Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2004 11:48 am Заглавие: |
|
|
искрено се надявам това да не си го правил ти, а някоя блондинка! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2004 11:51 am Заглавие: |
|
|
подстригах се - това ми стига :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2004 9:46 pm Заглавие: |
|
|
Нямам нерви вече и това ще е - сайте са очертава да е малък и ненужен...
Кажете ако имате някакви забележки - няма да е толкова ярък ама така взе, че се експортна...
Според вас да мисля ли лого или на негово място да сложа нещо, че и без това е доста празно горе.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2004 10:04 pm Заглавие: |
|
|
така като гледам ако махнеш тайпото вдясно дето е от усничките и оставиш логото да е надписа отдясно + графичния елемент наречен устнички:) ще е доста по-добре от сега което си направил за лого. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2004 10:10 pm Заглавие: |
|
|
пробвах, но линията помежду им определя мастото на останалия текст и ако сложа всичко от една от двете страни не стои ама хич добре, същото е и ако премахна такста от онова дето уж се води за лого и уставя устните, празно стои...
вариант е да ги изтегля в дясно и устнита да застанат над празната част а от дясно да дойде текста, но тогава в ляво остава пак много празно.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2004 10:17 pm Заглавие: |
|
|
бе пробваи и покажи:) да не говоря че в момента (сега го видях това) се дублира текста от двете страни на логото ти. кофти тръпка ша знаиш... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2004 11:37 pm Заглавие: |
|
|
не само ми на мен от тея 3-те най ми допада. ако ме питаш според мене е това. сега и спецовете по логотип-а да се изкажат:) а за уеб-а според мен като махнеш тоя вертикалния пунктир и ще имаш един приятен семпъл дизайн. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 9:14 am Заглавие: |
|
|
ех, пак моята линиомания се оказва проблем
думайте ако сметнете, че има още нещо което говори, колко не съм се занимавал, че да започна да го оформям в уеб... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
man4o
|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 12:20 am Заглавие: |
|
|
все повече ви се възхищавам |
|
Върнете се в началото |