Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nrg333

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 4:40 pm Заглавие: Food cards |
|
|
Neshto Mejdu kartichka i flyer - 250 gr. karton s mat lak /nadqvam se/
Mneniq ako moje.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 4:45 pm Заглавие: |
|
|
на първото картинката ми прилича на нещо вече сдъвкано, но пък оформлението ми допада повече от долното
мен би ми се искало да има някъде няое зелено стръкче, внася свежест, на първата в ъгъла все 1 го няма |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 4:45 pm Заглавие: |
|
|
първото както е написано с аванти _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 4:49 pm Заглавие: |
|
|
Ако това трябва да е лице и гръб, разликата в шрифтовете е неприятна.
Ако са отделни, значи шрифта на долната не ми харесва особено "к"-то.
За горното: "бивш" не звучи добре - "бившия" не е ли по-добре? _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 5:20 pm Заглавие: |
|
|
cvetovete sa dosta sveji, prosto se omazaha pri kompresiqta
dve otdelni lica sa.
za predlojenieto na koceto: shte go predloja na klienta, mersi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Valbo: shrifta e Century Gothic |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 5:23 pm Заглавие: |
|
|
bih premestil leko "P" na Trakiq (na purvoto) maaalko v dqsno 4e stoi na krivo taka _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 5:24 pm Заглавие: |
|
|
nrg333 написа: | Valbo: shrifta e Century Gothic |
Ами на Avan Garde прилича
сега как точно се казва неговата разновидност няма значение
Авантито е разпостраненто преположих, че е е то
Ако са лице и гръб - оеднакви фонта
И се пише БИВШИЯТ, да не станат грешки;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 7:20 pm Заглавие: |
|
|
Мен логото не ми харесва - нито шрифта, нито това, че е хем с български, хем с английски, нито пък графичния знак. Какво е това - чиния с език отдолу?
Името веднага го свързвам с Приятели - Central Perk, както и със самия парк, но не и с рестоврант.
Ако друго не можеш да пипнеш, поне направи надписа "толкова вкусно..." да следва линията на чинията. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 7:23 pm Заглавие: |
|
|
Сори за двойния пост, забравих.
Може да мръднеш групата ТР от "Тракия" по-вдясно към А, че така е доста отдалечена.
Иначе добре е станало. Има стил и снимките са яки. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 7:50 pm Заглавие: |
|
|
mene ako pitash trebe da govorish s klienta da si smeni "logoto"
fontovete obezatelno ednakvi ot dvete strani... bih probval razdelitelnia stroke (m/u texta i logoto) da e s dekorativen element... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 7:55 pm Заглавие: |
|
|
i kato colors na texta bih si poigral... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 7:58 pm Заглавие: Хм... |
|
|
Само аз ли нищо не вдявам от този текст?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 8:10 pm Заглавие: |
|
|
e te sa dva reda.. :))) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 8:15 pm Заглавие: :-))) |
|
|
Именно!
И в тях има 3 /три/ имена!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 8:48 pm Заглавие: |
|
|
znachi pak da kaja tova ne sa lice i grab a dva otdelni proekta
-logoto e dadenost i nemoga da go pipam, tova sa mu i cvetovete
a za Imeto Central Park, idva ot tova che ediniq restorant se namira v Centralniq Park na Plovdiv
Mersi za mneniqta vse pak, shte gledam kvo moga da pipna oshte |
|
Върнете се в началото |
|
 |
inNO

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 9:00 am Заглавие: |
|
|
Логото ясно че е даденост него нема го броим. Ма черната черта ми седи не на място мноо грубо цепи пеизажа на две а горната определено ми и два и по дебелка. Дано да е от RGB-to ма зеленинката под чинииките им изглежда мноо гадно омазана с черно коет нещо не ми седи гоод.
Иначе ВКУСНО ВКУСНО. _________________ HANGAR 18. Area 51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tech_noir

