Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 11:50 am Заглавие: Kalendar kato slance |
|
|
Takaaaaa, tova e proekt na kalendar za edna goliaaaama BG/vnosna firma.
Malko obiasnenia predi kartinkite:
Календар 2003-та година
13 листен + картонен гръб
Хартия - Гланц - 200-250 гр.
Свързване - мерална спирала
Prez celia kalendar ima edno izrechenie, kato na vseki list e podkrepeno s kartinkata. Texta e dosta siten, pod snimkata i e slednia:
01. Когато започнеш от нещо малко
02. с идеята да направиш нещо трайно
03. но и красиво,
04. когато разбереш, че спокойствието
05. не е само в ценните метали
06. и не само в здраво заключените врати,
07. когато времето е винаги зад теб,
08. и работата те притиска,
09. когато извървиш част от пътя
10. и се огледаш около себе си,
11. забелязваш ли. че вече имаш контактите
12. и подкрепата на един истински екип ?
Tova si e demo za klienta, polzvani sa snimki ot image bank, no imam gotovnostta za 2 dni da gi prisnema s pro fotograf i prochie, ako razbira sa klienta, ne reshi da polzva tezi i da si kupi pravata im ot tonystone.
Copyright-a si e 100% moi, ideiata sashto, abeeeeee.... seshtane.
Mi tova e, adi sia na eftinite comentari i ne mi sa uslushvaiteeeee, che..........:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 12:13 pm Заглавие: |
|
|
Зна4и кво виждам аз.
1.ЗА уравновесяващия елемент в дясно има 2 решения
според стила на логото да го пипнеш.Или да сложиш овърлей с цвета на бекграунда.Ма вси4ко тва зависи от кво е логото.
2.По4ти вси4ки цветове на бекгроуд4етата стават.Ма от де ти доиде тва виолетовото?:))) В снимка та кат гледам има пове4 сини и зеленикави.
Ина4е по друго аз не моа са изказвам знаеш 4е с шрифтовете още тренирам.
Ина4е кой си може си може. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 12:42 pm Заглавие: |
|
|
hmmmm ?
Abe na poslednata stranica "the end" li pishe ili da si slagam ochilata ?!? :)
inache za violetovoto i men ne me kefi :)))
Последната промяна е направена от ico на Чет Ное 14, 2002 12:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 12:44 pm Заглавие: |
|
|
samo da dopulnia, backgraundite se pe4atat s burkani cvetove po PANTONE i idvat 5-ti cviat - 5+0 _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Adi siaaa, namerihte kvo da sa fanite, lilavoto, ta lilavoto, mi tva sa si experimenti z cvetovete, nikoi ne e kazal, che tova shte e final version.
Ako snimkite se presnimat cvetovete shte sa savsem brugi. Pak ako zabelezvate lilavoto e chak na 11-ti mesec, koeto shte reche, che veche pochti se izcerpiha osnovnite gami i iskah malko da raznoobrazia neshtata, kolkoto za demoto.
Se si mislia, che v sluchaia s toia proekt po drugi neshta sa vajni. nai veche cialostnoto mu zvuchene kato zavarshen proekt, ne li taka?:))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 12:59 pm Заглавие: |
|
|
AMA NE E zawyrshen proekt. nal tyi?
zwuchi po edin nachin: stilno.
men ma drazni che si nakowal sichko w centyra centriranmo centralno dea:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 1:02 pm Заглавие: |
|
|
Mi ne e losha ideiata nikak daje :)
A she mine li ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 1:05 pm Заглавие: |
|
|
Mi tia mina, sreshtu edna dosta solidna suma za creative, sega vaprosa e samo za snimkite.
p.s. tam pishe "the end" daaaaaaaa:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 1:06 pm Заглавие: Abe.... hmmmm |
|
|
de da znam..... ku sha si govorim za kadrite, sa/shte sa yaki..... ma ostanaloto...hm.... neshto ne me kefi mnou-mnou de da znam...... otdelno pa za kadrite gledaiki gi ma suvsem ne sfanah adjeba taz firma za ko ide re4....... :o( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 1:11 pm Заглавие: |
|
|
CREATIVE BRAT TWA E. kakto se kazwa nai iakata reklama e tazi koiato niama za cel da ti kaze mno nesta a samo edno koeto da te nakara DA SE PO$UWSTWAS komfortno.SKIWAI TIA BOZI DET COCA COLA GI PRAWAT. NEWEROIATNI IZRODI SA TEIA EI |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 1:14 pm Заглавие: Re: Abe.... hmmmm |
|
|
minimiro написа: | de da znam..... ku sha si govorim za kadrite, sa/shte sa yaki..... ma ostanaloto...hm.... neshto ne me kefi mnou-mnou de da znam...... otdelno pa za kadrite gledaiki gi ma suvsem ne sfanah adjeba taz firma za ko ide re4....... :o( |
Mi to malko vzeh da zvucha kato da sa opravdavam, ma adiiii... da e do kraia.
