Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 1:46 am Заглавие: Красиви пеперудки и пролетно настроение... |
|
|
...няма да намерите в тази тема:) Всъщност, днес ми пристигна новото попълнение в Ейлиънс колекцията (мерси Жоро*:) и аз умирайки от кеф с последни сили го наснимах с подръчни средства:) Не претендират за художествена фотография, исках само да се похваля:) +тва открих че мониторът може да служи за чудесен източник на цветни рефлекси:)За съжаление точно снимките които бяха с готино осветление (ползвах баща ми с нощна лампа за контурно) се получиха размазани, а впоследствие контурната ми нощна лампа изгоря щото без да искам я праснах у гардероба:)А модела е брутален и не мога да му се нарадвам, и освен тва е лимитед едишън. Кеф. Швиим сега ония нещастник как ще осере АвП-то де...:/
 _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 1:58 am Заглавие: |
|
|
GIGERIZIRA6TO!!!! :) 4estito ... sus zdrave da si go polzva6 :)) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shagrath
|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 10:40 am Заглавие: |
|
|
ееееее Джовисна ти си ге(ни)й ....
само са фукаш тука с тез алиени ... кат пуснем някои релийз ще те видим после как ще цъкаш денонощно :PPPPPPP
шегувам се ... много яка статуйка ... кви размери е ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 10:55 am Заглавие: |
|
|
ей BSS да направите подарък на Jovi за следващия рожден ден Сигърни Уйвър да изкача от тортата ей :)
Jovi, мен ми харесва тва осветление с монитор и мисля да пробвам довечера |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 10:59 am Заглавие: |
|
|
tumbi написа: | ей BSS да направите подарък на Jovi за следващия рожден ден Сигърни Уйвър да изкача от тортата ей :)
Jovi, мен ми харесва тва осветление с монитор и мисля да пробвам довечера |
тя сигърни вече се е сбръчкала кат пришълец бе.... баси изненадата!!!
по добре morgotha да изскочи от торта- жовито по ше се зарадва :))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 11:05 am Заглавие: |
|
|
9.22" е фигурата, ненам обаче един " колко беше:) Шагратчо, с нетърпение чакам да ви анализирам продукта кат излезе :)
моргота и без торта му се радвам, а Сигърни няма шанс да ми я подарят щото още си изплащат аудитата а както знаем Сигърни е
на път да постави рекорд за хонорар :) Иначе много пъти предпочитам нея пред моргота де:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 11:20 am Заглавие: |
|
|
.... ГЕРОНТОФИЛ долен !!!! _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 11:21 am Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | Иначе много пъти предпочитам нея пред моргота де |
:((( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
usx
|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 11:22 am Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | 9.22" е фигурата, ненам обаче един " колко беше:) Шагратчо, с нетърпение чакам да ви анализирам продукта кат излезе :)
моргота и без торта му се радвам, а Сигърни няма шанс да ми я подарят щото още си изплащат аудитата а както знаем Сигърни е
на път да постави рекорд за хонорар :) Иначе много пъти предпочитам нея пред моргота де:) |
1" = 2.54 cm :)
или иначе казано 23,4188 см е това нещо :) Много е яко, трябва да призная ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 11:24 am Заглавие: |
|
|
maceman написа: | .... ГЕРОНТОФИЛ долен !!!! |
може би, но поне имам коса :p _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 11:28 am Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | maceman написа: | .... ГЕРОНТОФИЛ долен !!!! |
може би, но поне имам коса :p |
и аз имам, ама не си падам по бабички :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 11:31 am Заглавие: |
|
|
maceman написа: | Джоуви написа: | maceman написа: | .... ГЕРОНТОФИЛ долен !!!! |
и аз имам, ама не си падам по бабички :)))) |
...ама на гърба, а аз там нямам:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shagrath
|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 11:34 am Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | ...Шагратчо, с нетърпение чакам да ви анализирам продукта кат излезе :)
|
аууу долен анализатор :P
btw сега като го заглеждам зъбите му не са както трябва ... ма нека теб си те ръфа :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 11:36 am Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | maceman написа: | Джоуви написа: | maceman написа: | .... ГЕРОНТОФИЛ долен !!!! |
и аз имам, ама не си падам по бабички :)))) |
...ама на гърба, а аз там нямам:) |
бих казал че освен отгоре нямаш никъде :)))) липса на тестостерон* му се вика .....
* полов хормон срещаш се само при мъжете бел.авт. _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 11:46 am Заглавие: |
|
|
maceman написа: | бих казал че освен отгоре нямаш никъде :)))) липса на тестостерон* му се вика .....
* полов хормон срещаш се само при мъжете бел.авт. |
аз искам да ви благодаря за този въпрос...:)
И така.
1. имам повече коса от теб.
2. имам повече брада от теб.
3. ето защо си присади коса на гърба, всички толкова се чудихме.
4. купи си ауди - истинските мъже карат мотори, не коли, камо ли аудита с еирбези, поркриви, прозорци и подобни глезотии.
5. муахаха!!!!
6.МУААХАХАХАХА!!!!:))))))))) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 11:49 am Заглавие: |
|
|
maceman, забрави да споменш че имаш в кръвта и повишено съдържание на MACERON®, хормон подобен на микоходрините при Жедайте - който подсилва 2D kреатива, здравето, работоспособността, увеличава шансовете за зачеване у не МАCEROносни самки и правите десни удари + издържливост на JackDaniels |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 11:49 am Заглавие: |
|
|
Shagrath написа: | Джоуви написа: | ...Шагратчо, с нетърпение чакам да ви анализирам продукта кат излезе :)
|
аууу долен анализатор :P
btw сега като го заглеждам зъбите му не са както трябва ... ма нека теб си те ръфа :)))) |
човече всичко е точно, не знам що така са излезли на снимката зъбите са си правилно не са шахматни:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 11:51 am Заглавие: |
|
|
MACERON® е хормона дет те кара да джъгаш "дябло две" и има няколко болни в офиса. Аз подозирам кой ги е заразил по полов път ама аре...:) Никога не ме е кефила тая игра;) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 11:58 am Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | 6.МУААХАХАХАХА!!!!:))))))))) |
_________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 12:00 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | Иначе много пъти предпочитам нея пред моргота де:) |
знаех си че на тебе не може да се разчита:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|