Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Май 11, 2004 10:06 pm Заглавие: Tripping the Rift TV Series |
|
|
Значи, на 3Д феста показаха два епизода от този сериал:
http://scifi.com/tripping/
Той е базиран на едно много забавно филче, което гледах преди години, но бях забравил въобще за него, а сега на 3Д феста Шели Пейдж от PDI/Dreamworks каза, че е направен цял сериал за Щатите и показа два епизода. Сега реших да си намеря допълнително инфо и попаднах на този сайт... заповядайте, ето как се прави 3Д сериал от едно забавно филмче.
Успехи :) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Вто Май 11, 2004 11:23 pm Заглавие: |
|
|
Hm...interesno film4e, ama az SCI-FI kanala ne go gledam vyobshte! Ne 4e imam neshto protiv fantastikata, naprotiv mnogo ja obi4am i navremeto samo takiva knigi 4etjah...ama sega za syjalenie njama vreme (i interes) ve4e :(( _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 1:39 pm Заглавие: re |
|
|
"Don't underestimate the powers of the dark clown"- HAhaha филмчето беше супер. Сериала от кога се прави?!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 8:33 pm Заглавие: Re: re |
|
|
PPP написа: | "Don't underestimate the powers of the dark clown"- HAhaha филмчето беше супер. Сериала от кога се прави?!? |
ми не знам, предполагам най-малко от преди година... доста работа е _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 9:55 pm Заглавие: |
|
|
a? Че тва за Dark Clown съм го гледал преди има-няма 4 години... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 12:54 pm Заглавие: hh |
|
|
Imperial Friedrich написа: | a? Че тва за Dark Clown съм го гледал преди има-няма 4 години... |
mi da, dosta beshe, ama sega sa go napravili na serial, biznes se naricha :) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|