Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tech_noir

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 4:34 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: |
примерно така:
|
Примерно това не е картичка. _________________ freak |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tech_noir

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 4:48 pm Заглавие: |
|
|
Съжалявам за реакцията
Разликата между картичка, плакат и реклама в списание е малко като тази между спот, пълнометражен филм и серия от сапунка. Разлика си има и е грешка различните формати да се третират като едно и също нещо с различен размер.
Колкото до горния пост - аз поне упорито си мися че идеята на форумите е хората да комуникират помежду си. Така де, това се води форум, а не изложба. За неща в които не съм сигурен питам, очаквайки конструктивен отговор за да разбера къде бъркам. _________________ freak |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 5:03 pm Заглавие: |
|
|
technoir ti zachete li vsushtnost za kakvo e tazi "kartichka"... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 7:43 pm Заглавие: |
|
|
s tova za kartichkite sam saglasen donqkade, OBACHE, v nashiq sluchai kartichkata shte stoi v plik i shte se razdava po poshtite v trakiq /kvartal na plovdiv v still "Drujba"- v sofiq/. Restoranta shte otvarq sled 2 sedmici
btw tova se vodi dobar restorant ot sreden klas v grada i vapreki tova ne e McDonalds za da se pravi agresivna ili nestandartna viziq. Vij za snimkata na sallata zaradi sezona sam saglasen i shte pomislq i varhu takava viziq. Mersi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Съб Апр 24, 2004 12:00 am Заглавие: Eeee... |
|
|
nrg333 написа: | s tova za kartichkite sam saglasen donqkade, OBACHE, v nashiq sluchai kartichkata shte stoi v plik i shte se razdava po poshtite v trakiq /kvartal na plovdiv v still "Drujba"- v sofiq/. Restoranta shte otvarq sled 2 sedmici
btw tova se vodi dobar restorant ot sreden klas v grada i vapreki tova ne e McDonalds za da se pravi agresivna ili nestandartna viziq. Vij za snimkata na sallata zaradi sezona sam saglasen i shte pomislq i varhu takava viziq. Mersi |
Nay setne...
Shto ne go kaza tva oshte v purviq post, be, chovek...
I...
Ayde sa pomisli za poslanieto, koeto otpravqsh!
Za asociaciite, koito izvejdash...
I za typo.to...
___
Xqme - ma tuka pisha bez BDS... i mi e tudno... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiv

|
Пуснато на: Съб Апр 24, 2004 1:18 am Заглавие: |
|
|
само да отбележа евентуални проблеми...
в сенките където е тъмно бриково... когато преминаваш в CMYK има опасност да станат сивкави - много неприятно...
иначе... дай някакви по активни цветове... нали е пролет - лято... нещо живичко... да му се прииска на човек на отиде на това местенце... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Съб Апр 24, 2004 9:04 am Заглавие: |
|
|
az ne se seshtam kak po drug nachin mojem da kajem na horata che v trakiq shte go ima veche toq restorant, no vse edno, taka ili inache textovete mi gi davat gotovi. Sqdam da prepravq malko viziite i shte gi postna kato imam rezultat |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Съб Апр 24, 2004 1:43 pm Заглавие: |
|
|
eto i 2 novi varianta, shte se opitam da gi ubedq da napechatame gorniq mislq che e ok
implante sorry za chernata prekasnata liniq, vidqh che e podobna na kameliq na oblojkata :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Съб Апр 24, 2004 1:53 pm Заглавие: |
|
|
i pak se omazaha cvetovete, sigurno ima nachin da se naglasqt no ne go znam za sajalenie |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2004 6:41 pm Заглавие: |
|
|
logika ne wida za taz pru4ka det si slozil.
prwo tre sa widi koe:
pika
suobstenieto
i ko
/podredi si wizualnite akcenti
i razkarai pru4kata ako ste da e nadelkas celata horata se tam sa gledat,
logo4no e:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
inNO

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 9:29 am Заглавие: |
|
|
Ами според мене прекалил с уншарпа и чей убуу назад към чушките ако ше е без фокус то поне да е още малко. И по дяволите чертата пак чертата поглеждам картичкат аи виждам само чертата уйасно ми се натрапва. Даже забравям че съм гладен и фаштам таблето да чертая черти. или е махни или не черна набива се ужасно.... Мое мнение. Но може и да не съм прав все пак ядох преди малко :) _________________ HANGAR 18. Area 51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 1:27 pm Заглавие: |
|
|
Centra Park e edin ot nai dobrite restoranti v plovidv trudno che se smeni logoto zashtoto e po vsichki bill bordove ..inache za tova na men mi haresvat ama moje da se pomisli malko poveche po snimkite inache podrejdaneto e ok (ili pone spored men). _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 6:27 pm Заглавие: |
|
|
zamina za pechat, bez chertata, vertikalniq posleden variant, mersi za predlojeniqta i mneniqta.
I na men mi se shte da naprava novo logo, shtoto restorantite sa kachestveni naistina, no zasega neshtat i da chuqt |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|