Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mucho

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 2:15 pm Заглавие: |
|
|
Snaker написа: | ... некакви по-нормални да ги наречем алтернативи ? ;) |
nqkoi mi be6e razpraal 4e i u na6ensko se prodaali ve4e NOS-ove po 2k leva, presti si onowa mi ti reno s NOS-a ko prai :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hozievich

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 2:19 pm Заглавие: |
|
|
Ами за малко пари си взимаш едно Рено5 спортак :) И в града няма кой да те изпревари ... за 2-3К ще се намери :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 2:21 pm Заглавие: |
|
|
mucho написа: | Snaker написа: | ... некакви по-нормални да ги наречем алтернативи ? ;) |
nqkoi mi be6e razpraal 4e i u na6ensko se prodaali ve4e NOS-ove po 2k leva, presti si onowa mi ti reno s NOS-a ko prai :) |
mucho ... реното както са знае си е високооборотна кола ... ако му туриш NOS дали нема просто двигатела да се налага да го събират в торбичка за отпадъци :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 2:23 pm Заглавие: |
|
|
Hozievich написа: | Ами за малко пари си взимаш едно Рено5 спортак :) И в града няма кой да те изпревари ... за 2-3К ще се намери :) |
и трее по десните завои да си слагам единия крак от другата страна да не са обърна случайно :)))
ама ше е весело ... а верно много моеш да го цедиш де ... като п...а въшка е |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 2:23 pm Заглавие: |
|
|
Lamborghini Diablo - за мен това е колата. Заеби цената - ша сабираш от закуски, стига желание да има:). _________________ id Software presents... DOOM3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 2:26 pm Заглавие: |
|
|
Snaker написа: | mucho написа: | Snaker написа: | ... некакви по-нормални да ги наречем алтернативи ? ;) |
nqkoi mi be6e razpraal 4e i u na6ensko se prodaali ve4e NOS-ove po 2k leva, presti si onowa mi ti reno s NOS-a ko prai :) |
mucho ... реното както са знае си е високооборотна кола ... ако му туриш NOS дали нема просто двигатела да се налага да го събират в торбичка за отпадъци :) |
kakto kazwa me4o puh "kolkot poe4e, tolkuz poe4e", a za drugi alternativi ni sa se6tam, syjalqqm iz4erpah sa :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 2:30 pm Заглавие: |
|
|
гадовееееееее!!! реното му слабо, голфа му пършив, субаруто и бавареца трудно се поддържали... ай-да-м*$#@$*&^%$#!&*, едно време само москвичи имаше... да не казвам кога и на кой идеала за кола беше зелен москвич с огъната релса по него... ама ич никво уважение немате към чуждата мъка, некои хора ай да не казвам кво и в къв вид карат (еле па колко харчи)... а скоростния лост къф ми е гаден...
аааа, не мое така... аз скромно, такова, искам едно опелче тигра, така докато се ориентирам кво сериозно има на пазара да минем на next level...
curses! curseeeeeeees!!!! _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 2:39 pm Заглавие: |
|
|
zamirisa na pot i mashinno maslo :))))))))))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 2:39 pm Заглавие: |
|
|
Ami ako si nawit da karash neshto s desen wolan, tuka ima strashno dobri sdelki na sportni mashini, shtoto nyama tursene ot Eastern Europe (i ako nyama da ya karash w UK, estestweno, shtoto si e e%$o *^%$#^a otkum danutsi). Dneska gledah primerno edna mnogo dobra Mazda MX5 (1.8)/1999 za 1000 pounds. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 3:06 pm Заглавие: |
|
|
twa e edinstwenata shkoda hameleon, det sym wijdal :) otprede e C0M0Y100K0, a nazade se pada C0M0Y100K5 (primernu) :)))) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 3:14 pm Заглавие: |
|
|
mucho написа: |
twa e edinstwenata shkoda hameleon, det sym wijdal :) otprede e C0M0Y100K0, a nazade se pada C0M0Y100K5 (primernu) :)))) |
twa e ot aparata be - toj minito si kupi 828 i sa go e qd che ne moe prai snimki deba ... :)
a bat Snaki da kupuwa Beamer i da ne sa zaglejda po "grehsnite" marki :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 3:15 pm Заглавие: |
|
|
mucho написа: | ...twa e edinstwenata shkoda hameleon, det sym wijdal :) otprede e C0M0Y100K0, a nazade se pada C0M0Y100K5 (primernu) :)))) |
po bih go narekul nazade C0M10-15Y85K0.... ma tvai druga tema....
Snaker, s ko4inata 4e reznem tvoita mursha kat Volvo-vleka4-kraiputna buca, razbiish :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 3:20 pm Заглавие: |
|
|
aaa, kakvo da kajat women - shofiori??? Vseki man se chuvstva smurno obiden, ako karash pred nego i nastavaaa...edna mrusna gaz......tva ne moga da go razbera, chestno! _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 3:24 pm Заглавие: |
|
|
Add написа: | aaa, kakvo da kajat women - shofiori??? Vseki man se chuvstva smurno obiden, ako karash pred nego i nastavaaa...edna mrusna gaz......tva ne moga da go razbera, chestno! |
em... kat samo gleate w ogledaloto a ne patq... i to za da si opraate grima :))
kak da ne iska chowek da izprewari che da e wazmojno naj dalech ot situaciata :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 3:28 pm Заглавие: |
|
|
auslander написа: | ... да не казвам кога и на кой идеала за кола беше зелен москвич с огъната релса по него... |
МУАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХА :))))
МОЖЕ ЛИ АЗ ДА КАЖА, МОЖЕ ЛИ?!?!?! :))))))))))))))
Снаки, само няма да се притесняваш. Притесниш ли се, знаеш! "))
В понеделник си взимам книжката и ще ти дам да ме настигнеш по моста чавдар, да ти се оправи настроението.. :)) аз ше карам на 2-ра само! :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
blue

Регистриран на: 19 Апр 2004 Мнения: 72 Местожителство: office/internet
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 3:37 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | auslander написа: | ... да не казвам кога и на кой идеала за кола беше зелен москвич с огъната релса по него... |
МУАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХА :))))
МОЖЕ ЛИ АЗ ДА КАЖА, МОЖЕ ЛИ?!?!?! :))))))))))))))
Снаки, само няма да се притесняваш. Притесниш ли се, знаеш! "))
В понеделник си взимам книжката и ще ти дам да ме настигнеш по моста чавдар, да ти се оправи настроението.. :)) аз ше карам на 2-ра само! :))) |
ти ли бе !!!!? с твойта каруца без окове ... пхехехехе :)))))P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 3:40 pm Заглавие: |
|
|
Add написа: | i nastavaaa...edna mrusna gaz......tva ne moga da go razbera, chestno! |
тва не е мръсна газ :)) просто така си звучи, имам свидетели :Р _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|