Mi tva mini e imidjov kalendar a ne reklamen takav. Pechata mu e mnogo skap kakto sam se seshtash, tiraja mu e visok i prochie. Firmata nema da ia kazvam na vseusluchanie tuka, ama si mislia, che kakvoto i da pravi vse taia, ako shte i pironi da proizvejda. Tova si e neshto kato kratka korporativna prikazaka, pone az tai go priemam. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 1:18 pm Заглавие: Re to LH |
|
|
Hm...bate, imigov, imigov.... ma predpolagam imash ot imigovite kalendari na Pantone ili puk na Huber Group.......
Nali i sam otkrivash razlikite? :oP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 1:22 pm Заглавие: |
|
|
Imidjov kalendar ..... malka korporativna prikazka .... Tva moje li da se smesva ??? Pitam samo ot lubopitstvo nali znaesh az sum prost tenekedjia :)
Btw tva "the end" spored men mnogo zle osven ako i izrechenieto deto go kaza ne e na angliiski. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 1:34 pm Заглавие: |
|
|
Ufff, tova e DEMO, ne files za pechat. Teparva shte se smeniat, snimki, cvetove, razmeri i prochieeeeeee.
Tam deto pishe "the end" trebva da ima sniumka na sgradata na kompaniata.
I sa praish na prost:))) Prosto nikoi hora obichat da sa chast ot golemi i izglejdashti mogashti strukturi /stadno jivotno e choveka/, ta tezi hora iskat da predstaviat sobstvenite si stada kato neshta izvan vremeto i prostranstvoto i t.n. Moita rabota e da im dam tova koeto iskat, tochno korporativna prikazka s leko romantichen privkus i choveshko lice. Edati izrechenieto napisah:)))))))
Abe hodi si kupi V. Pelevin "Generacion П", tam mnogo hubavo go obiasniava choveka. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Uspokoih se :pppppppppppppppp
Mi she vidia ako mi popadne na Slaveikov moje da ia zabursha. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 2:07 pm Заглавие: RULEZZ |
|
|
Предлагам за новата 2003 всички каленадри - корпоративни и mass да са Playboy - RULEZZZZZ
шегичка де....))))
Колкото до каленадара на LH - няколко мисли:
- корпорацията, като такава, винаги е нагъчкана с едно количство хора, които все пак искат да чуват и виждат неща, третиращи ги като human beings .....
- по този повод - снимките са абсолютно оригинално уцелени елементи от "ежедневието" на същите тези хора...евала
- другата ми мисъл е, че арт-дизайна трябва да съчетава понякога невербалните послания /ей тез ксартинки/ с адекватни вербални послания /тез изречения/.....)
- не на последно място - календарът е Ок за таргета си, макар и като нестандартна визия...тук да се препрочетат мненията на ридлер за центарлните позиции и всички цветови забележки...)))
Аре стига толкоз, щото стана като ....
PLAYBOY Calendar - forever RULEZZZZZ!!! _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 2:33 pm Заглавие: |
|
|
tia manechkite ako minat na zhivo (a mozhe bi sa). mnogo simertricho, a te na sa simetrichni po vertikala spriamo golimata snimka. samo s logoto ne znam kak shte e. _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ER

|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 8:10 pm Заглавие: |
|
|
creative - verno e creative i to mnogo.
i vse pak kakvo si mislia dokato gi gledam ...
moeto mnenie - simetriata malko me drazni, no tova predpolagam e niakakav coprorate style
drugo - prostranstvoto okolo fotografiite mi se vijda malko nad tova za moia vkus - ako shte e imageov kalendar to images biha mogli da budat edna ideia po golemi na men pone ne mi pasvat . izglejda kato paspartu no tvarde goliamo i kato che li po skoro sa portrait a formata e landscape ... sedi mi ne dobre neshto...
prosto e vapros na doizmisliane i nastriki, da pipnesh tuk i tam za da niama za kvo da se hvane chovek)
kato cialo izlachvaneto e mnogo priatno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|