Graphilla.com :: Преглед на тема - това-онова...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

това-онова...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
komrade

МнениеПуснато на: Пет Апр 16, 2004 3:10 am    Заглавие: това-онова... Отговорете с цитат

wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Апр 16, 2004 10:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Пак да кажа, че модерната баба е страхотна;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Апр 16, 2004 11:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

kadriraneto na pyrvata mi dopada ..izobshto gotin portet :))

vtorata kato cvetove mi haresva... no samo tolkova..li4no az ne si padam po podoben tip tretirane, t.e. lipsata na fokus.stoj mi slu4ajno.no to si e moe mnenie vse pak.

poslednata s rabotnicite mnogo grafi4no izdyrjana.moje bi edna ramka shte i sedi dobre. ot trite za men tq e naj-dobra :)

oba4e kato cqlo mi pravi vpe4atlenie, 4e tehni4eski neshtata ti ne sa mnogo dobre :(
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Апр 16, 2004 12:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

сия да не повтарям чужди думи - ама се пак...

piks написа:
poslednata s rabotnicite mnogo grafi4no izdyrjana.moje bi edna ramka shte i sedi dobre. ot trite za men tq e naj-dobra :)

и аз така мисля - изобщо - глеам слагаш рамки на снимките си по принцип... а точно на тази дет и е необходима рамка за да не изпадат хората - и да ти напраи кропа убедителен - не :)

piks написа:
oba4e kato cqlo mi pravi vpe4atlenie, 4e tehni4eski neshtata ti ne sa mnogo dobre :(

иаз имам такова впечатление - че снимаш с много хъс - ама без много да се замисляш какво точно снимаш, защо то е така и общо зето от целия поток наснимана информация се надяваш да излезе добър кадър... мое разбира се и да не съм прав :)) ама... ми са струва че няма да е зле да поснимаш малко тематично с някакви конкретни задачи и конкретни очаквания :)

или пък... тука има хора учили фотография - мое да кажат как да действаш :) па и на мене ше е интересно да чуя :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Апр 16, 2004 3:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз най-много харесвам втората, нищо че "няма фок". При дамата има твърде много рязки обекти на заден фон които ми пречат, а последната е доста разхвърляна и идеята за рамка на нея хич не е лоша.
komrade

МнениеПуснато на: Пет Апр 16, 2004 6:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

благодаря за конструктивните критики на всички! :D
сложих рамка на последната снимка, мдам...

пикс, технически като качество на изображението, или технически като експозиция/светлина/композиция? или пък и двете? :DD

Аватарче, попринцип се стремя да мисля като снимам, и да карам и хората които ми гледат снимките да мислят... вярно е, че съм просто начинаещ и това едва ли ми се отдава особено, но лека полека ще се науча... съвети желая и слушам всякакви :D намислил съм си нещо и скоро се надявам да имам време и да го направя, кат стане ще го постна да го избистрим заедно тука :D

n1x0n, надявам се скоро да си взема сапунерка с ръчен фокус и експозиция, и се дано тогава по-малка част от атмосферата на снимките си да я правя на фотошоп - туй във възка с обектите зад бабикса...
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Апр 16, 2004 6:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Comrade Che написа:
Аватарче, попринцип се стремя да мисля като снимам, и да карам и хората които ми гледат снимките да мислят... вярно е, че съм просто начинаещ и това едва ли ми се отдава особено, но лека полека ще се науча... съвети желая и слушам всякакви :D намислил съм си нещо и скоро се надявам да имам време и да го направя, кат стане ще го постна да го избистрим заедно тука :D

ne mi razbiraj komentara prednia se edno ti gowora s nekuf mentorski ton i che sam mnoo napred - naprotiw ... no twa det kaash e dobro i nachi se she stane rabotata :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети