Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
zizo
|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 7:53 pm Заглавие: Челюсти II |
|
|
И преди още някой да е писнал като гимназистка на концерт на Бийтълс, да кажа:
1. Не намирам за неуместно, това да поствам предизвикващи отвращение фотоси, тъй като:
- на първо място не мисля, че "Фотография, Фотоманипулация и Ретуш" дефинира някакви ограничения засягащи предмета, стилът или категорията на фотографията.
- коментари от сорта "не е красиво" считам за крайно неуместни, или поне до толкова до колкото напускат пределите на форума "Очарователния свят на естетиката"
- една брутална фотография, може да бъде образцова в техическо отношение, може да предава чувства и да отразява уникални събития, които представят неежедневните и необикновенни моменти случващи се някъде по света, такъв какъвто е.
- победител във фото конкурса на небезизвестната агенция Ройтерс беше фотос на момче със извадени вътрешности.
2. Считам, че сега е най подходящия момент да постна сесията тъй като минимиро, така да се каже подготви почвата :)
Enjoy !
1.
http://217.75.142.198/Pix/7te%20Prestola/images/P4220033.jpg
2.
http://217.75.142.198/Pix/7te%20Prestola/images/P4220032.jpg
3.
http://217.75.142.198/Pix/7te%20Prestola/images/P4220034.jpg _________________ no sense in sense |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 8:02 pm Заглавие: |
|
|
според мен ключовата дума е естетика
едно нещо може да е грозно, но естетично и да впечатлява положително
тези неща, не ми харесат, разбирай, не предизвикват положителни емоции
от това което постваш ме навежда на мисълта: ха куче на пътя, мъртво с оголена кървяща муцуна, щрак, доволно
но, не знам дали това са всичките ти кадри, аз не виждам различни ъгли, виждам общ план, среден план и близък план, липсва само линийката на съдебните фотографи за мащабиране и случайно влязло парче жълта лента в кадъра
тези неща за да станат Снимка им трябва много, ама много |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 8:15 pm Заглавие: |
|
|
kofti fotografii.. kofti sujet, kofti idea, kofti ugli, kofti model, kofti sluchka...
ne mi haresva!!! dano ne vijdam poveche takiva neshta... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 8:16 pm Заглавие: |
|
|
kofti ime na tema... shtiah da propusna! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 9:09 pm Заглавие: |
|
|
пич тва не е красиво ако ще да изпишеш още три страници обяснения защо не съм прав. Естетиката, която теб лично не те кефи явно, е плод на години и години възпитание и тва да ми обясняваш че тва дет си постнал има естическа стойност е кауза пердута. А тва да ми обясняваш че няма естетическа стойност и затва трябва да ме кефи е още по пердута кауза...:) Кравата е готина и си я композирал много интересно иначе _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|