Предишната тема :: Следващата тема |
Пълна скръб ли съм? |
Да, определно рисуваш повече от ужасно! Направи услуга на света и се хвърли от някоя скала! |
|
22% |
[ 17 ] |
Ееее, ако си затвори очите човек, може и да види нещо хубаво. |
|
18% |
[ 14 ] |
Що годе бива, ама имаш МНООООГО да се учиш. |
|
58% |
[ 43 ] |
|
Общо гласове : 74 |
|
Автор |
Съобщение |
Lady Vader

|
Пуснато на: Пет Дек 12, 2003 11:07 pm Заглавие: |
|
|
Seriozno, furries sa ujasno neshto. Ako iskash da te vzimat naseriozno ili dori da te poglednat poveche ot vednuj ili da ne te flame-vat.. zabravi gi. Inache.. ama haide, da ne kazvam ;) _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Съб Дек 13, 2003 12:30 am Заглавие: |
|
|
hmmm...pregledai igrata Morrowind, tia e tochno v tozi stil v koito si se nasochil, vupreki che ne vsichko e narisuvano i triabva malko poveche ambicia i vuobrajenie za da se risuva ot 3D-to ama inache stava. S udovolstvie bih razgledal neshto deto si narisuval ot tam, are uspeh... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
George The Archexecutor

Регистриран на: 25 Авг 2003 Мнения: 32 Местожителство: Soll das Ihnen irgendwas bedeuten?
|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2003 11:21 pm Заглавие: |
|
|
Morrowind я гледах и играх цяла лятна ваканция преди година и нещо. Толкоз неща съм прерисувал в един тефтер от там, че не ми се мисли. Въпреки всичко, стилът на игричката, макар и уникален, не ми допада съвсем. Може би е оставил някакъв отпечатък, но моя милост май никога няма да си намери свой собствен стил и май така ще е най-добре.
Лейди Вейдър, какво ми пречи да бъда вземан насериозно, ако рисувам furries? Върколаците не са ли пухчета? Ако рисувам върколаци, няма ли да ме вземат насериозно? :)
Ето и няколко от последните ми издевателства над горката хартия:
 _________________ Ars adeo latet arte sua. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
George The Archexecutor

Регистриран на: 25 Авг 2003 Мнения: 32 Местожителство: Soll das Ihnen irgendwas bedeuten?
|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2003 11:23 pm Заглавие: |
|
|
Забравих да спомена, че на Майстора Екзекутор твърде късно забелязах, че ръката му е твърде голяма и, че трудно би била възприета за по-близък план. Нищо. Там главно съм гледал сенките по тялото, костата не я гледайте- тя е под всякаква критика. _________________ Ars adeo latet arte sua. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2003 1:22 am Заглавие: |
|
|
a koga she postnesh neshto ot Morrowind? mnogo she se nakefia ako go napravish napravo she umrem ot kef!!! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2003 1:33 am Заглавие: |
|
|
pi4 kato tolkova ima6 jelanie da risuva6 za6to ne se hvane6 da hodi6 na uroci po risuvane.. qvno ima6 nqkakuv talant sega ostava i nqkoi da te nau4i da risuva6.. ima si pravila na4ini i tnt... taka ne znam.. ma ti mai nqma6 i 16 godini ta ....:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2003 7:54 am Заглавие: |
|
|
emi az nikoga prez jivota si ne biah risuval osven niakude kum 1 mesec za izpitite v poligrafiata (kadeto sam sega) i izkarah 4...tva beshe zashtoto nikoga ne biah risuval prez jivota si, a puk nikoga ne sum mislil seriozno da se zahvashtam s risuvane...moje i da probvam... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
George The Archexecutor

