimani otfratitelno i gi ka4vam s qsnoto suznanie, 4e iskam da vi se sbru4kat virnatite nosleta.e za da me nakara ne6to da pokaja po stoinostni raboti to tva nqma da sa pulnite s visokoparni izrazi podmqtaniq na foto termini teenage stil.LISTOTO drugarko MIM ne si struva obsujdane smqtam(snimah si go sa desktop esenta 4e da mi e kafqvo....).drugite ne6ta sa vnimatelno podbrani s cel da po4ertaqt imenno neduzite koito vie taka "prozorlivo" razkrivate ... bravo! moje sled vreme pak da se vkliu4a za da vi nagledam...... imam kakvo da pokaja no ne mi se struva uda4no tova da e tuk..... dark......... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 8:43 pm Заглавие: |
|
|
Vapreki che mozhebi se samozabluzhdavash, ti si si edin obiknoven nekadaren bastun, koito kato ne mu haresvat shitovete kazva che se maitapi, demek "ako mine"
Detsko, detsko, begai da snimash poparata na baba si :)) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 9:53 pm Заглавие: |
|
|
razkaz ot Miki Spilein or Cypress Hill написа: | when the shit goooooooooozzzzzzzz down, you when be ready |
Alex, e tva imah v predvid de tam v onzi staria pos za plunkite i besa ;o)
mi decata bili dobri ama nikoi ne gi bil priznal, mi huuu ;)
i nekoi da lockne che utre i ponedelnik i ne stem da chetem po natatuk :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 10:23 pm Заглавие: |
|
|
хахаха остава да се прехласнем по вече дъвканите бълвочи и да правим поклони колко са жестоко велико грандиозно неповторимо артистични
м?
аз ако искам нужното внимание от някой непознат няма да плюя в лицето му и да чакам страстни прегръдки после от него |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P.O.R.
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 11:31 pm Заглавие: molq da bude zakliu4ena tazi tema |
|
|
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 11:46 pm Заглавие: |
|
|
e i ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
komrade

|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2004 12:26 am Заглавие: |
|
|
много обичам да снимам като стане изстъпление в супника.
когато стомаха ми се бунтува, един вид. после показвам снимките на разни хора, които са ме подразнили, и им казвам, в стил хитрите мечоци - "ей я, за тебе, това е моята поздравя"
[гнусливите могат да пропуснат долния линк...]
еми, ей я, поре, ей я... _________________ The Emperor protects. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2004 1:11 am Заглавие: |
|
|
Njama smisul da se izredim vsichkite da ritame trupa, zakljuchete topica i da se svurshva s taia glupost. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|