Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Add

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 10:45 am Заглавие: MIM? |
|
|
Mim or Piks,
малко рано заключихте темата на zizo "персонално въпрос...", защо?
Мим, не ти е приятно да чуеш какво мисли някой потребител за начините, методите модериране - или липсата на такива;
Личното ми мнение, от доста време на сам е, че няма пряка връзка и прогресия между доброто снисмане и доброто модериране....
Грешката на zizo е че използва толкова провокативни кадри с размазано куче, за да те провокира - теб и пикс и да си намери повод да те критикува, за качествата ти на модератор!
.... слаба позиция zizo.....хората ще си спомнят неприятните кадри и няма реалистично да оценят наблюденията ти бърху начина на модериране....
В заключение - споер мен - този форум има нужда от:
- или да се направят категории за различен тип фотографии: професионали - макро;
- природно-тематични;
- портретни и т.н.....
.....
или
- модераторките - и двете, да търсят по-често обратна връзка от юзърите за спорни снимки - е, кво ви пречи да направите от "размазаното куче" една анкета и да видите колко хора са ЗА и Против този вид снимане...? тогава авторът няма да се чувства насметен от модераторите, а приет или отхвърлен от публиката...
В този ред на мисли - мим, пикс - много неща правите отлично, като фотографи, но не се страхувайте да се "учите" в управлене на общност - не е зле да смекчите тона, на първо време... _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 12:35 pm Заглавие: |
|
|
Така, за оплаквания и коментарите по тях си има отделна тема, може би не е зле да научите къде е!
Моето мнение е че да се правят промени по форума, защото някой е решил да поства глупости изобщо не е редно! Те не са провокативни, а са грозни аматьорски изпълнения, на които до "провокативност" им е толкова далече че няма накъде! Трябва ли да се правят глупашки анкети за да се види дали пък на 1 от 100 случайно някакъв подобен боклук би му харесал! Тук се коментират идеи, технически решения, композиции, работа със светлината... Да се вкарваме в излишни дискусии заради кадри, които очевадно не съдържат в себе си нито едно от гореизброените е лоша идея!
И къде по дяволите пише че трябва да има връзка между доброто снимане и доброто модериране?! Аз лично днес за пръв път от месеци виждам заключена тема във фотото! За мен съвършено заслужено! Аз лично бих я забърсал моментално! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 12:46 pm Заглавие: !!! |
|
|
Абсолютно съгласен! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 12:52 pm Заглавие: |
|
|
ve4e otgovorih na add s belejka, taka 4e mislq da zatvorq i tazi tema. _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|