Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
rebellioN

Регистриран на: 13 Ное 2003 Мнения: 45 Местожителство: Tainata livada
|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2004 2:37 pm Заглавие: 3d mizery |
|
|
Здрасти, понеже не мога да поствам в 3д-то, пък се мъча некво развитие да постигна на мах-а, пускам тука една картинка...ако има човек, който да не го домързи да я види - кеф.
Ето ква е ситуацията: Опитвам се да проумея как се борави със светлината в мах-а: та картинката преставлява репетиционна на танцьор/танцьори. Тези "стаи" са осветени по специфичен начин, представляват дълги помещения с адски оскъдна мебелировка, огледална стена и ...некой друг плакат на стената. На мойта картинка огледалото е монолитно, т.е. огромно и много добре знам, че такова е невъзможно да се пренася и инсталира в подобен род помещения, но с оглед на това, че сега мъча осветлението, а и поради огромния ми мързел, не съм го раздробил на по-малки сглобени в едно елементи.
Тва е общо зето положението. Ще се радвам ако някои ми сподели къде съм се ос****ал. _________________ look.listen.learn. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rebellioN

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2004 3:07 pm Заглавие: |
|
|
mi ogledaloto e prekaleno idealno - 100% otrajenie , nikakwi defekti i tnt...
su6toto i za ostanaloto. Wsi4ko e mnogo sterilno....
Ma6taba na lampite mi se struwa malko nerealno dreben w srawnenie s kanapeto tam... a samoto kanape e dosta naburzo napraweno.
Za swetlinata mi e trudno da kaja... ako naprawi6 lampite po-golemi i po-malko obstanowkata 6te se promeni.. towa e scanline nali? Ako e taka polzwai exposure control s photometric lights... i da ne zabrawi6 da deistwa6 ma6tabno 4e ina4e photomeri4nite 6te omajat polojenieto suwsem ;)
Useph :)! _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rebellioN

|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2004 4:22 pm Заглавие: |
|
|
Мда, за енвайрмента: правен е чатла-патла, колкот да има такъв. Същото за огледалото. И за материалите. Рендера си е сканлайн със стандартни настройки.
Сега за съвета - донки - мерси - ще пробвам. Канапето го сложих, щото иначе ми беше непоносимо празно, но според референта (MTV, един филм), залите ги праят ...как го каза... зверски стерилни, дори откъде идва музиката не се скива... Ще се опитам да сложа малко мръсотия тук - там, демек употребявана си е заличката, но както казах сега се мъча да напрая фотореалистично осветление....
Мерси пак за препоръката пич. _________________ look.listen.learn. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|