Graphilla.com :: Преглед на тема - Marakesh Interior

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Marakesh Interior

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
SINNER

Местожителство: къмпинг черноморец

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 5:42 am    Заглавие: Marakesh Interior Отговорете с цитат

skusa mi nervicite tva AAAaaaaaaaaaaaa

i pak ostana na petna i gniasno i i i i i iiiiiiiiiiiiiii GRRR

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 11:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Sinner, mnogo yako, kakto winagi! Samo dwe malki zabelezhki -- malko pregoryala idwa swetlinata otkum jama (ama e OK, twa si e Africa) i zad lampata Omni-to e furlilo mnogo brutalno petno :)))) Na mene wednuzh mi se nalagashe da prawya takuw setup, i me iztormozi yako tochno takawa lampa, i si igrah s dwe lampi (edna silna za tsyalata staya i edna po-slaba za stenata zad neya, i exclude na suotwetnite chasti, i posle naglasatsia na niwoto na oswetenost :))))

I drugoto -- eeeeei, shto si nalozhil Planar na taya ramka na kartinata nachi :)))) Sus edin Box UV shte si zaspyat stranichnite powurhnosti :))))

Estestweno, twa sa super-drebni neshta (kolkoto da se namirame w prikazka :)))) rabotata si e super! Ebasi kak imash turpenie da gi prawish tiya interiori!

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SINNER

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 12:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

napulno si prav

no ako znaesh samo kakva panika beshe .((((((((((((((((((((((

daje ne biax siguren 4e izobshto shte predam .(((((((

nikakvo vreme nema testove primavista UJAS i na si4koto ot gore bex zaqbravil da kropna nekoia i druga karta ta se osra i rendera sled 20 4asa is4islenie abe Ujasii nekakviiiiiiiii deba
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
SINNER

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 12:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PS

Ogromni na4i blagodarnosti na Chaosa i opredeleno na edin 4ovek toi si znae koi e

na4i ako ne beshe toia 4ovek ciala sedmica trud shteshe da otleti po diavolite MAMKA MU mnoooooo triabva da se revanshiram

EXxxxxxx
Върнете се в началото
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 12:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

heh, mamka mu ...qko! dai oshte nqkoi izgled pls, nedei taka samo s toq da sa ostaqsh :)) e kato imash vreme de;)
ConcreteDonkey

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 12:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

страшно наистина :))

ехх светлината през завесите е много красива :)!! А и огледалото...
страшно осветление и ужасно реалистични материали както винаги sinner :)!
themagician

Местожителство: Sofeto

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 12:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SINNER написа:
PS

Ogromni na4i blagodarnosti na Chaosa i opredeleno na edin 4ovek toi si znae koi e

na4i ako ne beshe toia 4ovek ciala sedmica trud shteshe da otleti po diavolite MAMKA MU mnoooooo triabva da se revanshiram

EXxxxxxx

Ne znam dali govorim za sashtia chovek, no ako da - moga da ti podskaja onia kvo pie ;-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SINNER

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 12:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Magesnika LOL .)))))))))

vednaga shte mu otgovorime na 4oveka zadaljitelno e prosto

podskaji as shte se pogrija da go po4erpim .)))))))
Върнете се в началото
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 1:09 pm    Заглавие: бравос! Отговорете с цитат

Man, картинката е супер, само на мен малко ми гори в белото, в отражението на огледалото крачето на стола не пуска никва сянка, малко го щракни в PS-a. Според мен, петната са си гот, аз като гледам некви интериори по френски списания все има понещо мръсно-селско вътре, това според мен създава допълнителен уют и много по-естествена визия.

Отново, поздравления и успехи :)
Candelero

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Май 15, 2004 3:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ei vie tam v Marocco,
COOL Man.... Mnogo Cool....

#1 ne znam do kolkoto sum go razbral.....
no v liavo zad bara, tam pri mivkata - mi se vijda mnogo tunka
samata trubi4ka na 4u4ura..... Ako gre6a SORRY!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети