Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Zing
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ИлиянШмилев
|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 9:46 am Заглавие: |
|
|
Изглежда доста качествено.
Едва ли обаче може да се намери по сървърите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 12:23 pm Заглавие: |
|
|
старо ... старо вече е тва ...
има го по сървърите ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 12:24 pm Заглавие: |
|
|
Шмилев написа: | Изглежда доста качествено.
Едва ли обаче може да се намери по сървърите. |
Има го и то от доста време. Бих го нарекъл полезен за хората увлечени по 3Д-то, а и не само за тях. Заслужава си! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 2:45 am Заглавие: |
|
|
сценария куцаше яко но иначе приятно филмче. Който е гледал повечко аниме не мисля че би се впечатлил особено. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 11:37 am Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | сценария куцаше яко но иначе приятно филмче. Който е гледал повечко аниме не мисля че би се впечатлил особено. |
Hehe :)) kyf scenarii bre brat. Toi snakera dazhe bez subtitri go izgleda i taka mi go dade. To i az se probwah, ama kato widqh che na moqta prirodna inteligentnost i idwa w poweche koreiskiq, izdirih nqkakwi tam subs koito obache izobstho ne mi pomognaha da razbera za kwo ide rech w toq film :) Inache beautiful opredeleno! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 11:47 am Заглавие: |
|
|
Ha!Sega razbiram 4e e koreiski.Filma go imam ot okolo 4 meseca.Misleh 4e e japanese, no nqma zna4enie.Mnogo e qk.Koito si misli 4e scenariq mu kuca spored men ne razbira ot filmi (ni6to li4no).
Ako nqkoi ot Varna go iska s hubavo ka4estvo i sus subtitri da sa obadi tuka ili da pi6i belejka.
Mnogo qk film.Mnogo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tech_noir

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 12:10 pm Заглавие: |
|
|
Visiata i mene mnogo me radva (imam go v mnogo dobro kachestvo sas subs). Ama scenaria... ni6to osobeno interesno. Daje Final Fantasy e mnogo po-dobre kato scenarii.
Anime? Kakvo anime?
Tova dosta poveche mjaza na njkakav hibrid. Ima anime tuk-tame, ama ne bih kazal che e anime filmche.
Struva si da se gleda zaradi grficata i detailite. Prosto si lichi i bez zvuk che e praven ot aziatci. Izpipana rabota. Ta kamacheta, tia otrajenia, tia irisi... ehhh. Prosto prelest. _________________ freak |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 12:23 pm Заглавие: |
|
|
ти сега се сети:) тва от доста време се знае туй филмче:) като цяло е много добър филм но има моменти в които си казвам че режисурата куца. особено като направя сметка колко от целия филм карат разни байкове:) а и типажите си личи на моменти че са недоизмислени. за сравнение друг подобен филм макар и с много по-малко 3д в него е АКИРА е много по-хубав. и като история и като режисура. може би само като ефекти отстъпва на WD. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 12:28 pm Заглавие: |
|
|
koi sega se seti?
za Akira sum suglasen:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 12:34 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | ти сега се сети:) особено като направя сметка колко от целия филм карат разни байкове:) |
м тва пак на мен ми хареса - байкувити Рулззз
иначе че има дупки има си
ама пак камерата не в дупките |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 1:03 pm Заглавие: |
|
|
на пича мотора вадеше готин саунд и декорите на места бяха много готини и дотам с тоя филм. Тъп та вдлъбнат както обича да казва един от модовете тук ама не си спомням кой:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 1:50 pm Заглавие: |
|
|
za men toia film mi donese dosta izual and audio pleasure... no kato scenarii naistina izdisha... ako beshe izleznal predi 10-15 godini shteshe da e klasika... i vse pak e vuv grafata GLEDAI GO... pone za men! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 2:11 pm Заглавие: |
|
|
Абе какво ви пука за сценария, този филм е по-скоро заявка в стил ей такива неща можем -Добре дошли при нас!
Винаги японското(явно корейското също :-) кино е било трудно за разбиране от семплия ми европейския мозък , но това как изпипват нещата винаги особенно ме е впечатлявало - страшни са! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 2:40 pm Заглавие: |
|
|
хух
Softimage 3D 3.82SP2
тез ми разплетоха чорапите
ако сам попаднал на сайта на вярната фирма която я пишеше в началото на титилите - AURA - щото нали трбва целия сайт да им е на Японски деа :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2004 2:51 pm Заглавие: |
|
|
na men pyk mi haresa ;) |
|
Върнете се в началото |