Graphilla.com :: Преглед на тема - Unauthorized Distribution of Copyrighted Material

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Unauthorized Distribution of Copyrighted Material
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
TheViolator

Местожителство: Beverly Hills, CA

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 12:37 am    Заглавие: Unauthorized Distribution of Copyrighted Material Отговорете с цитат

Eto nai-posle se pokaza Bai Ganiovshtinata i v tozi Forum! Nakoi si poserko ot foruma kato njamal kakvo drugo da pravi i predpolagam podgonen ot solidna doza zavist reshil 4e shte e mnogo "cool" da prati pismo do "Motion Picture Association Worldwide Anti-Piracy"
i da se "opla4e" 4e njakoi si e slojil "cool" material koito mnogo go e podraznil ta 4ak ne moje da spi ve4e poradi tova.Za goljamo syjelenie oba4e, servera koito gi host-va e 4ak na mainata si...i njama nishto obshto s toja deto gi e postval, pri tova e zashtiten i
t.n. no "otvorkoto" si pomislil 4e tova e moja server i reshil da se napravi na "interesen" po toja na4in.Uvi, ne uspjal....i sega za syjelenie lishil i pi4ovete ot foruma ot vyzmojnosta da vidjat i drugi gotini neshta, naprimer v momenta pravim efektite na "The Ring II"
...sorry, njama oba4e da postvam pove4e nishto ot sorta.Znam 4e
vyprosnija gospodi4no e njakoi ot vas, zashtoto tija neshta sam gi postval edinstvenno tuk! A eto go i rezultata ot negovata typotija:

RE: Unauthorized Distribution of Copyrighted Material

Date of Infringement: Wednesday, April 7, 2004

To Whom It May Concern:

The Motion Picture Association (MPA) represents the following motion
picture production and distribution companies:

Columbia Pictures Industries, Inc.
Disney Enterprises, Inc.
Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.
Paramount Pictures Corporation
TriStar Pictures, Inc.
Twentieth Century Fox Film Corporation
United Artists Pictures, Inc.
United Artists Corporation
Universal City Studios, LLLP
Warner Bros. Entertainment Inc.

We have received information that you are providing Internet access to
and possibly hosting;

I taka natatak.....
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 12:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

violator man... razbral si ve4e mai i za drugia slu4ai... niakoi izporti i dvata foruma mama mu da *BA!!!! da mu se nevidi ikolegialnosta i prostotiata...
mnogo si prav za niakoi nesta koito si napisal po gore...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 12:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Basi, ne sym vlizal ot nqkolko dena i taman si vikam q da vidim kakvo novo(i gotino) a to kakvo............

kym tozi kojto go e napravil tova:
*****....be vyobshte...nqmam dumi!

Violator, adski mnogo syjalqvam che shte spresh da postvash takiva raboti, bqha naistina mnogo dobri, a i adski pomagaha(malko ili mnogo).
A nqma li nikakyv nachin da se razbere ot kyde e pusnato tova pismo. Basi nali ima nqkakvi IP-ta, log-ove na server-i i t.n.?

sdyrjaj se malko ... please
SINNER

Местожителство: къмпинг черноморец

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 1:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

a be kusoxuiova maimuna onanistka da ti go naxluzi slon be

bbaxti ne se svurshixa onanistite na toia svet deba

be kvo kato go naklepash pi4a shte te zemat na negovo miasto li da rabotish a /?????? bai ganio onanisto a ?

vmesto da pishesh posma tam deto ne ti e rabota zemi da speresh zlobarkite sutrin obet i ve4er po nekolko stotin deto si praih

vish kvo bate takiva kato toia onanist pod put i nad put brato4ka
za tva nai dobre vulci edinaci da si sedime bax im putkata maina na takiva 4ikidjii.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 2:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

... направо нямам какво да кажа

а кой е другия случай???

а какво ще кажете за затворен частен форум за такива работи? т.е. да не се вижда от нерегистрирани недопуснати вътре?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Toshiro

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 2:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

брао, пич, който и да си...ти спечели моето съжаление. жалък си.
KillAgain

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 3:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма друг случай. Един и същ е.
Мейлът е до мен. За да обясня защо затворих акаунта и изтрих нещата, които са "ъплоднати" на сървъра ми - препратих част от мейла на всички, които имаха достъп до този сървър (имаха акаунт).
Със сигурност линковете са "копирани" от този форум - защото препратките, които получих - до една бяха публикувани само и единствено в Graphilla - и никъде другаде.

Coldblooded, има начин да се разбере (т.е. те не се крият) откъде е получен меила. Най-напред помислих, че е майтап, но след като проверих "хедъра" на писмото си дадох сметка, че няма и капка майтап в цялата история.

