Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 12:03 pm Заглавие: БАХ ТИ И КЪСМЕТА!!!! |
|
|
пиша от името на моргота:
.... гръмна му харда с 3 месечната му работа- нема бекъп, нема нищо !!!! сега седи и кротко рони сълзи в ъгъла....
сега пиша от мое име:
.... щот за сичко е виновен той !!!! не може и да ме модерира ... МУ ХА ХА ха ха... са ако ме помолите много, ше пусна и оная снимка дет му я правих па той я изтри ....
сега пиша от името на сички в BSS:
..... ама кво ше праиме с инфото на харда дет се затри- акъла не ни го побира..... седиме си пред комповете и тихо рониме сълзи.... мдааааа _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 12:06 pm Заглавие: |
|
|
daite harda na nekoi dai zvadi infoto ... stiga ronihte sulzi :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Borg

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 12:12 pm Заглавие: |
|
|
http://alfa.dir.bg/
Носете го тука, мисля че ще могат да ви помогнат (не за сълзите :Р )
и Моргот - земи си една писачка бре - 60кинта е _________________ "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 12:14 pm Заглавие: |
|
|
Право говори Ицо
Ако е електрониката - сменя се
ако са задрали главите
се откачат дори и чрз отваряне и колкото инфо е останало се сваля на друг диск
пък после вместо сълзи се напивате нейде;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 12:16 pm Заглавие: |
|
|
ima eda programka tiramizu ili ne6to takowa... iz4agurtwala mi e informaciq ot beznadejdno powredeni diskowe. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 12:16 pm Заглавие: Ай са... |
|
|
Borg написа: | http://alfa.dir.bg/
Носете го тука, мисля че ще могат да ви помогнат (не за сълзите :Р )
и Моргот - земи си една писачка бре - 60кинта е |
Наливайте сол в раните М..Год.ови...
:-Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 12:19 pm Заглавие: :-))) |
|
|
Бе кво ш са напиват...
Я Масето да му земе две-три тирамису.та...
Да хапне!!!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 12:24 pm Заглавие: |
|
|
gorkoto.... az vchera sa shtastie pone e edna smiana na dano se otarvah... moito bilo retrogradno.... iskreno sachuvstvam... ama verno predi 7-8 meseca ot edin gramnal disc mi izvadiha vsichkoto info edni pichove prekrasni sreshto 50 lv. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 12:25 pm Заглавие: |
|
|
dai, dai snimkata.... hardovete she se opraviat .... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 12:46 pm Заглавие: Re: БАХ ТИ И КЪСМЕТА!!!! |
|
|
maceman написа: |
.... щот за сичко е виновен той !!!! не може и да ме модерира ... МУ ХА ХА ха ха... са ако ме помолите много, ше пусна и оная снимка дет му я правих па той я изтри ....
|
С такива приятели и врагове не ти трябват. Само чакат да паднеш или да изпуснеш сапунчето и съответно ти забиват нож в гърба или по лошо... _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 12:51 pm Заглавие: Re: БАХ ТИ И КЪСМЕТА!!!! |
|
|
Джоуви написа: |
.... или да изпуснеш сапунчето и съответно ти забиват нож в гърба или по лошо... |
...гледам немаш забит нож в гърба та се чуда откъде ти пиле шарено знаеш за сапуна и "по-лошото" ??? м? ;) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 12:55 pm Заглавие: |
|
|
моргота ми каза всичко... _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 1:00 pm Заглавие: Хм... |
|
|
Джоуви има син
Рок звездата Джоуви от едноименната група се сдоби със син, съобщи АФП.
Съпругата на Джоуви Доротея роди момченце, което ще се нарича Ромео.
Бебето и майката се чувстват отлично, съобщи говорител на щастливия татко.
Това е четвъртото дете в семейството на Джоуви. Ромео вече има една сестричка - Стефани Роуз и две братчета - Джеси Джеймс /!!! :-)/ и Джейкъб Харли.
Труд, вчера.
:-РРРРРРР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Същата работа - миналата година ми се прецака харда - носих го на едно-две места - нищо! казаха да го форматирам и да забравя... точно от 3 месеца не си бях правила архиви - анимационнен филм до половината и над 60 Fla картички в нищото - изплаках си всичкият плач за доста време напред! Но после ми казаха за едо място, където е Бога на хардовете;) (наистина е така) и той го оправи! Не знам как се случи, но стана! Намира се някъде близо до Метро (Младост)... по Цариградското шосе, но ако трябва ще изнамеря точния адрес!?(в момента го нямам) - да не бърза да трие диска, защото ще е голяма грешка! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 1:34 pm Заглавие: |
|
|
Нищо за гледане, разотивайте се, граждани! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 1:35 pm Заглавие: |
|
|
Чакай сега. Той не може да изтрие диска, щото е изгърмял, и единственото нещо, което може да го накара да се движи е достатъчно количество кинетична енергия от външен източник.
Едно от местата където вадят инфо от повредени хардове е е една от сградите на БАН на "Цариградско шосе". По слухове няма нещо дето не са спасявали.
Що се отнася за програми за възстановяване на загубена или изтрита информация, те не са една и две. Ако някой намери Encase 4.х за мен е бог. Иначе и R-Studio се справя екстра. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 2:11 pm Заглавие: |
|
|
Принципно има гръмнал диск, а има и гръмнал диск, важно е да се прави разлика между двете. При първия се е забърсал я някой FAT, я вирус е полазил по секторите, я някой сръчко е забърсал нещо или е писал Format C:. Тогава човек може и сам да се справи с помощта на софтуер, но пак не е препоръчително да се пробва ако човек не знае съвършенно точно какво прави!
При втория бягаш я в БАН, я в Младост при някой "бог" и пееш "pay and pray" мантри.
Правило 1 си е, има ли проблем с диска, спираш РС-то immediately, не буутваш, не стартираш нищо, не проверяваш нищо. Взимаш друг хард, слагаш пострадалия за slave и чак тогава, много внимателно го пипкаш, без участието на Scandisk и Fdisk и подобни бруталности! Приличен софтуер - бол! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 2:19 pm Заглавие: |
|
|
dori i da go e formatiral i da go e zatril pak nqma problem... problemite nastupwat kogato we4e fizi4eski zapi6e6 ne6to otgore... ina4e i celiq fat da e oti6ul pak ne e fatalno ... dori i now fat da si zapisal wurhu nego otnowo ne e fatalno...
P.S. i ne se buzikaite s tiramizuto ei ;)) towa si e welik software ... a imeto ne e izbrano slu4aino ;). _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 2:29 pm Заглавие: Re: Хм... |
|
|
RG® написа: | ....Джоуви има син
Рок звездата Джоуви от едноименната група се сдоби със син, съобщи АФП.
Съпругата на Джоуви Доротея роди момченце, което ще се нарича Ромео. .....
|
.....да е знаел къф фен си има у BG-то със сигурност е щял да го кръсти Коста, а не с баси и мегаултрагигахиперлигнярското име Ромео:))))))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|