Graphilla.com :: Преглед на тема - short movie - мейлинг листа

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

short movie - мейлинг листа

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Вто Мар 30, 2004 10:40 am    Заглавие: short movie - мейлинг листа Отговорете с цитат

всичко започна оттук
http://anamorph.wddg.com/
и с едно търсене "related:www.wddg.com"
Или не...всичко започна още от 1997ма година, когато на мода в MTV-party zone/chill out zone бяха клиповете от лонгфром-видеотата X-mix serries.
За времето си те бяха истински култ. Не са много хората които знаят че студиото станало световно изветсно с издаването на Екс миксовете се популяризира от друга серия лонгформ видеота - LUX 1,2 и 3.
След тази медийна достъпност появата на Vorshau(VIVA 2 - впоследствие сега във VIVA1) беше едно изключително приятно изживяване всяка събота.
Как стоят нещата в интернет?
Предполагам немалко от вас са търсили такива продукции. Късометражни или дълги видео продукции с 3D и абстрактна визия.
С течение на времето неспиращото желание да намирам такива файлове се превърна в практика от която вече се оплаквам:)
(overtraffic-a във фирмата излиза от моя джоб но малко трудно е да се спреш на неща като това
http://www.propellerblade.com/demo/demoreel.mov )
За това и решението ми. В заглавната страница на архаичния ми сайт има форма за записване в мейлинг листа. В нея ще ъпдейтвам линкове няколко пъти месечно към такива видео фалове. Те са предоставяни публично на сайтове като част от портфолиото на съответния дизайнер. Тоест аз не си играя да се ръчкам в FTPта а изнамирам официални preview-та. В мяйловете си ще поствам линкове на по-добрите файлове а не на всички - съответно ще има и препратки към самия сайт за да си го разглеждате от-до.
Зада не се притеснявате от пропуски ще попълвам страницата
http://efk.cult.bg/video.html с пълния списък на хипервръзките.
Както се казва приятно гледане:))))
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
niki michailov
ники михайлов

МнениеПуснато на: Вто Апр 13, 2004 6:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

От тук вече започвам и с първите линкове - няма да цапам тази тема всеки път след като намеря поредния сайт с видеота....тука обаче мисля че всеки радуващ се на IDM и 3D поотделно или заедно ще има да прави клик...клик.....клик...клик...
http://www.free2jam.com/
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Dragonfly^

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Апр 14, 2004 8:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ВЕЛИКОЛЕПНО!

Евала на хората дето ги правят тия неща! Браво и на теб затова, че ни ги предоставяш :)

Искам ощеееее :P
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
niki michailov
ники михайлов

МнениеПуснато на: Сря Апр 14, 2004 12:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

дай си мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети