Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 11:51 am Заглавие: Ми, да... |
|
|
Никво чувство за хумор нямат!
Аз за кво ги мразя.
Ма той М...Год.а е виновен!
Щот банна чувството за хумор... :-)
За съжаление, обаче, остави възможностите за писане на глупости... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 11:54 am Заглавие: |
|
|
псст Drone , забрави Cook-Torrance и Catmull-Clark ;)) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 12:01 pm Заглавие: |
|
|
she si pasnete s panagonov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 12:49 pm Заглавие: |
|
|
- "da te pitam ot kolko obekta shte ti sedi kompoziciata ubeditelna - cheten broi ili necheten?"
ZADALJITELNo trqbva da sa necheten broi obekti, i zakonomernosta e 20% da sa v topli cvetove a ostanalite v studeni
bati i glupostite:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Hellrazor написа: | ...edinstvenata mi cel be da se identificiram po niakakav nachin, da ostavia prastov otpechatak za da se razbere che ne sam "kriminalno proiaven" |
Москва не вярва на ... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 1:32 pm Заглавие: |
|
|
Hellrazor написа: | testa go napisah na maitap
no vijdam che ima samo 1 chovek s chustvo za humor, a ostanalite sa se zasegnali |
И защо трябва сега да се измъкваш по този измъчен начин?! Едва ли тук има някой, на който да не му е ясно че този тест не цели "майтап", а всъщност да ни светне че ти ги чаткаш тези неща. Къде изобщо си мислиш че си попаднал?! Детска градина? dir.bg?
Не прочете ли колко такива като теб се изсипват тук просто да "гръмнат на мегдана"?! Представянето с авторски неща всъщност е начина да се филтрират хората като теб и panagonov ако не си разбрал! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hellrazor
|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 1:57 pm Заглавие: Molia moderatorite da zatvoriat i iztriat temata!!! |
|
|
Badete gordi sas sebe si!!!
Daje mojete da izvedete slogan na foruma - 3 broia jpg faila=profesionalist:)))
Tova e nai-tochnata i kratka formulirovka za cenza tuk:)))
Molia moderatorite da zatvoriat tazi tema inache toku vij se hvanal (neznaino zashto) oshte niakoi koito e postavil profesionalizma si pod samnenie.
Moje bi triabvashe da napisha destina stranici obiasnenia che nishto ne e naseriozno i edinstvenata mi cel beshe da kandidatstvam, bez da postvam.
Neznaino kak horata koito manipulirat obshtestvenoto mnenie se okazaha jertva na chustvoto mi za humor bez da sam gi pital ili jelal mnenieto im.
Koito se e pochustval zaseganat - molia da prieme izvineniata mi.
Vseki vapros napisan ot men v tazi tema e ritorichen i prodaljavam da ne tarsia vashite mnenia. V zaglavieto na temata pishe - Predlojenie kam moderatorite!!!
I temata beshe v razdel Predstaviane.
Blagodaria vi za vnimanieto
Pojelavam vi tvorchesko vdahnovenie i nestandartno mislene.[/b] _________________ keep the Hell clean |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 2:02 pm Заглавие: Re: Molia moderatorite da zatvoriat i iztriat temata!!! |
|
|
Hellrazor написа: | Moje bi triabvashe da napisha destina stranici obiasnenia che nishto ne e naseriozno i edinstvenata mi cel beshe da kandidatstvam, bez da postvam. |
:-)) С това трябваше да почнеш - да ти кажат че не става! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 2:05 pm Заглавие: |
|
|
Pich, shibash umrel kon s nadezhdata, che shte se wdigne i shte se zamukne do kladenetsa (koito e presuhnal, BTW).
Pokazwash si rabotite, horata te otsenyawat po RABOTITE ti (a ne po prikazkite ti) i sled towa stawa yasno koi-nakude. Ne mi e yasno shto se prawish na udaren i se opitwash da pokazhesh, che si mnogo nacheten i golyam razbirach na professionalnata sphera.
Prosto pokazhi nyakolko twoi neshta -- ako sa dobri, az shte sum purwiyat, koito shte kazhe Bravo i Evala! Ako ne pokazhesh nishto -- nachi ili ima kakwo da kriesh i se opitwash da zamazhesh s prikazki polozhenieto, ili prosto nyama kakwo da pokazhesh. I wuw dwata sluchaya polozhenieto e No Pasaran, Hombre :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 2:11 pm Заглавие: |
|
|
де и Попа да му ритне един шамар на тоз Хелразор да са обеси на сополите си и да спрат да са появяват всяка седмица подобни икзимпляри дето класифизират, организират, дават рецензии, обясняват как са прай куме момчета близнаци с рикушет и как са вадят сливици през ануса
аргххх
ПОПЕ където и да си, помогни на рабите твой, грешни сме дедо Попе и грешни ще умрем, поне намали земните ни мъки, останалото ще го изстрадаме в ада |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 2:21 pm Заглавие: |
|
|
popa e bolen... psihicheski... sia e v narechen.... seshtai sa shto:)))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 2:29 pm Заглавие: |
|
|
Da jivee zdravnata reforma!!!!
Uspeli sa qvno da snabdqt nai-nakraq Peti kilometyr s PCta i lan _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 2:39 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | Da jivee zdravnata reforma!!!!
Uspeli sa qvno da snabdqt nai-nakraq Peti kilometyr s PCta i lan |
не беше ли четвърти? миналата година бях там.... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 2:40 pm Заглавие: :-))))))) |
|
|
М, видно се разширяват!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 3:28 pm Заглавие: |
|
|
НЕ СПОМЕНАВАЙТЕ НАПРАЗНО ИМЕТО ГОСПОДНЕ, ЧАДА МОИ!!!
Виждам че ви липсвам като не пиша много, та си намерихте друга мишена :(
А иначе идеята за теста е тъпа... _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|