Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 12:27 pm Заглавие: Вечен WIP - риба N5 и N3 |
|
|
уфф ето и първия ми завършен модел с XSI ...
всъщност са цяла серия но малко от тях стават за гледане... това е N5
перките са много набързо ... усетих че не върви така както исках модела и го претупах набързо
а това N3...
тука още по-голям провал... трябваше да е малко бижу а се получи нагръдника на Александър Велики...
 _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 1:05 pm Заглавие: |
|
|
ebaxti i ludnicata ot detail
kak se pravi tova s meshove brei
LUD 4OVEK
ne znam dali na tebe ti xaresva no na men mi se sabraxa u4ite
baxti i XSI to
maxti i poli modelinga
Evala |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 1:16 pm Заглавие: >>> |
|
|
>>> Втората риба мноГОТ ! _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 1:20 pm Заглавие: uhaa |
|
|
baaa... kvi zavartulki... kak stavat ako ne e taina? _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 1:42 pm Заглавие: |
|
|
ne mi kazvaj che vsichkoto e polimodeling... :O
samo tova ne mi kazvaj...
basi i ribkite basi i chudoto:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 2:12 pm Заглавие: |
|
|
благодаря Sinner , Herter, Nixon и Coldblooded
ми сложен въпрос е дали си ги харесвам... с моделлинга се справих горедолу добре ама и в двата случая се разминах на километри с търсения резултат... във номер 3 май направих тъпата грешка да направя твърде дребни детайли които объркаха тотално мащаба на модела...
А номер 5 трябваше да бъде малка красива ефирна рибка а се получи нещо съвсем различно...
Nixon абсолиютно никаква тайна няма , всичко са extrude-нати edgo-ове.
ето тука се вижда добре :
 _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 2:59 pm Заглавие: |
|
|
No3
но направи малко Хардеджгес тук там да стане по изострено и ше избиеш рибата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 8:02 pm Заглавие: |
|
|
eeh XSI s moliw4eto plias plias i 4udesa:)))
ei ne sa prosti tea hora ot avid ama hi4:))
ewalata |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 10:34 pm Заглавие: |
|
|
тоя пиниз с моливчето не го знам ;) ... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PavKa

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 4:07 pm Заглавие: |
|
|
A be lesno e da se kaje: -Prosto edge extrude :)))
Vpechatliava!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 10:57 am Заглавие: |
|
|
Лудница! :)
Имаш ли текстуриран и подобаващо осветен рендер вече?
PS Grendel е една от най-яките песни евър, 3 години ми звъняха телефоните с нея :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 2:33 pm Заглавие: |
|
|
;) даа Грендел е страшна песен! Но дали е любимата ми... колебая се ;) "Forgotten Sons" също е невероятна ;).
а за текстурите и осветлението... не знам... в момента с друго се захванах ... наистина тези модели не ги смятам за успешни мислех да ги оставя така... от там и името на темата. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 1:34 am Заглавие: |
|
|
Detaila e strashen Concrete! I modeliraneto e mnogo yako!
Obache nekaksi, wupreki che sa pochti napulno ednakwi, useshtat se drebni minimalni razliki wuw zawrunkulkite i stoi malko neednorodno i, nekaksi, ne znam i az kak da kazha tochno, malko razkriweno edin wid.
Po printsip otkudeto i da go poglednesh e po-izgodno takiwa neshta da se prawyat s displacement. Kato imash edna 2D shtampa samo ya kopirash wurhu displavement mapa i ya nalagash nawsyakude i e edna i sushta. W industriyata za takiwa neshta po printsip ne s e pribyagwa do modelirane, shtoto otnema mnogo wreme i rezultatut ne winagi e 100% suwurshen.
No inache prosto swalyam ti shapka za turpenieto da iztsukash wsichko towa na ruka! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 2:01 am Заглавие: |
|
|
за displacementa просто идеята беше да не го използвам в никакъв случай... иначе вече 100 човека ми казваха нещо от рода на "затова има Zbrush" и "защо не го displace-на" ... ама нали знаеш... хехе иначе няма да си оправдая ника ;)
Освен това се получиха леки модели за тези детайли... иначе си напълно прав за разкривяването но просто няма друг начин... mesh-а отдолу не беше съвсем правилен...
ЗА цъкането не си съвсем прав... напрактика самото моделиране на всеки от двата не ми е отнело повече от по 5/6 дни... малко повече за номер 3... повече време загубих докато мислех как да хитрувам ;)... например люспите на номер 5 са направени с няколко операции върху всичките им граници... не съм ги моделирал една по една де :)). _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 2:33 am Заглавие: |
|
|
btw men tochno tova razlichavane pri zavyrtulkite adski mnogo mi dopada....tochno kato nqkakvo zanqtchijska tvorba, deto sichko e na ryka praveno...hajde sega im sloji edni podobavashti texturi ishte sa super....ne gi ostavqj :) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Май 02, 2004 3:19 pm Заглавие: |
|
|
Be gotino, uvajavam truda ti oshte poveche che vchera beshe 1 may, ma XSI niama li Displacement i ako ima niamashe li da e po-lesno s nego? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Май 02, 2004 3:43 pm Заглавие: |
|
|
щеше ;). _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|