Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
oho

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 8:31 pm Заглавие: Това става ли за real estate сайт |
|
|
Кажете дали става за сайт на фрима, която се занимава с продажба и наем на къщи (големи):
http://yavor.b0x.com/estate
Много е пробно това - опитах се да избягам от клиширания дизайн на този тип страници.
Някой ако знае real estate сайт с готин дизайн и нещо готино в него ще може ли да го постне ей тук да видя и аз нещо.... _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 8:33 pm Заглавие: |
|
|
ЛИНКА С COPY->PASTE в браузъра! _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 8:40 pm Заглавие: |
|
|
Стези снимки да се направи цял сайт и да се чака, при това на бутоните да се повтаря една и също снимка - на мене не ми допада така, да не говорим за белите букви на засивените картинки - това за индекса.
За галерията според мене е добре да смениш шрифта за навигация горе с някой по-четим и се чудя защо ти е с главни букви, а така подреждането с инфото под картинките само с болд, при това не на цената т.е. на важното инфо, а на текста е много прозаично.
и това синьото ми е малко безлично, много нежно за тайкв сайт, няма конбинация с друго, няма елемент.
А за инфото можеш да добавиш сиво и да оставиш само цената и другото инфо от този род с черен цвят, да сложиш един два елемента за красота.
Не знам, но на мене така въобще не ми допада, няма чар, много обикновен ми стои, дори твърде.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 8:46 pm Заглавие: |
|
|
simaptichno mi e. obarni posokata na diagonala, zashtoto taka moje deistva dosta negativno. za snimkite na butonite naima da ti kazvam az, predpolagam che shte gi raznoobrazish? :) uspeh, moje da se poluchi mnogo priatno, kakto i e tragnalo da stava! :)) _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 11:50 pm Заглавие: |
|
|
tn1 - заради теб ще го направя ;>
Значи снимките долу - естествено - ще бъдат различни при mouse over ще стават цветни. Общо взето всички снимки които са в момента ще се сменят, защото тези съм ги взел от нета, а не са фирмените.
Мерси за забележките.
Картинките са малки и не се зареждат бавно според мен. Т.е. съвсем под допустимата граница са.
Цитат: | А за инфото можеш да добавиш сиво и да оставиш само цената и другото инфо от този род с черен цвят, да сложиш един два елемента за красота. |
Ей туй не го разбрах и тъй като приемам критиката бих искал да ми кажеш по-ясно, че да го оправя :> _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2004 12:10 am Заглавие: |
|
|
ами исках да кажа, че така като си болднал PRICE например човека гледа него и после цената, или промени цвета на цената например на червен или него направи болд, все пак купуваш и те интересува какви пари даваш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|