Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 3:41 pm Заглавие: |
|
|
аз пък искам туй: http://www.mini.com/ _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 3:45 pm Заглавие: |
|
|
а за москвича тунингован с железопътна релса като броня обрамчено по целата кола ... да се флиза директно през прозорците щоту след инсталиране на бронята нема да могат да се отварят вратите - та тя е моя идея като ого я допълни с китеник вътре за тапицерия и нещо още ма кво беши ... мисла го споходи идеята за клатещи се кученца и висящи джунджурии ... ма нали си е артист и все по кича си пада ;))))
забраих къв цвят предложи само деба ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 3:45 pm Заглавие: |
|
|
Snaker написа: | spacer написа: | auslander написа: | ... да не казвам кога и на кой идеала за кола беше зелен москвич с огъната релса по него... |
МУАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХА :))))
МОЖЕ ЛИ АЗ ДА КАЖА, МОЖЕ ЛИ?!?!?! :))))))))))))))
Снаки, само няма да се притесняваш. Притесниш ли се, знаеш! "))
В понеделник си взимам книжката и ще ти дам да ме настигнеш по моста чавдар, да ти се оправи настроението.. :)) аз ше карам на 2-ра само! :))) |
:))) мене 140 коня ми не трябват. Аз карам бавно, със свалени прозорци :))))
ти ли бе !!!!? с твойта каруца без окове ... пхехехехе :)))))P |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 3:48 pm Заглавие: |
|
|
Snaker написа: | китеник вътре за тапицерия и нещо още ма кво беши ... мисла го споходи идеята за клатещи се кученца и висящи джунджурии ... ма нали си е артист и все по кича си пада ;))))
зелен! маслено зелено с блажна боя като МТЛБ... и плюшени зарчета на огледалото, плюс лисича опашка на антената за радиото... americana'50 _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 3:53 pm Заглавие: |
|
|
auslander написа: | Snaker написа: | китеник вътре за тапицерия и нещо още ма кво беши ... мисла го споходи идеята за клатещи се кученца и висящи джунджурии ... ма нали си е артист и все по кича си пада ;))))
зелен! маслено зелено с блажна боя като МТЛБ... и плюшени зарчета на огледалото, плюс лисича опашка на антената за радиото... americana'50 |
Ама има изисквания и към шофьора - да е по потник на дупки, изгоряла лява ръка и леко Фмирисан, за предпочитане е да има емоционална връзка с радио Веселина...Р / еххх, къде са иЗтинските мъже/ _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 3:56 pm Заглавие: |
|
|
забравихте КОЛОСАЛНОТО - 2 броя футболни топки "бразилки" на задното стъкло :))))))))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hozievich

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 4:10 pm Заглавие: |
|
|
tumbi написа: | забравихте КОЛОСАЛНОТО - 2 броя футболни топки "бразилки" на задното стъкло :))))))))))))))))) |
Стига бе ... на задното стъкло куче с клатеща се глава .. те туй е класиката ... върху зелена болана и перденце на курниз заварен за тавана .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 4:24 pm Заглавие: |
|
|
Hozievich написа: | tumbi написа: | забравихте КОЛОСАЛНОТО - 2 броя футболни топки "бразилки" на задното стъкло :))))))))))))))))) |
Стига бе ... на задното стъкло куче с клатеща се глава .. те туй е класиката ... върху зелена болана и перденце на курниз заварен за тавана .... |
таратанци
кучето се слага между 2 топки от 6.10 лева ;)))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
blue

