Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 12:39 am Заглавие: |
|
|
Snaker написа: | panagonov написа: | maceman написа: |
не е грубост да кажеш на някой, че нещата му не струват.... ако подминеш с мълчание пък, все ще се намерят хора, които се чудят за кво никой не коментира работите им... така че @panagonow както виждаш гледните точки за всеки са различни.... в общодостъпните форуми критикува всеки който може да нацелва клавиатурата.... номера при пресявката на специализираните е да те критикуват тия дет могат да го праат... за толко време дет си тука това требеше да ти е увряло в тиквата .... |
Не четеш какво пиша!
Говоря за тона с който се прави критиката, не за самата критика! Няма да ставаме лицемери - което не става не става. |
нежния ... аде по живо по здраво >>>> ... хубаво момче си, ма да не си ми в къщата ...
аз съм на мнение че требе да става по трудния начин
казваш на някой че не става така - и ако той има желание, хъс, находчивост, психика и инат да опитва все пак после всичко се връща а да не говорим колко по-напред ще е от префърцунените си колеги и колежки които ежедневно бълват едни и същи тенекета вместо стоманени плоскости и си правят комплименти един на друг непрекъснато ... поебават са така от колегиалност даже ... оцветяват си косите в евтини бои (оплешивяват евентуално в последствие), ходят в арт клуба ... стават БИ ама само за пред приятелите ... мислят си че са фанали оня горе за шнура обаче след 5 години осъзнават че са се държали за палците през цялото време и дори като прочетат подобни хави никога не се замислят поне насаме с себе в последствие защото са над тия хави ... тай че Гогов от Панама - моля ти се ... спри да пишеш за дълбоките душевни терзания на фините артисти и проумей че в крайна сметка графила НЕ Е фор фрии !!!
уморен съм от хора като теб и ме отегчават до безобразие ... |
eeh bat snaker ko da naprawat we te si4ko moat si4ko znaiat ti kuw si sa da dawas ocenka a:)) i ko kat si umoren . men mi sa dosira ma na ZAPEK FANAH DEBA ot TOLKOWA ART bah sa w kreatiwnio.
Ne ubiwai poriwa w surcata im we.
TE iskat da sa artisti .
NEKA BUDAT |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 11:17 am Заглавие: |
|
|
Това са рисковете на форумите - който си пише по такива места;)рискува да бъде сдъвкан и оплют от някой, който само е чакал да се появи "глупак" като него за да има на кой да си изкара дозата раздразнение... не е лъжа, че понякога нищо не подозиращ новопоявил се реши да се представи неподготвен - и веднага е бил нападнат с няколко страховити заплахи;)
Но това е място за големи деца (не за осмокласници, които са надраскали нещо на тетрадката си в час по математика - въпреки, че някои от най-добрите ми творения са там...;), а големите хора знаят, че не е нужно да се дърпат и обиждат от всеки срещнат! Ако не знаят - тва веме си е техен проблем! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 11:57 am Заглавие: |
|
|
wicky написа: |
Но това е място за големи деца (не за осмокласници, които са надраскали нещо на тетрадката си в час по математика - въпреки, че някои от най-добрите ми творения са там...;), а големите хора знаят, че не е нужно да се дърпат и обиждат от всеки срещнат! Ако не знаят - тва веме си е техен проблем! |
Големите хора също знаят че не е нужно да дърпат и обиждат всеки срещнат, дето не харесват, щото почват да мязат на осмокласници, че и по-зле. _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 12:05 pm Заглавие: |
|
|
Panagonov, wseki put kato cheta twoi post se seshtam za edna misul na Abraham Lincoln:
"Po-dobre da mulcha i da izglezhdam glupaw, otkolkoto da otworya usta i da razseya wsyakakwi susmnenia". _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 12:07 pm Заглавие: |
|
|
Панагонов, ти от самото начало не разбра смисъла на този пост, но понеже това ти е практика - няма да го коментирам.
Ти изглежда не разбираш е че никой тук не е поел ангажимента да бъде добър и готин и далеч не е твоя работа да учиш хората как да живеят, защото от приказките ти личи че има да растеш още докато разбереш какво място е света всъщност!