Както и да е. Затворил съм акаунта - като примерен "root" на сървър, след подобна толкова учтива молба, подписана от такива велики компании... Даже самочувствието ми беше погъделичкано малко :)

Принципно преди няколко месеца заявих, че няма да пиша в този форум - но в момента е малко наложително :)

А този, който е решил да се прави на интересен е навредил предимно на себе си и на хората с които всеки ден си пише (или поне всеки ден чете и евентуално мечтае да е като тях).
Момчета - завистта и лицемерито не водят до ниакви успехи... (нито творчески, нито интелектуални... или финансови)
Също така и лошият език - който сте използвали срщу господин "Х" - няма да промени човека - напротив - ще го озлоби още повече. И най-добре, просто да не обръщате внимание на подобни жалки изпълнения - те се случват почти всеки ден (ако не директно върху нас - то около нас) - такъв е живота - пълен с мекотели, чиято завист ги изяжда от вътре - ако не спретнат поредната подобна "геройска" постъпка.

Все пак си мисля, че приключихме с въпроса. Или поне аз нямам какво да ви кажа повече.

Това е от мен.
Поздрави
Върнете се в началото
vlad74

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 4:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

aman ot kompleksari. I kvo e postignal toia pich. Edno goliamo nishto. Haistina si jaluk moi chovek.
Върнете се в началото
Joro*

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 4:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

neprijatna istoria ... mda

iskam samo da dobawja che forumyt se chete swobodno ot wsichki
i ne e zadyljitelno iztochnikyt da e chlen na graphilla
Върнете се в началото
Imperial

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 5:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

може да е някой злобар-недоносче от "конкурентни" форуми...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
String

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 6:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Imperial Friedrich nidei da obvinqvash koito i da e bilo po kafto i da e nachin , tapo e.
ako ima nqkakaf nachin da se skrivat adresite na kartinkite i ako gi postvate bez info za kade sa, moje bi za v badeshte she izbegnete podobni sutiacii?
inache nepriqtna rabota naistina ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ConcreteDonkey

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 8:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Imperial Friedrich написа:
може да е някой злобар-недоносче от "конкурентни" форуми...

breh imperial moite uwajeniq ama towa sa gluposti... w slu4aq i dwata foruma sa w edin kiup.

Ujasno nepriqtno naistina :(.
Imperial

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 9:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

за кой форум говориш? Аз нямах никой конкретно предвид, даже не знам точно кои са евентуалните "конкуренти", просто помня че имаше някакви
Върнете се в началото
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 9:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

KillAgain, mersi za otgovora. Naistina jalko che ne moje da se razbere.
A kolkoto do ezika kojto e izpolzvan c/u onova negramotno keleshche, prosto tova e edinstvenoto neshto, koeto mojem da napravim v slucheq(pone az ne se seshtam za drugo).
A btw i na men vchera mi dojde edna misyl ako moje da se napravq nqkoi forumi zatvoreni i za chetqshtite - t.e. samo za chlenovete na opredeleniq forum. Naj dobre moderatorite da reshat, ne sym tvyrdo 'za', zashtoto vse pak i na men mi se sluchva da zqpam tuk i tam.....
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 9:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ups, chak sega vidqh che mi e moderirano pyrvoto mnenie. Syjalqvam, ama chak sega go vidqh...t.e. ako go bqh vidql po-rano nqmashe da pisha obidi i v sledvashtoto - po-gornoto - . Naistina sorry, nqma da se povtori :)
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 10:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

kakva zloba i zavist.... tc tc tc... made in bg!
Uruk Hai

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 11:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Egati i mizernata istoriya!
Ot kyv zor moje na nyakoj da mu hrumne taz cenna ideya.... Samo edno mi hrumva - zavist che e nekadyren i ne moje nishto drugo osven tova na napravi.
Върнете се в началото
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 11:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Joro* написа:
neprijatna istoria ... mda

iskam samo da dobawja che forumyt se chete swobodno ot wsichki
i ne e zadyljitelno iztochnikyt da e chlen na graphilla

Тва е 100% вярно, аз даже съм сигурен че не може да е някой от приетите в групата. А ако е, то той няма дълго да продължи да е приет в групата след като се разбере кой е. Много срамна постъпка...
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 11:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

i naistina li niama nachin da se trace-ne ot kade adjeba e prateno pismoto...??? ae be tuka hakeri niama li ???
chrom

Местожителство: Edmonton AB

МнениеПуснато на: Пет Апр 09, 2004 11:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

basi tupotiata......evala sopol

...BULGARI UNACI.........hehe

cel jivot na Poser da bachkash kelesh ....hehehe
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети