Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tn1
|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 3:50 pm Заглавие: onlineDirect web site |
|
|
zdraveite :)
za tozi site:
http://progressiveworx.com/prj/onlineDirect/
ruchkat me da go pokaja. az oshte shte si rabotia po nego :) kajete kakvoto imate da kazvate, shte mi bade ot goliama polza:))) _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 4:06 pm Заглавие: |
|
|
men mi haresva toia site.
dve neshta lichno az bih leko samo pipnal, logoto mnogo e nekontrastno tam.. vijda se ok.. ma otdiasnta strana deto si pusnal edin pravougulnik po tumen malko ako probvash pod logoto neshto podobno leko da izpukne samo, i bg color-a sushtia e kato bg colora na main text areata, milsia lek gradient nekakv kato na macromedia.com bg image neshto ot roda se se fitne perfect.
uspeh. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 4:10 pm Заглавие: |
|
|
Мисля, че трябва да махнеш градиентите на - новини, при нас получавате, проверка на трафик, и да направиш бутон за вход а не да го оставях да се определя от button, или го оправи с .css
Може би ще е добре ако направиш поне бледа лента зад бутоните, защото така много хвърчат.
И още малко си поиграй със сенките, защото така не ми става ясно кое е отгоре, фона или панелите - освен ако не ти е идята.
Ако си искъл да постегнеш glass еэект на заглавните части - не се е получил много.
Освен това в дясно от При нас получавате има много място, който предполагам е от недоглеждане.
--- --- ---
Въх, Бад ме изправари :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 4:34 pm Заглавие: |
|
|
добра работа дуде:) продължавай:) добър уеб ще се получи. само махни прозрачноста на логото че такла дразни! и не е четливо! покажи като си готов! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 4:51 pm Заглавие: |
|
|
1 vapros
Shto ti e tva bledo oranjevo sianie otvutre na karetata s texta ? Smisal shto e toia cviat ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 5:29 pm Заглавие: |
|
|
iframe to suks / ne moa da razbera taia mania .ostawi si sajta da se izpulni. horata sa swiknali da skrolwat
ili si naprawi taka nestata 4e da ima link za podrobno info no mahni i frameto /si4ko sa ukendzwa |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ango

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 6:08 pm Заглавие: |
|
|
SAmo imam zavbelezka za headara 4e mi stoi rehav-iska ili da go uplatnish ,ili moze bi da svurshva na "zivo" -da nema ramka tam
Navigaziyata da se pomisli oste kak po-logi4no da produlzi ostanalyat design,4e sa vuv vuzduha oste -probvai dif.size ,nesto strokes ,ala -bala
iska oste tam
cheers. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 10:04 pm Заглавие: |
|
|
Стилно е, на мен ми хареса. Обаче ме подразни този безличен сив бутон "Вход >>", който е излязъл от времената на Windows 95 - просто не му върви на сайта такъв бутон. Менюто ми се струва малко и като че ли трудно забележимо. Определено трябва да махнеш прозрачността на логото, а според мен и градиентите на текстовите полета, защото с малко по-дълъг текст видимостта в "При нас получавате" ще закъса - а и ще е най-добре да са си еднакво решени като фон с "Проверка на трафик". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2004 6:08 am Заглавие: |
|
|
мда не го забелязах на първо гледане тоя бутон вход! нека е пак с тоя шрифт ма да е имидж! и една идея: що не направиш облаците да са на 2 или повече леери с различен тайминг на скрол? така ще се получи по-голяма дълбочина. и забий копирайта или близо до твойто лого или по в дясно. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Пет Май 14, 2004 10:51 am Заглавие: |
|
|
Bad >> tozi pravoagalnik vdiasno shte go zamestvam s "reklamni polsania" xex :) bg-colora ima lek gradient, no iavno triabva da go pozasilia :) a za logoto, shte si pomislia oshte :)
sebastianz55 >> butona shte go smenia :) tova vdiasno naistina e nedoglejdane. :))
ico >> oshte se kolebaia za oranjevoto sianie...
nubizus >> prosto niamam vreme da go prerabotvam. iframe ne e chak tolkova zle. ako ima vreme, sled tova shte go prerabotia na noframes version, zashtoto i na men mi se struva po-chisto taka.
ango >> prav si i men me pritesniava headera, no kazah che ima oshte rabota i to nemalko
TT2 & DR2 >> butona e iasen. otdaleche mu lichi che ne e za tam :)
DR2 >> s oblacite shte se boria oshte malko... ne uspiah da si nameria po-podhodiashti i se naloji da prerabotvam tezi. logoto e ostanalo pod layera s oblacite, zatova izglejda prozrachno :) shte go izkaram napred. :)
Blagodaria na vsichki za vnimanieto i savetite! :)
Ako niakoi ima neshto da dopalva, da si kazva da ne se pokriva :))
Shte go pokaja pak sled promenite. _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|