Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Juana

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 5:46 pm Заглавие: |
|
|
Ako imash komentar po onazi tema, napishi go tam.
Ne vijdam smisyl sega da pliunchish bezrazborno, samo shtoto horata sa izrazili mnienie, koeto eventualno moje da ti e ot polza.
(I na men mi triabvashe malko vreme v nachaloto da se osyznaia ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 5:56 pm Заглавие: |
|
|
ako pogledna temata dovyrshi me 6te namerq 10 ne6ta po-podhodq6ti za tetradka ot teq gluposti tvoite!
ne6tata spored men sa grozni, nedomisleni i napraveni kolkoto da ne e bez hi4. _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 6:00 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | ako pogledna temata dovyrshi me 6te namerq 10 ne6ta po-podhodq6ti za tetradka ot teq gluposti tvoite!
ne6tata spored men sa grozni, nedomisleni i napraveni kolkoto da ne e bez hi4. |
Това е най-правилното и вярно определение за всичко това, което съм показал. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 8:01 pm Заглавие: |
|
|
kak moje da tvardish che se tarsi takova neshto, tva si e napravo otvrat. Zareji dizaina dokato e vreme. Osnovnata target grupa za tetradki sa mladi hora, saotvetno sa kato popivatelni i takiva idiotski primeri za design ne sa dobre za tqh. I ako shte prodaljavash da pravish podobni idiotii nqmq smisal da razbirash ot pechat, tkava tvorba kakto q nareche
e vse edno kak shte se napechata. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 10:38 pm Заглавие: |
|
|
Думата творба беше в кавички, това променя смисъла. Поне се надявах да е ясно, но може би трябва да съм по-подробен следващия път.
Колкото до това какво се търси на пазара ще дам само примера, че най-продаваната тетрадка (3 сезона, което е рекорд) беше тетрадка за Crazy Town, на която гордо бяха показани два средни пръста на преден план. Тетрадката не е правена от мен, нито от фирмата за която работя, но прекрасно показва вкуса на пазара. Точка по този въпрос. Утре ако имам време ще покажа някои абстракции, които поне не са в тона на предишните две "творби" (забележете кавичките).
Иначе пак са си шарения... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 2:44 am Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Думата творба беше в кавички, това променя смисъла. Поне се надявах да е ясно, но може би трябва да съм по-подробен следващия път.
Колкото до това какво се търси на пазара ще дам само примера, че най-продаваната тетрадка (3 сезона, което е рекорд) беше тетрадка за Crazy Town, на която гордо бяха показани два средни пръста на преден план. Тетрадката не е правена от мен, нито от фирмата за която работя, но прекрасно показва вкуса на пазара. Точка по този въпрос. Утре ако имам време ще покажа някои абстракции, които поне не са в тона на предишните две "творби" (забележете кавичките).
Иначе пак са си шарения... |
МОЛЯ ТЕ СПРИ ДА БЪЛВАШ ГЛУПОСТИ! вкуса на пазара не се определя от клиента! един и същи шит се препродава и препродава единствено щото задръстват пазара с глупости и един такъв като твоя не прави особено впечатление а върви по голямото течение! тея "творения" създават "вкус" у клиента а не обратното! само допринасяш за творческите мъки на истинските творци, дизайнери и хора с вкус! с тоя манталитет ми се струва ще си останете в турската баня! повтори някоя глупост сто пъти на глас и скоро някой ще рече "брей глей го тоя е много мъдър". нещата ти ама въобще не са стойностни. а и друго ако ще правиш "кич" поне се позапознай с това течение в изкуството. в твоя случай тези ти "творби" ми се струва даже и в тая категория не могат да се впишат успешно. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 9:32 am Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | ... може би трябва да съм по-подробен следващия път. |
... и следващ път ли ще има??? ... кво сега - да почнем да молим за милост??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 9:36 am Заглавие: |
|
|
Това е последно, че представянето ми стана голяма говорилня. Изкочиха и интересни въпроси, които може да ги обединя в друга тема.
