Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sonel

|
Пуснато на: Нед Апр 25, 2004 9:46 pm Заглавие: Koy e napravil animaciyata kam "tazi sutrin" na bt |
|
|
...Ami iskah da spodelya, che naistina me drazni mnogo i neznam, koy ya e pravil, no se nadyavam da ne e ot foruma...?! Udobna e za reklama na tankove TS...!
Razbrahte me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NikoharD

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 7:26 am Заглавие: |
|
|
То и логото на "Тази сутрин" доста добре би паснало на фирма за производство на мечове примерно. _________________ Колкото и да се въртиш, гъза ти е все отзад. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 9:35 am Заглавие: |
|
|
Аз тъкмо ги гледах и си задавах същия въпрос.
Кой - а де? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 10:19 am Заглавие: |
|
|
тъй то, който гледа телевизия се измъчва от глупости :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 9:35 am Заглавие: |
|
|
njama li kak da go postnete 4e i az da go vidja ? :))) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 9:04 pm Заглавие: |
|
|
Цялата концепция + логото е дело на Смакмедия. Предишния имидж беше много по-добър, вкл. шапката и надписа ама на. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NikoharD

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 11:10 pm Заглавие: |
|
|
За пари как ли не си развалят визията хората. На сутрешно предаване ми слагат визия за военна телевизия. Ако някой обърне внимание и шапката на новините точно там. Ами то е една черна планета се върти и някви червени експлозии отгоре и. Тва е твърде добро за разбуждане сутрин и чудесно разведрява обстановката някак:). _________________ Колкото и да се въртиш, гъза ти е все отзад. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 12:39 am Заглавие: |
|
|
честно аз тия сутрешни шапки на предавания съм ги гледал толкова колкото и Violator... просто никога не съм буден по това време... или ако съм буден не съм на телевизора... няма ли как да ги покажете? _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 9:01 am Заглавие: |
|
|
А, те значи имали още по-ново лого - еми предишното дето беше като таралеж е на Смакмедия, за тая концепция не съм сигурен дали са те, но не бих се учудил. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 10:48 am Заглавие: |
|
|
То да беше само тази анимация гадна, ама по всички канали е пълно с гадни шапки на предаваня, рисувани реклами и претупани анимационни клипове - все едно ги е правил някой, който много-много не се занимава с рисуване и се сблъсква с явлението анимация за първи път!
П.П. А някой забеляза ли опита за великденска заставка по Нова Телевизия?! Едно Flsh пате с едно яйце...?!? Леле... стресираща история!?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 11:18 am Заглавие: |
|
|
To vseki ve4e stana animator.. osobenno puk v 3Dto.. ''mm animator sum golqm ... moga da pravq ... mm onova tam.. ee tEkovotu.. kub4e deto pluva iz ekrano.. mnou sam dobar.. pa i top4Eto moga da go naprava da tupa nagore nadole..''
Hvanat na operatora plemennika deto si e drupnal MAX-a onq den ot nekoe free.. i aidaaaaaaaa... _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 1:37 pm Заглавие: |
|
|
nerazbiram ama zastavkata e naistina e tragi4na, pove4e 6te6e da utiva na nacionalnata televiziq na Ukraina maina  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 1:40 pm Заглавие: |
|
|
ili ne na nekuv voenen zavod v ukraina, vooo !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 1:46 pm Заглавие: |
|
|
аа това с патето така и не го разбрах... хехе мислех си че е някаква реклама от онези с изненадката в тях ;) ама то какво излезе... било по случай великден... честно ако не ми беше казала нямаше да се сетя :))) балгодаря wicky :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 1:49 pm Заглавие: :-) |
|
|
wicky написа: | П.П. А някой забеляза ли опита за великденска заставка по Нова Телевизия?! Едно Flsh пате с едно яйце...?!? Леле... стресираща история!?! |
Тоз патарок не беше ли тийзърът на радио Експрес?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 2:49 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
RG® написа: | wicky написа: | П.П. А някой забеляза ли опита за великденска заставка по Нова Телевизия?! Едно Flsh пате с едно яйце...?!? Леле... стресираща история!?! |
хм - възможно е - аз го мернах няколко пъти и ми стана лошо (каквото и да е) връх на всичко е как докато ходи с тези огромни крака оставя едни такива мънички следички... много странно явление |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 3:07 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
[quote="wicky връх на всичко е как докато ходи с тези огромни крака оставя едни такива мънички следички... много странно явление[/quote]
ot tokchetata!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 3:08 pm Заглавие: :-) |
|
|
wicky написа: | RG® написа: | wicky написа: | П.П. А някой забеляза ли опита за великденска заставка по Нова Телевизия?! Едно Flsh пате с едно яйце...?!? Леле... стресираща история!?! |
хм - възможно е - аз го мернах няколко пъти и ми стана лошо (каквото и да е) връх на всичко е как докато ходи с тези огромни крака оставя едни такива мънички следички... много странно явление |
Тези мънички жълтички следички са новото лого на радиото!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 4:30 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
RG® написа: | Тези мънички жълтички следички са новото лого на радиото!
:-) |
много се е подценило това радио;)
Има някаква повреда по веригата "търся свестен човек за работа по една реклама" и "мога да правя много добри реклами";)) обикновенно едните не се намират с другите...май;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|