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 2:14 pm Заглавие: |
|
|
Начи като специалист по картичките имам някои генерални забележки.
Пова не е реклама в списание. Примерно картичките стоят някъде в заведение (ако не са разхвърляни по масите де), да кажем на входа. Хората минават покрй тях, мярват ги с периферното си зрение. Точно в този момент трябва да накараш човека да обърне внимание, да си вземе да я разгледа и евентуално да си я запази. Заложи на максимално ярка и интересна визия отпред. Може и съвсем без текст, само лого. Ако визията е гот, ще му стане интересно какво е това и ще я обърна да прочете информацията на гърба. Като цло за картички избягвай да поставяш самия продъкт отпред. Реклами в P.O.S. обекти със снимки на продукти има на всякъде и не будят интерес - просто поредната реклама. Вземаемостта на такива картички е много по-ниска от тази на по-завоалираните. Имаш прекалено много инфо на лицето за картичка. Формата е малък и в реална обстновка ще дребнее и ще се губи покрай всичко друго.
Максимум контраст в картинката. UV лак, не мат. Освободи повече място на гърба, а той пък не трябва да е лакиран, за да може хората да си драскат. Представи си ситуацията - запознаваш с някого, разменяте координати, а няма къде да запишеш... хоп, вземаш химикалка от сервитьора, драскаш си на първата попаднала хартиика (дано да е картичка) и си запазваш хартииката. Хората пазят подобни картиики с години. Всекъ път като погледнеш координатите, виждаш и логото на рекламодателя. Работи.
Направи я да блести на светлините. Така както е в момента бих препоръчал между картинката и бялата част да има пунктирна щанца, така че човек да може да си откъсне инфото и да си го прибере пов портфеила. Минава сезонът на якета с големи джобове и човек просто няма къде да я сложи за да си я вземе за в къщи.
Замисли се дали това е правилната визия. Идва сезона на салатите и рискуваш това мазно нещо в топли цветове да стои доста неапетитно и тежко. Ако държиш да поставиш продукт отпред (а защо не му туриш и етикетче с цената направо, да стане като част от меню), замисли се дали продукта да е именно този. _________________ freak |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 2:57 pm Заглавие: |
|
|
tech_noir написа: | Начи като специалист по картичките имам някои генерални забележки.
Пова не е реклама в списание. Примерно картичките стоят някъде в заведение (ако не са разхвърляни по масите де), да кажем на входа. Хората минават покрй тях, мярват ги с периферното си зрение. Точно в този момент трябва да накараш човека да обърне внимание, да си вземе да я разгледа и евентуално да си я запази. Заложи на максимално ярка и интересна визия отпред. Може и съвсем без текст, само лого. Ако визията е гот, ще му стане интересно какво е това и ще я обърна да прочете информацията на гърба. Като цло за картички избягвай да поставяш самия продъкт отпред. Реклами в P.O.S. обекти със снимки на продукти има на всякъде и не будят интерес - просто поредната реклама. Вземаемостта на такива картички е много по-ниска от тази на по-завоалираните. Имаш прекалено много инфо на лицето за картичка. Формата е малък и в реална обстновка ще дребнее и ще се губи покрай всичко друго.
Максимум контраст в картинката. UV лак, не мат. Освободи повече място на гърба, а той пък не трябва да е лакиран, за да може хората да си драскат. Представи си ситуацията - запознаваш с някого, разменяте координати, а няма къде да запишеш... хоп, вземаш химикалка от сервитьора, драскаш си на първата попаднала хартиика (дано да е картичка) и си запазваш хартииката. Хората пазят подобни картиики с години. Всекъ път като погледнеш координатите, виждаш и логото на рекламодателя. Работи.
Направи я да блести на светлините. Така както е в момента бих препоръчал между картинката и бялата част да има пунктирна щанца, така че човек да може да си откъсне инфото и да си го прибере пов портфеила. Минава сезонът на якета с големи джобове и човек просто няма къде да я сложи за да си я вземе за в къщи.
Замисли се дали това е правилната визия. Идва сезона на салатите и рискуваш това мазно нещо в топли цветове да стои доста неапетитно и тежко. Ако държиш да поставиш продукт отпред (а защо не му туриш и етикетче с цената направо, да стане като част от меню), замисли се дали продукта да е именно този. |
примерно така:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 3:27 pm Заглавие: |
|
|
zaiajdane na drebno. _________________ V2&V8 forever |