Това не е тетрадка, обаче, а работна глава за календар (долу махнах логото на фирмата за която го правих)
ftp://ftp.rack5.free.evro.net/free1/aaeyes/Spirala.jpg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 10:21 am Заглавие: |
|
|
Аз да попитам само едно нещо... На теб доставя ли ти удоволствие да се занимаваш с дизайн? Ако е така - добре - продължавай! Но ако правиш това - "щеш-нещеш" - по-добре намерете човек на който му е призвание... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 11:49 am Заглавие: |
|
|
maliiiii, ti redoven li si we. Az sekretarkata da hvana shte bade po kreativna i s poveche umeniq po grafichni programi. Prestani da postvash UJASNITE SI PROEKTI, ne se li useshtash che ne stavash ama naistina ne stavash za tazi rabota. I shte te pomolq, poneje gledam che si mislish che si kompetenten po vsichki temi i postvash navred. Ne ni machi poveche ako ti e interesen foruma prosto go razglejdai. Ne mislq che mojem da nauchim neshto ot teb. Predpolagam che i ot pechat razbirash kolkoto i ot dizain.
Az vse oshte ne vqrvam che tvoite proekti naistina e vazmojno da vidqt bql svqt, ako gresha naistina mnogo jalko.
Aide sas zdrave i smenqi profesiqta dokato e vreme |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 11:54 am Заглавие: |
|
|
nrg333 написа: | maliiiii, ti redoven li si we. Az sekretarkata da hvana shte bade po kreativna i s poveche umeniq po grafichni programi. Prestani da postvash UJASNITE SI PROEKTI, ne se li useshtash che ne stavash ama naistina ne stavash za tazi rabota. I shte te pomolq, poneje gledam che si mislish che si kompetenten po vsichki temi i postvash navred. Ne ni machi poveche ako ti e interesen foruma prosto go razglejdai. Ne mislq che mojem da nauchim neshto ot teb. Predpolagam che i ot pechat razbirash kolkoto i ot dizain.
Az vse oshte ne vqrvam che tvoite proekti naistina e vazmojno da vidqt bql svqt, ako gresha naistina mnogo jalko.
Aide sas zdrave i smenqi profesiqta dokato e vreme |
Аз ще помоля без подобни изказвания
Сдържай те ги тия нерви ако обичате _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 11:56 am Заглавие: |
|
|
баси - тука успя да ме изненадаш !!! тва много добро...и да цитирам morgotha :
Страхотен дизайн, много впечатляващ! Има много хляб в тебе, давай все така! Страшно оригинална навигация, прекрасна типография, чудесни цветове и доста зряла композиция. Поздравления!.... успех на пазара :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 11:58 am Заглавие: |
|
|
maceman: Ти да не стана официален говорител на morgotha ?!;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 12:01 pm Заглавие: |
|
|
Спрямо дизайна си прав - от мен няма какво да се научи.
Колкото до печата и предпечата - не бъди токлова сигурен в изводите си. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 12:03 pm Заглавие: |
|
|
ми не виждаш ли как с 2 изречения е успял да разкрие чуствителната душевност на автора.... аз не мога да се изкажа по добре..... ти ако можеш - заповядай :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 12:08 pm Заглавие: :-) |
|
|
maceman написа: | ми не виждаш ли как с 2 изречения е успял да разкрие чуствителната душевност на автора.... аз не мога да се изкажа по добре..... ти ако можеш - заповядай :)))) |
Ем, дайте да гу напрайме темплейт тфа...
И да си гу ползвами...
И без тва Мммм....Года нема пише красиви слова скору...
:-Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 12:09 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: |
баси - тука успя да ме изненадаш !!! тва много добро...и да цитирам morgotha :
Страхотен дизайн, много впечатляващ! Има много хляб в тебе, давай все така! Страшно оригинална навигация, прекрасна типография, чудесни цветове и доста зряла композиция. Поздравления!.... успех на пазара :))) |
Да, доста често изненадвам хората...
но да ти кажа на фона на всичко изказвания кова си е направо като подигравка :)
Но целта не е да впчеатля някой с нещо, а да се запозная с повечето от вас. Целта, като гледам статистиката, е постигната |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 12:16 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
RG® написа: |
И без тва Мммм....Года нема пише красиви слова скору...
|
....ще, ще..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|