|
Пуснато на: Вто Дек 23, 2003 10:08 pm Заглавие: |
|
|
Имам 16 години :Р _________________ Ars adeo latet arte sua. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Сря Дек 24, 2003 12:25 am Заглавие: Mnenie na edno Amatiorche |
|
|
hehe Ole :)
1/ mno sa ti debeli konturite kato otcvetqvas, vzemi gi izchisti :) s photoshopa (btw tova mai nqkoi drug go e kazval).
2/ Toq pich izglejda dosta hurbav za da durji tozi mechta po takaw mno gotin interesen nachin. a na vsichko ot gore kak go e nacelil taka da e absolutno verticalen mecha (misli malko za naturata i dai malko svoboda za da ne ti stoi modela kato durvo).
3/ Za otcvetqvane si dosta zle mai ama kakto kaza che suvsem skoro pochvas :) znachi e qsno. (i az sum kat tebe tui che nqma strasno :) ste se nauchim). Mecha ti sigurno si go otcvetqval s grad tool i nesto ne bachka dobre (ne che se zanimavam s photoshop de). Ama vij izuchi malko materialite. Az lichno ne moga da razlichavam za kwo stava duma, nito metalite izglejdat kato metali, nito kozata si e koza. Vsichko izglejda vse edno si teglil edna burza boica ot gore i si kazal ae veche e "3D" hehe
Ei sorry za mnenieto :) ama vse pak nali poiska savet.
Am taka heeh mojes i da kritikuvas moite nesta :) ama tova e druga tema
ae :) _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Сря Дек 24, 2003 12:28 am Заглавие: opa az pisah za purvoto deto si otcvetqval |
|
|
a za drugite :) verno si e :) vijdam che sa nqkwi voini ama :) ima kwo oste mno da se iska v tehnicheskata chast :) . Verno ti trq uroci :)) ako ne gledai mno mno draskanici na drugi i se nauchi malko purvo s moliv puk posle :) s drugite media i nai veche s cvetove.
Uspeh _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
George The Archexecutor

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 12:59 am Заглавие: |
|
|
Моля! Последната ми работа на Фотошоп. Айде да ви чуем как пак ще ме оплюете:Р _________________ Ars adeo latet arte sua. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 1:18 am Заглавие: |
|
|
poledi malko otrajenie i senki pri metalnite obekti...i tova 4erveno ...spored menne mu e mqstoto tolkova qrko _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 1:29 am Заглавие: |
|
|
super bravo srahotno 4udesno... :)))
jalko 4e celiq e v strii.. :))) to taka body bildinga i v ADA e populqren tiq dni mai :))) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
moonwatcher

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 11:29 am Заглавие: |
|
|
Човече, пак погледнах оня с меча в началото. Е на мен тоз дявол ми се струва в пъти по-добър. Киип ъп да гууд ворк, както казват хората. ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 1:32 pm Заглавие: hint |
|
|
тъй като в теб определено има хъс да се научиш, ще ти издам един трик...
преди да постнеш нещо го погледни в огледало... отражението е най-добрият критик... излизат всички несъвършенства... дори и цветовите...
;) желая ти успех... :) _________________ I've still got sand in my shoes... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
George The Archexecutor

|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2004 9:17 pm Заглавие: |
|
|
Ето две нови картинки. Пейзажът е пак от Лайт версус Даркнесс, а демонът- ей така, направен заради главата, която се мандахаркаше като бегла скица целия първи срок в тетрадката ми по химия.
 _________________ Ars adeo latet arte sua. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
George The Archexecutor

|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2004 9:22 pm Заглавие: |
|
|
Забравих да добавя и няколко предишни рисунки. По-горните две са най-последните, тези долу са предшествениците им.
ПС Позата на последния господин с меча е НАПЪЛНО възможна!!! :) _________________ Ars adeo latet arte sua. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2004 10:12 pm Заглавие: |
|
|
hmm osven Lockwood ve4e gledash i Feng...drugo dobro ne6to ne se se6tam..
na posledniq gospodin pozata e vyzmojna ako mu se 4upi rykata v momenta.. _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 12:57 am Заглавие: |
|
|
Spored mene dosta dobre risuva6 za 16 godi6en. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
George The Archexecutor

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|