А в живота всъщност е важно каква е критиката, а не с какъв тон е направена! Ама ти и това не разбираш! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 12:16 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: |
А в живота всъщност е важно каква е критиката, а не с какъв тон е направена! Ама ти и това не разбираш! |
е не съм съгласна! В живота винаги има значение не само какво казваш, но и кака го казваш... даже много голямо значение има! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 12:17 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: |
А в живота всъщност е важно каква е критиката, а не с какъв тон е направена! |
Явно не само аз имам да уча много за живота!!!
И не уча никой как да се държи, да не сте се родили сираци та аз да го правя.
А иммено тона е причината за безредиците - както ги наричаш - във форума. Щото едва ли не се оказа че се дразниш че някой се е обидил, което е нормално когато го обиждаш. _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 12:25 pm Заглавие: |
|
|
Не панагонов, причината за безредиците са хоратата като теб. Които вместо да четат и да се учат, вземат отношения по всяка тема извън компетенцията им и лазят по нервите на цялата Графила!
А ти вероятно си единствения човек тук, към когото съм се държал по-грубо и който не разбра за какво иде реч всъщност! Като гледам няма и да разбереш.
Но хората като теб са за друга тема, тука говорим за АРТ троловете!
wicky, сигурно има значение, но на практика най-ценните съвети в живота ми са ми били крещяни в лицето! Някои неща само така се сервират в живота! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 12:33 pm Заглавие: |
|
|
[oFFFFF ] нема ли кой да го раира в жълто червена окраска - както казват по телевизията. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 12:54 pm Заглавие: |
|
|
ехх спомени спомени...
през далечната ... ъъ 2000? или по-рано беше... както и да е , няма да забравя как учителката ми по математика ме изкара на дъската за една задача и като се замислих малко повече ме нарече идиот... аз и благодарих :) .. еххх много свястна учителка се оказа ... :).
P.S. по-спокойно всички ;) спора е хубаво нещо ама много нерви хабите :).
Иначе продължавайте да спорите ;). _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 1:08 pm Заглавие: |
|
|
ConcreteDonkey написа: | ехх спомени спомени...
през далечната ... ъъ 2000? или по-рано беше... както и да е , няма да забравя как учителката ми по математика ме изкара на дъската за една задача и като се замислих малко повече ме нарече идиот... аз и благодарих :) .. еххх много свястна учителка се оказа ... :).
Иначе продължавайте да спорите ;). |
Ами дано си научил и математиката от нея, а не само че си идиот :) _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 2:13 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | ConcreteDonkey написа: | ехх спомени спомени...
Иначе продължавайте да спорите ;). |
Ами дано си научил и математиката от нея, а не само че си идиот :) |
panagorov май не разбираш :D _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 5:34 pm Заглавие: |
|
|
аз разбрах! аз разбрах! Трябва някой да ми крещи в лицето, колко неграмотно съм направила нещо, за да се стегна и да се мотивирам и да го направя много по-добре... само, че аз не съм от този тип хора и само се подтискам и имам много болезнени спомени от подобно държание на един психясал даскъл който имах и заради който ми падна драстично успеха по рисуване точно преди да кандидатствам... колкото повече ми казват, че нещо е зле - тобкова по-зле го правя!
Хората са различни и реагират по различен начин (на псувни и крясаци...) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 6:02 pm Заглавие: |
|
|
тя не крещеше , съвсем спокойно ми каза че съм идиот и аз съвсем спокойно и благодарих :).
Иначе си абсолютно права , колкото хора толкова и реакции... затова не взимам страна и само си спомням еххх когато бях малък :). _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rebellioN

Регистриран на: 13 Ное 2003 Мнения: 45 Местожителство: Tainata livada
|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 11:17 am Заглавие: |
|
|
Без да бъда капацитет по форумен фолклор и обноски в специализирани гилдии като графила..и особено спомняйки си резултата от МОЕТО представяне - сметам да се включа ненатрапчиво ...: Снейкър май беше - той всъщност смята най-мъдро какъв трябва да е подхода към новоизлюпените творци. С малки изключения за особено талантливи и чувствителни личности. Тип Мариус Куркински. Останалото е ВРЕДНА за новака вежливост и лицемерие. _________________ look.listen.learn. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Нед Май 02, 2004 1:34 am Заглавие: |
|
|
rebellioN написа: | Без да бъда капацитет по форумен фолклор и обноски в специализирани гилдии като графила..и особено спомняйки си резултата от МОЕТО представяне - сметам да се включа ненатрапчиво ...: Снейкър май беше - той всъщност смята най-мъдро какъв трябва да е подхода към новоизлюпените творци. С малки изключения за особено талантливи и чувствителни личности. Тип Мариус Куркински. Останалото е ВРЕДНА за новака вежливост и лицемерие. |
сладък, би ли се пояснил какво точно се опитваш да кажеш? щото ако се опитваш да кажеш това, което си мисля, че се опитваш, може би е редно да ти споделя ъъъ, "ненатрапчиво", както се изразяваш, че ако някой те е наср/бииип!-ах, лоши модератори!!!/ал, твърде вероятно е да е имало за какво... освен ако те е наср*л лошият снейкър, тогава ти влизам в положението, той не разбира и се заяжда с младите творци от чиста злоба
разбира се, ако си особено чувствителна и талантлива личност тип мариус, вероятно някой ще ти влезе в положението и ще ти даде права за всички форуми, без да някърнява крехката ти душевност с драматични представяния, камо ли, не-дай-си-боже, критики... _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Май 02, 2004 3:19 am Заглавие: |
|
|
Az vupreki unijeniqta, makar i zaradi mene si, ne svedoh glava ami produljih napred i mislq, che kritikite mi se otraziha mnogo dobre, zashtoto zapochnah da osmislqm neshtata kato tvorq, ako mogat da se narekat tvoreniq. Mnogo sum blagodaren na tezi hora tuka, koito mi dadoha stimul da se osuvarshenstvam. I sega produljavam da risuvam i da cherpq znaniq ot kritikite na moi i chujdi raboti. Ot dosta vreme na sam osuznah, che dobrata kritika shte mi mnogo poveche v polza, ot kolkoto hvalebstvenata rech. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Май 02, 2004 11:06 am Заглавие: |
|
|
Soul)S(urvivor написа: | Az vupreki unijeniqta, makar i zaradi mene si, ne svedoh glava ami produljih napred i mislq, che kritikite mi se otraziha mnogo dobre, zashtoto zapochnah da osmislqm neshtata kato tvorq, ako mogat da se narekat tvoreniq. Mnogo sum blagodaren na tezi hora tuka, koito mi dadoha stimul da se osuvarshenstvam. I sega produljavam da risuvam i da cherpq znaniq ot kritikite na moi i chujdi raboti. Ot dosta vreme na sam osuznah, che dobrata kritika shte mi mnogo poveche v polza, ot kolkoto hvalebstvenata rech. |
И сега искам да благодаря на родителите си и на всички, които вярваха (или ми викаха...) през тези години, защото на тях дължа успеха си! Благодаря ви! Благодаря. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Нед Май 02, 2004 11:35 am Заглавие: |
|
|
wicky написа: | Soul)S(urvivor написа: | Az vupreki unijeniqta, makar i zaradi mene si, ne svedoh glava ami produljih napred i mislq, che kritikite mi se otraziha mnogo dobre, zashtoto zapochnah da osmislqm neshtata kato tvorq, ako mogat da se narekat tvoreniq. Mnogo sum blagodaren na tezi hora tuka, koito mi dadoha stimul da se osuvarshenstvam. I sega produljavam da risuvam i da cherpq znaniq ot kritikite na moi i chujdi raboti. Ot dosta vreme na sam osuznah, che dobrata kritika shte mi mnogo poveche v polza, ot kolkoto hvalebstvenata rech. |
И сега искам да благодаря на родителите си и на всички, които вярваха (или ми викаха...) през тези години, защото на тях дължа успеха си! Благодаря ви! Благодаря. |
.... е баш тука не ти прави чест да се подиграваш на S)(S, защото в слчая той е много искрен!!! и е един от малцината, които въпреки нападките на всички, които успяха да се доберат до веселбата, устиска, продължи да бачка, слуша който трябва и показва доста голям напредък.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Нед Май 02, 2004 2:14 pm Заглавие: |
|
|
Le le wicky nedei ti mu razbi surceto na S)(S...
To4no ti nema6 nikvo pravo da se podigrava6,sled kato ne te e obidil
s ni6to.
Za nekva mnogo po-dobra li se smqta6 ot nego,ot 2 meseca v toq
forum i ve4e si golema rabota i moze6 da se podigrava6 na koito si poiska6.
Kakto kaza maceman v toq slu4ai ne ti pravi nikva 4est da mu se podigrava6. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|