Регистриран на: 19 Апр 2004 Мнения: 72 Местожителство: office/internet
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 4:50 pm Заглавие: Re: |
|
|
I 2 tonkoloni resporm ili do topkite ili v bagajnika ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 4:55 pm Заглавие: Re: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: |
Stavashe vurpos za koli ne za karutzi:) deto she ti ostaviat bubretzite na putia ot vozia. |
Ами аз за Celica-ta на колегата ми имам малко друго мнение...
Модел WRC Carlos Saintz, 245 hps, 4WD, с оригиналното WRC окачване.
Има проблем с бъбреците, верно... ама е в това че са още в София докато сме на Пловдив вече! :-)
А по темата за интериора, май забравихте лепенките със среден пръст, или вирнати женски крака?! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 5:19 pm Заглавие: |
|
|
Hozievich май верно перденца беха споменавани преди докато оформяхме нашата кола :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 5:52 pm Заглавие: Re: |
|
|
n1x0n написа: | BadmotherfuckeR написа: |
Stavashe vurpos za koli ne za karutzi:) deto she ti ostaviat bubretzite na putia ot vozia. |
Ами аз за Celica-ta на колегата ми имам малко друго мнение...
Модел WRC Carlos Saintz, 245 hps, 4WD, с оригиналното WRC окачване.
Има проблем с бъбреците, верно... ама е в това че са още в София докато сме на Пловдив вече! |
normalno e seki da si ima mnenie, ma shto da si ostaviam bubretzite v Sofia kato she mi trebvat v Bourgas??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 6:28 pm Заглавие: |
|
|
Аз за там само черния дроб и стомаха взимам! :-)) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 6:42 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Аз за там само черния дроб и стомаха взимам! :-)) |
koi za kakvoto otiva nali se seshtash:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
blue

Регистриран на: 19 Апр 2004 Мнения: 72 Местожителство: office/internet
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 8:17 am Заглавие: |
|
|
Eto tova ti trjabva (AMG versija) i kamiona prosto njama da ima shans :)))
Na men mi se slu4i podobna slu4ka kato tazi samo 4e v moja slu4ai beshe 4eren Chevrolet Corvette i vjarvaite mi shofiora syshto beshe 4eren:) Iskah da go izprevarja na edin zavoi i se polu4i malko 3-no izprevarvane, zashtoto i toi izprevari kolata pred nego, no useti namerenijata mi i az dokato 4akam komputera da mi uskori kolata (avtomatik) toja samo smeni byrzo skorostite i kolata mu drypna neverojatno byrzo napred...abe prosto izletja kato raketa ot nuleva pozicija do kym 60-80 mili za broeni sekundi !
Az ostanah napravo bez dumi zad nego (s moja jalak "avtomatik" SLK 230). _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 12:21 pm Заглавие: |
|
|
TheViolator написа: |
Eto tova ti trjabva (AMG versija) i kamiona prosto njama da ima shans :)))
Na men mi se slu4i podobna slu4ka kato tazi samo 4e v moja slu4ai beshe 4eren Chevrolet Corvette i vjarvaite mi shofiora syshto beshe 4eren:) Iskah da go izprevarja na edin zavoi i se polu4i malko 3-no izprevarvane, zashtoto i toi izprevari kolata pred nego, no useti namerenijata mi i az dokato 4akam komputera da mi uskori kolata (avtomatik) toja samo smeni byrzo skorostite i kolata mu drypna neverojatno byrzo napred...abe prosto izletja kato raketa ot nuleva pozicija do kym 60-80 mili za broeni sekundi !
Az ostanah napravo bez dumi zad nego (s moja jalak "avtomatik" SLK 230). |
az pa da ti iam na tebe "jalkiq" avtomatik :))))) nai6 li kolko jalyk 6e se 4ustwam sednal vytre i 6ofira6t go, ujas naprawo, ama 6e stiskam zybi i 6e tyrpq, a kato mi stane epten tegavo, 6te spra zamalko w nekoe kraipytno kapan4e da olabim za 4as-dwa :)))) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 1:04 pm Заглавие: |
|
|
az puk snaker ti preporuchvam i pojelavam ei tui ... skromno ... ma ot surce :P
 _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Май 01, 2004 2:08 pm Заглавие: |
|
|
scrape написа: | az puk snaker ti preporuchvam i pojelavam ei tui ... skromno ... ma ot surce :P
 |
алелееее! и викаш тва с екстрите върви! жена ми у графилско не влиза! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|