Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Zing
|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 6:58 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | Вааалбооо, пък ко знаеш др2, мацеман, морготх биле и тумби кво казаха за тебеееее.... |
м нищо не сам казвал май? мисля мисля трудно ми е ама не сам казвал нищо .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 7:01 pm Заглавие: |
|
|
Са валбо кат те запуца с зеленио колан ще видиш кои кви елиъни има у панталоните:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 7:03 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | Са валбо кат те запуца с зеленио колан ще видиш кои кви елиъни има у панталоните:) |
ей на то форума полезно нещо, научаваш кой кога е узрял :о)
не знаех че на Валбо му е зелен още ;О)))))))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2004 1:35 am Заглавие: |
|
|
tumbi написа: | Джоуви написа: | Са валбо кат те запуца с зеленио колан ще видиш кои кви елиъни има у панталоните:) |
ей на то форума полезно нещо, научаваш кой кога е узрял :о)
не знаех че на Валбо му е зелен още ;О)))))))))))))))) |
@ValBo човече недей да ходиш вече с тия зелени джинси че ще има да те одумват:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 5:41 pm Заглавие: |
|
|
мамка му:/ бях си поръчал якето и днес трябваше да е готово, обаче се чухме с пича и се оказва че заминава за чужбина и няма да стане моята...Дайте някой който качествено шие качествена кожа? Освен тва няма да ходя в Л.А. както беше запланувано и изобщо ебаси деня. _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 5:55 pm Заглавие: |
|
|
Nishto dude, ne se yadoswai, kat' se ustanowya tam sled dwe godini ti obeshtawam, che mozhesh da stoish tsyalo lyato na gosti :)
BTW, nyama li da ti e po-lesno/po-eftino w kraina smetka da si izberesh po katalog neshto i da si go poruchash ot nawun? Ima STRAAAAAASHNI modeli dude! Ne sa poruchkowi, ama sa The Real Thing! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 11:16 am Заглавие: |
|
|
10x dude:) Mi da ama poruchvaneto ot chujbina specialno za drehi e malko hazartno trqbva da se merqt na mqsto:) shte vidim kvo shte stane dnes finalno mai vse oshte ne se e razsuhnala rabotata _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 12:57 pm Заглавие: |
|
|
Nice signature btw Drone:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 1:07 pm Заглавие: |
|
|
Hahahahahahaha, thanks man :)))) Ako ne drug, ti pone go otsenyawash :)
Az sum si ot nai-starite i wurli fanowe na Bon Jovi, s tyah stanah chowek, taka da se kazhe :) Samo za suzhalenie tryabwashe da si podstrogna dulgata kosa, che w edin moment cheloto shteshe da trugne da mi se uwelichawa w posoka kum guza :))))
Inache, kato totalen off-topic, ti swirish li na neshto? Az skoro shte si kupuwam barabani (haresal sum edni brutalni Pearl na staro), no purwo shte tryabwa da se premestya w kushta s maze, shtoto sega susedite mi shte me naprawyat na Mitko Jujueto ako pochna da buham naserd hola :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 1:31 pm Заглавие: |
|
|
tc, nqkoga se opitvah da svirq na kitara no poradi prisushtiq mi po default murzel ne dobutah do nikude, puk i nqmam sluh:) Muzikalen invalid sum chisto tehnicheski taka che sum si samo cenitel:)
Jestoko - Tico Tores sviri s pearl po edno vreme:)))dano da si namersh podhodqshto maze man:)a i vchera kum edin-dva transportirahme niakakuv chark ot baraban ot edno klubche s motora, trqbva da sme bili stranna gledka:) Edno golqmo kruglo s dupka po sredata, ne znam kak se kazva:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 1:43 pm Заглавие: |
|
|
кой е Тико Торес? :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 1:44 pm Заглавие: |
|
|
tumbi написа: | кой е Тико Торес? :Р |
позор!:)Не знаеш кой е Хектор Самуел Хуан Торес? _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 1:49 pm Заглавие: |
|
|
ммммм незнам, аз не следя кой оножда манекенките :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|