Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2004 5:15 pm Заглавие: |
|
|
Честито! Страшно се радвам че спечели творбата, която най-много ми хареса. Дано в бъдеще видим още много добри неща от автора :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NURBS
|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2004 5:30 pm Заглавие: |
|
|
Честито на ivelin.
Всички показаха много добри неща. Вероятно не е било лесно на журито да определи най-добрия, аз лично бих се затруднил много. Фул респект на всички участници! _________________ Tongue-tied, twisted, just an earth-bound misfit, I |
|
Върнете се в началото |
|
 |
qc

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2004 5:34 pm Заглавие: |
|
|
Честито ivelin-e ,
много добър моделинг за много кратко време...
Би било хубаво /както каза и Nixon / да пуснеш малко инфо за моделирането, малко скриншотс и тн..
Както направи победителя от предишния конкурс :) _________________ If I could have my wasted days back
Would I use them to get back on track?
Stop to warm at karmas burning
Or look ahead, but keep on turning? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivelin
|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2004 11:22 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря !!!!!!
Наистина много се радвам за първото място! Искам да благодаря на организаторите,
на журито, на хората които ми казаха – честито и хората които ми дадоха подкрепа
по време на работа.
Ако продължа с благодарностите ще прозвуча високомерно и затова ще премина към
извиненията. Позакъснях с отговора, но имах неотложни задачи и чак сега намерих време за някой ред.
Трябва да призная, че при тази конкуренция очаквах всяко друго място, не и първо.
Имаше доста изпипани неща, цялостни като идея и решение и докарани до край.
Аз разчитах предимно на идеята, но се притеснявах, че няма да се възприеме добре.
Нямах много време за моделиране, текстури и т. на т. и се опитах с прости средства
да създам някакво настроение и атмосфера. След това сложих натуралистично лице на образа в огледалото, което макар и първосгнално трябваше да помогне за разбирането на идеята. Има още доста какво да се желае и от техническа гледна точка и като визия.
Е, другия може да стане и по-добре. А за проекта, как е направен, ще пусна нова тема.
Надявам се да стане интересна дискусия и да обсъдим всички проекти. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Сря Апр 14, 2004 11:30 am Заглавие: |
|
|
4estito!!
az si misleh 4e pyrvo mqsto 6te e za moohy-to.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Апр 14, 2004 3:10 pm Заглавие: |
|
|
Ha chestito na pobeditelq,mnogo gotina rabota...naistina...
a na vsichki drugi uchastnici, evala pichove vsichki raboti sa adski dobri, qki, gotini, razmazvashti:))(be brutalni maj nqkoj kazvashe:))) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dark Shadow

|
Пуснато на: Сря Апр 14, 2004 9:39 pm Заглавие: |
|
|
Ami to mai nqma kakvo novo i az da kaja. Naistina mnoogo dobra rabota i si zaslujava pyrvoto mqsto. Chestito i prodyljavai da pravish oshte po dobri neshta :) _________________ http://darkshadow.hit.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TurboAnimator

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 10:20 pm Заглавие: |
|
|
I na mene rabotata na Ivelin mi beshe favorit! Javno v BG ima mnogo neznaen za mene potencial ! ;) Razbira se da ne zabravijama che mnogo ot "hienite" v 3d-to ne sa imali vazmojnost da se vkliuchat ili da si doizpipat neshtata poradi profesionalni angajimenti ! Na tiah,i na takiva"profesori" kato mene pojelavam budeshta visoka aktivnost vav podobni nachinania!
Uspeh na vsichki! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chokoboko
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2004 4:23 pm Заглавие: Chestito! |
|
|
Super gotini neshta i chudesni idei:)
P.S. Predlojenie kum moderatora: Eventualno da se smeni banera za konkursa s takuv, izvestiavasht pobeditelia. Pravi se za vsichki konkursi po neta, a zashto ne i tuk. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2004 4:54 pm Заглавие: |
|
|
щото господин Джовката не може от работа да се обърне! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
watcher

|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 1:45 am Заглавие: |
|
|
no what to say: честито на победителя!
И браво на всички участници - струва ми се, че качеството във втория конкурс е на по-добро ниво от първия... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|