Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 2:23 pm Заглавие: Star Wars Battlefornt |
|
|
E twa shte e igraTA! Koito sluchaino ne e gledal trailera, da go gleda momentalicheski!
http://www.lucasarts.com/games/swbattlefront/
EDWAM chekam da izleze! Ochakwam da wi widya wsichki tam :))))) Bring on some Rebel Scum :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 3:24 pm Заглавие: Re: Star Wars Battlefornt |
|
|
Drone написа: | E twa shte e igraTA! Koito sluchaino ne e gledal trailera, da go gleda momentalicheski!
http://www.lucasarts.com/games/swbattlefront/
EDWAM chekam da izleze! Ochakwam da wi widya wsichki tam :))))) Bring on some Rebel Scum :)))) |
Neshto texturite mi se vijdat mnogo low-res. Puk i si mislja che ako se napravi mod za BF1942, shte bude sushtata rabota - a i toi ne poddurjashe li do 64 dushi MP? Mejdu drugoto, mai na LucasArts im stava navik ot SW:Battlegrounds nasam, da pravjat ne igri, a skinove za igri ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 3:48 pm Заглавие: |
|
|
Da be da, low-rez my shiny metal ass :))))
Wsichko si izglezhda prosto EXTRA! Kato che li na BF sa po-dobri texturite :)))) A i ne e tochno taka sus igrite, probwal li si Galaxies? Men edin ot starshi clenowete na Graphillata (da ne nawlizame w podrobnosti) me zapali i weche nyakolko mesetsa nyama otkachane :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 6:40 pm Заглавие: |
|
|
De da znam, taka mi se vijda na screenshot-ovete, inache a dano toia put da izkarat neshto kato horata. Che a mai posledno sum se kefil na JK:Jedi Outcast, daje naskoro pak ja preigrah, ne znam za Galaxies - njamam ja, ama shtom kazvash che e dobra sigurno e taka, btw. ti originalna li si ja vze? ili ima njakakuv "nachin"? ;) Chestno kazano, si umiram za njakoia gotina strategija po SW, Rebellion e originalna, no mnogo stara; Force Commander - bez komentar, sigurno az sum edinstvenija koito vse oshte ja ima :) Toku shto prevurtjah SW za Nintendo :), ne znam dali si ja igral - igrata prosto rulira, sega shte pochna SW:ESB, ama tja e dosta po-trudna... ako imash emulator za NES, kaji shte ti ja pratja ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 6:46 pm Заглавие: |
|
|
Originala na SWG imam, shtoto inache e zapletena rabota mai s Online-to :)))) Inache oswen raznite consolni istorii poslednite dwe-tri godini LucasArts izkaraha nyakolko uzhasno yaki igri -- SWG, JKII, JKIIAcademy, KOTOR -- werno, ne sa tehni razrabotki wsichkite, ama twa nema znachenie :)))) A Force Commander taka i ne sum ya igral, ama ya gledah tuka w edin magazin super-eftino 2-nd Hand, ta mozh' da si ya wzema.
A Emulator nemam, a i wreme nemam kato znam kakwa krasta sa tiya igrichki :)))) No thanks anyway za predlozhenieto, po-natam ako mi poostane swobodno wreme (nadali, za suzhalenie) shte ti se obadya! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 7:40 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Originala na SWG imam, shtoto inache e zapletena rabota mai s Online-to :)))) Inache oswen raznite consolni istorii poslednite dwe-tri godini LucasArts izkaraha nyakolko uzhasno yaki igri -- SWG, JKII, JKIIAcademy, KOTOR -- werno, ne sa tehni razrabotki wsichkite, ama twa nema znachenie :)))) A Force Commander taka i ne sum ya igral, ama ya gledah tuka w edin magazin super-eftino 2-nd Hand, ta mozh' da si ya wzema.
A Emulator nemam, a i wreme nemam kato znam kakwa krasta sa tiya igrichki :)))) No thanks anyway za predlozhenieto, po-natam ako mi poostane swobodno wreme (nadali, za suzhalenie) shte ti se obadya! |
Ama SWG-to si e platena nali? _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 7:44 pm Заглавие: |
|
|
Ami da, za da ya igraesh Online se plashta, a i ti tryabwa otnositelno dobra wruzka. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 7:49 pm Заглавие: |
|
|
Njama znachenie, sam si otgovorih na vuprosa :( Spomnjam si kato igraeh na Everquest, i tam uspjah da napravja njakakva shashma s registracijata /ne beshe narochno/ i si igraeh bezplatno, obache neshto nakraja mi pisna i ja zarjazah, a sled tova ja i prodadoh. A kato cheta na saita na Galaxies - tia gadove slagat i dopulnitelni 15% kum taxata za horata jiveeshti v European Union... e tova veche si e gavra basi:( Az sum si fen na igrite za koito plashtash vednuj, i po-natam si igraesh bezplatno - zatova si vzeh Neverwinter Nights, v tova otnoshenie evala na Blizzard za Battle.Net-a ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 7:52 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Njama znachenie, sam si otgovorih na vuprosa :( Spomnjam si kato igraeh na Everquest, i tam uspjah da napravja njakakva shashma s registracijata /ne beshe narochno/ i si igraeh bezplatno, obache neshto nakraja mi pisna i ja zarjazah, a sled tova ja i prodadoh. A kato cheta na saita na Galaxies - tia gadove slagat i dopulnitelni 15% kum taxata za horata jiveeshti v European Union... e tova veche si e gavra basi:( Az sum si fen na igrite za koito plashtash vednuj, i po-natam si igraesh bezplatno - zatova si vzeh Neverwinter Nights, v tova otnoshenie evala na Blizzard za Battle.Net-a ;) |
Daje napravo sa si 17.5% :((((((((( Trjabva da se naucha da cheta dokrai... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 7:52 pm Заглавие: |
|
|
Aaaaaaaaaaaaaa :))))) Za taya taxa EU sa si winowni, takowa e zakonodatelstwoto -- wsichko, koeto kupuwash prez Internet ot US (wklyuchitelno takiwa online uslugi) awtomatichno poluchawa danuk otgore. Tuka dazhe ne e 15% ami e 17% :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 7:53 pm Заглавие: |
|
|
Hahahahahaha, tochno :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 7:54 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Aaaaaaaaaaaaaa :))))) Za taya taxa EU sa si winowni, takowa e zakonodatelstwoto -- wsichko, koeto kupuwash prez Internet ot US (wklyuchitelno takiwa online uslugi) awtomatichno poluchawa danuk otgore. Tuka dazhe ne e 15% ami e 17% :)))) |
Nie s tebe tova go prevurnahme v njakakva "Private" tema ;))))) Skii chasa na postvane, bassi - 5:52pm!!!! Are kude e i Morgoth-a da se vkljuchi :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 8:02 pm Заглавие: |
|
|
Hahahahaha, naprao kat' nekwi Kustendilski klyukarki stahame :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|