Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Нед Май 09, 2004 11:11 am Заглавие: Оплакване |
|
|
Искам да се оплача от фирмата "Slitherine Software"
Конкретната причина е нейният продукт, наречен "Spartan", който представлява походова стратегия, подобна донякъде на Civ, но ограничена в периода на древногръцките войни. Този софтуерен продукт изяде поне 20ч от времето ми през последните два дни. При положение, че аз си пускам игра веднъж-дваж месечно... Фирмата е допуснала нивата на зарибина и баламосовина в продукта й да превишат всякакви прилични стойности. Почти съм сигурен, че има някакви наркотични елементи инкорпорирани в интерфейса! На такива производители трябва да им се търси наказателна отговорност >:І |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2004 12:05 pm Заглавие: |
|
|
че това за жалба ли е? 20 часа фу:) питай някой фен на Blizzard игрите колко е време е прекарал с някоя от игрите им:) аз лично Диабло 2 експанжъна вече години я връткам ти се жалваш от някакви си 20 часа:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2004 1:02 pm Заглавие: |
|
|
horaa.. az tri godini ve4e gniq pred Operation Flashpoint .. :))
a subrah smelost predi nqkolko meseca i q uninstalnah.. 4e ni rabota moje da se svur6i ni ni6to... pokril sum diskovete i posle hodih da mi promiqt mozuka 4e da zabravq kade sa :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Май 09, 2004 1:23 pm Заглавие: |
|
|
Az ne znam otkude da pochna -- edno wreme za dwe broiki da ne zawursha (EDWAM si wzeh Linear Algebrata) zaradi Delta Force I i Dark Forces Multiplayer. Oswen towa failnah statistikata zaradi Counter-Strike. Posle za dwe broiki da si failna edin kup izpiti zaradi Day of Defeat. Posle otkrih (sus zakusnenie) Fallouta i sichko si e$# &%$#%a. Posle izleze Il-2 Sturmovik. Gadowete izkaraha i Forgotten Battles. I sega polozhenieto e absolutno otchaiwashto, zashtoto edin gospodin, chieto ime nyama da spomenawam, no wsichki znayat, CHE TOI E WINOWEN ZA WSICHKO me zaribi predi nyakolko mesetsa sus Star Wars Galaxies. Nyamam sili da ya uninstallna, ne se i opitwam da si mislya za takowa neshto. Go with the flow baby :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2004 5:29 pm Заглавие: |
|
|
да и те заряза да джиткате със Eowyn в галактиките а:) Dark Forces рулира!!!!!! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Май 09, 2004 5:34 pm Заглавие: |
|
|
Zaryaza me, ama onaya wecher sus Eowyn mu naprawihme charactera na Mitko Jujeto (shtoto az imah uzhasen lag) :)))) Umrya dwa puti za 15 min :)))) No ne moga da se oplacha taka ili inache, w momenta mu wisya sus 50 000 credita -- chowekut nai-priyatelski mi pomogna w truden moment :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2004 8:12 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм по-зле, споко! :)
Спомням си, че преди като играех Диабло 2 за 2 дена вдигнах 68 левел асасин и температура от 38 градуса. Не знам дали беше от радиацията, която излъчва монитора, ама беше много тежко. Важното е че превъртях Диаблото на 3те степени. Еххх спомени, но за съжаление тежки. Абе те случки много, ама не са за разправяне. :))) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Май 09, 2004 8:34 pm Заглавие: |
|
|
Като ви гледам как се мъчите с тези стратегии, куестове и друго подобни мога да ви дам един съвет - хем ще си вършите работата, хем ще сте се наиграли.
Shooter-и му е майката - пуцаш ги, кръв по стените, хабиш патрони, не се знае кога няко може да те изненада в...гръб а най-хубавото идва като ги опуцаш всичките и разбереш, че всичко е едно голяма конспирация и игрта свършва а ти доволен отиваш да си вършиш работата :).
И с игрите с коли подобно ама те са по-зорибявка ако не можеш да караш... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2004 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Ti se logni na nyakoi server deto se wizhda izwun BG, pa shte widish togawa ti Shooteri-mooteri, shti spukam kaskata za 30 sec :)))) Kakwo igraesh? Az samo Unreal2004 ne sum probwal dosega, inache na wsichko po-staro samo mi ela :)))) Oshte si pazya edin star character na Delta Force sus 12000 (dwanadeset hilyadi) Multiplayer kills :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Май 09, 2004 8:56 pm Заглавие: |
|
|
само кажи кое - ще го издиря и ще го сложа, пък току виж малко начукване на канчето от полза :). DF Black Hawk Down не мене ми е един от фаворитете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 12:39 am Заглавие: |
|
|
Soul)S(urvivor написа: | Аз съм по-зле, споко! :)
Спомням си, че преди като играех Диабло 2 за 2 дена вдигнах 68 левел асасин и температура от 38 градуса. Не знам дали беше от радиацията, която излъчва монитора, ама беше много тежко. Важното е че превъртях Диаблото на 3те степени. Еххх спомени, но за съжаление тежки. Абе те случки много, ама не са за разправяне. :))) |
сега с тея жалки 68 не можеш да стъпиш на хард в пърия град с нея:) на 1.10 имам предвид:) пробвах на сингъл с кракната да вида как е и ми се доплака! жал ми е как ми са прецакали любимия герой тея от Блийз:( _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 1:19 am Заглавие: |
|
|
Drone - be q kaji tuka nqkyde igrai li se Counter-Strike.. v UK iskam da kaja.. 4e me syrbqt rycete ne sym igral ot 100 godini.. samo imai vpredvid 4e sym s piratska versiq ;) da ne stane fal ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 1:52 am Заглавие: |
|
|
Ami az CS i Day of Defeat pukah osnowno na Jolt (http://www.jolt.vo.uk) -- wruzkata e dobra, serverite gi pazyat ot hackercheta i cheatercheta, i grachite sa OK.
Inache tuka w edin magazin do mene ima Half-Life za po 5 Pounds (now i zakonen :)))) ta ako iskash samo kazhi i shte ti pusna edno kopie po poshtata :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 5:39 am Заглавие: |
|
|
Drone, Doom2 level 7? >:D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 9:54 am Заглавие: |
|
|
Imperial, slagash si DoomGL i sme gotowi :)))) Obache, na Doom spored mene nay-yakite karti za Multiplayer sa Purwata na DoomI i Purwata na DoomII (az lichno nai-mnogo obicham DoomI/LevelI :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 12:39 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | сега с тея жалки 68 не можеш да стъпиш на хард в пърия град с нея:) на 1.10 имам предвид:) пробвах на сингъл с кракната да вида как е и ми се доплака! жал ми е как ми са прецакали любимия герой тея от Блийз:( |
Абе, верно е т'ва!
Ама прекратих кариерата си на Диабло 2 играч отдавна. Иначе великия ми Варварин 83 левел и са троши кокали :)
Който иска може да се пробва с/у мене на Куейк 2. Току виж съм пуснал 1-2 фрага :))) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 4:04 pm Заглавие: |
|
|
@Drone: ami kak da vlqza tam? iskam da probam, moje moq CS da izdyrji pyk .. znam li :) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 4:29 pm Заглавие: |
|
|
Вие още ли сте на тоя CS
аз вече на CS CE минах;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 4:30 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Вие още ли сте на тоя CS
аз вече на CS CE минах;-) |
:)) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,