Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Дими

|
Пуснато на: Вто Май 11, 2004 9:30 pm Заглавие: Risunka [Corel] |
|
|
samata risunka predstavqva6e cqla talpa ot gorski kalpazani, tqhnoto skrivali6te i kolata im ;))))
onq den q zbarah v biuroto mi !!! proizvodstvo ot 4ti klas e!!! :)))) misleh cqlata da e vektoriziram ama za sega samo tova... fakti4eski samo valka (enot) e ot risunkata (to si i li4i de) ostnaloto e .. freestyle :)
kaji dali ti haresva?
ps: skoro 6te postna i cqlata risunka :)))) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Май 11, 2004 9:46 pm Заглавие: a eto i originala |
|
|
originala
heheee... ei napravo me izbiva da se provikna "g'spojo moje li do toaletnata?!" i da fazna na nqkade !!! ;)))) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reale

|
Пуснато на: Вто Май 11, 2004 11:26 pm Заглавие: |
|
|
kade mu drugia krak na vulcho ? imam chuvstvoto che vseki moment shte padne;o) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 2:56 pm Заглавие: || |
|
|
;)
usporedni sa mu kra4kata qvno :))))) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ch0i

|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 8:31 pm Заглавие: |
|
|
a ako може само да попитам как се векторизира растерна картинка
(съжалявам за глупавия въпрос, но не можах да го намеря в хелпа, а много ми се иска да знам) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 8:49 pm Заглавие: |
|
|
аз ша му кажа нищо не пишете.... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reale

|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 9:22 pm Заглавие: Re: || |
|
|
ByteSize_BG написа: | ;)
usporedni sa mu kra4kata qvno :))))) |
to tui go razbrah ama ne stoi neshto kak trebe.. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 10:05 pm Заглавие: |
|
|
vylka i lisi4oka qsno 4e sa ednokraki, a bobyra za6to e bez kolena? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 10:09 pm Заглавие: |
|
|
в четвърти клас май беше когато на подобни въпроси ми отговаряха:
"Такова е авторовото виждане" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 10:45 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | vylka i lisi4oka qsno 4e sa ednokraki, a bobyra za6to e bez kolena? |
Защото е глътнал бастуна най вероятно _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 11:09 pm Заглавие: otg |
|
|
mali dobre 4e v 4ti klas ne sam znaql kakvo e graphilla 6toto sam 6tql mnogo mnogo da pla4a :)))) no vse pak 6te vi otgovororq na vaprosite :)
za karkata: 6te mu darpam u6ite na dimmy kato pak taka propuska tu krak tu kolqno :)))))
za kolenata na BOBARA: .... toi iska da e gvardeec kato porasne i za tva o6te ot sega se e stegnal ;)))))
re ValBo: kato 4ovek gladne bastun POSLEDNOTO koeto mu stava e da mu lipsvat kolena!
pak kogato bqh malak (o6te si sponqm) bqh opitval da si zavra dra6kata na bastuna na baba mi v ustata "za6toto taka praveha po detskite" :)))))) pak eto me sega! bleider i polvina s kolena s si4ko... samo moje psihkata mi da e malko raspilqna ama... i na tva 6e mu doide vremeto ;))))) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 12:43 am Заглавие: |
|
|
ia kaji kak stava toia nomer blader s kolena, shtoto az predi dve sedmici si ostavih kolianoto na edin most... (ne mi kazvai, che ne triabva da karam po mostove..) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 9:55 am Заглавие: |
|
|
Neznam dali e glytnal bastuna, no na bobara mu izliza jako pushek ot zadnika :))))) Moje tova da ima i vryzka sys stegnatata mu pohodka ;-) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 3:22 pm Заглавие: haha |
|
|
TheViolator: vazmjno e :))))) hahaha!!! pu6ek ot dupetu.. haha
Juana: hehe ... s nakolenki i nakitnici staa nomera! i s para6ut ( v slu4ei 4e kara6 po mostove) ;)))
btw i az sam si ostail ednoto kolqno.. na NDK.. pri edno darvo mu e LOBNOTO mqsto!!! ;))))
/off/ abe... na koi most si bila we... 6toto.... ne se se6tam v sofia da ima most kadeto da staa za karane...?!?! _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 3:29 pm Заглавие: |
|
|
v Muenchen ne v Sofia.. i naistina ne stava za karane.. podlygah se che ima trotoarche i nagore beshe lesno... nadolu cyk... osobeno kato svyrshi ogradata i samo mantinelka i dyrveta.. i lampi... reshih po-dobre e da se hvana za edna lampa otkolkoto dolu da me sgazi neshto. egati actiona :))))
samo che mi e typo s nakolenki, nalakytnici niamam, samo... rykohvatki _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 7:24 pm Заглавие: haha |
|
|
aaa :)))) tva s lapata go prahem kato malki... kato se zasilehme ot gorna banq kam ov4e kupel ednoooo hoho!! i tak s lampi spirahme ;)
az v takav slu4ei bih se metnal DIREKTNO v parvata po trevista teriotriq koqto vidq...!!! ;)
s nakolenki zaebi da e tapo..!!! ;))) i az taka si misleh ama nali ti kazvam vednaj (dali e samo vednaj?!) ;))) taka se pre4ukah na NDKto i samo nakolenktie me spasiha!!! taka padnah 4e mi se pokasa BRUTALNO pantalona... prosto 6tqh da si razbiq celiq krak ... i ot togava... SAFETY first!!!
nalakatnici oba4e ne ti treat!!!! ;) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|