Graphilla.com :: Преглед на тема - onlineDirect web site

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

onlineDirect web site

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tn1

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 3:50 pm    Заглавие: onlineDirect web site Отговорете с цитат

zdraveite :)
za tozi site:
http://progressiveworx.com/prj/onlineDirect/
ruchkat me da go pokaja. az oshte shte si rabotia po nego :) kajete kakvoto imate da kazvate, shte mi bade ot goliama polza:)))
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 4:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

men mi haresva toia site.

dve neshta lichno az bih leko samo pipnal, logoto mnogo e nekontrastno tam.. vijda se ok.. ma otdiasnta strana deto si pusnal edin pravougulnik po tumen malko ako probvash pod logoto neshto podobno leko da izpukne samo, i bg color-a sushtia e kato bg colora na main text areata, milsia lek gradient nekakv kato na macromedia.com bg image neshto ot roda se se fitne perfect.

uspeh.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 4:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля, че трябва да махнеш градиентите на - новини, при нас получавате, проверка на трафик, и да направиш бутон за вход а не да го оставях да се определя от button, или го оправи с .css
Може би ще е добре ако направиш поне бледа лента зад бутоните, защото така много хвърчат.
И още малко си поиграй със сенките, защото така не ми става ясно кое е отгоре, фона или панелите - освен ако не ти е идята.
Ако си искъл да постегнеш glass еэект на заглавните части - не се е получил много.
Освен това в дясно от При нас получавате има много място, който предполагам е от недоглеждане.
--- --- ---
Въх, Бад ме изправари :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 4:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

добра работа дуде:) продължавай:) добър уеб ще се получи. само махни прозрачноста на логото че такла дразни! и не е четливо! покажи като си готов!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ico

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 4:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1 vapros
Shto ti e tva bledo oranjevo sianie otvutre na karetata s texta ? Smisal shto e toia cviat ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 5:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

iframe to suks / ne moa da razbera taia mania .ostawi si sajta da se izpulni. horata sa swiknali da skrolwat
ili si naprawi taka nestata 4e da ima link za podrobno info no mahni i frameto /si4ko sa ukendzwa
Върнете се в началото
ango

Местожителство: BROOKLYN

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 6:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SAmo imam zavbelezka za headara 4e mi stoi rehav-iska ili da go uplatnish ,ili moze bi da svurshva na "zivo" -da nema ramka tam
Navigaziyata da se pomisli oste kak po-logi4no da produlzi ostanalyat design,4e sa vuv vuzduha oste -probvai dif.size ,nesto strokes ,ala -bala
iska oste tam

cheers.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
TT2

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 10:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Стилно е, на мен ми хареса. Обаче ме подразни този безличен сив бутон "Вход >>", който е излязъл от времената на Windows 95 - просто не му върви на сайта такъв бутон. Менюто ми се струва малко и като че ли трудно забележимо. Определено трябва да махнеш прозрачността на логото, а според мен и градиентите на текстовите полета, защото с малко по-дълъг текст видимостта в "При нас получавате" ще закъса - а и ще е най-добре да са си еднакво решени като фон с "Проверка на трафик".
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пет Май 14, 2004 6:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мда не го забелязах на първо гледане тоя бутон вход! нека е пак с тоя шрифт ма да е имидж! и една идея: що не направиш облаците да са на 2 или повече леери с различен тайминг на скрол? така ще се получи по-голяма дълбочина. и забий копирайта или близо до твойто лого или по в дясно.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tn1

МнениеПуснато на: Пет Май 14, 2004 10:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bad >> tozi pravoagalnik vdiasno shte go zamestvam s "reklamni polsania" xex :) bg-colora ima lek gradient, no iavno triabva da go pozasilia :) a za logoto, shte si pomislia oshte :)

sebastianz55 >> butona shte go smenia :) tova vdiasno naistina e nedoglejdane. :))

ico >> oshte se kolebaia za oranjevoto sianie...

nubizus >> prosto niamam vreme da go prerabotvam. iframe ne e chak tolkova zle. ako ima vreme, sled tova shte go prerabotia na noframes version, zashtoto i na men mi se struva po-chisto taka.

ango >> prav si i men me pritesniava headera, no kazah che ima oshte rabota i to nemalko

TT2 & DR2 >> butona e iasen. otdaleche mu lichi che ne e za tam :)

DR2 >> s oblacite shte se boria oshte malko... ne uspiah da si nameria po-podhodiashti i se naloji da prerabotvam tezi. logoto e ostanalo pod layera s oblacite, zatova izglejda prozrachno :) shte go izkaram napred. :)

Blagodaria na vsichki za vnimanieto i savetite! :)
Ako niakoi ima neshto da dopalva, da si kazva da ne se pokriva :))
Shte go pokaja pak sled promenite.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети